Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

ostoja počeo da reklamira tokene, sad ćemo imati i za dragića i mirotića i oberkneževiću za kurve i koks, i mišku da ugasimo beobasket, i da igramo sa finiksom i denverom opet

aaaaa GIF

• Haha 8
Posted
1 hour ago, booyaka said:

Sve religije sveta se urotile protiv vas

Tako vam i treba kad ste bezbožnici

to se dešava kad u klubu nemaš kontrolu nacionalne, verske i etničke pripadnosti igrača. nego svi mogu da dolaze

nemamo taj kontrolni mehanizam koji bi nam ukazivao na zastranjenja. srećom, vi taj problem nemate

Posted
9 hours ago, copkillah said:

šta je ovo, deo štapa za golf

naravno cigani gospoda

ja sve verujem nekome ko se zove menadžEros

Posted

Upravo tako.

U timu sad imamo Slovence i Hrvate, odnosno Hordova i Boltauzera.

Izvrsna pojačanja.

Posted

ovaj bruno odlican , kuca ko lud, sutira trojke, lupa banane, vodi loptu..

po 100 koseva ima da dajemo 

Posted

ko da vec ne dajemo 90 u proseku
pegla li taj difens, tu nam je potreban bust

Posted (edited)
5 minutes ago, Eleniko said:

naravno cigani gospoda

:fantom:

Spoiler

IMG_7960.thumb.jpeg.ef8a45196e06eb498662ce374d08bf34.jpeg

e

šalu nastranu, eno pun insta farbanih kola, samo je promenjen šablon nije više miloš francuz već grb czv. eros menadžer ili ne bilo je pičvajza posle utakmice

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

dobro izgleda Bruno na snimcima, sve radnje radi. štob se reklo multipotentan. još da ga vidimo u kontekstu EL, ovo je bilo u Nemačkoj ligi, to je neki EK nivo.

inače sam se iznenadio kako pripaljuje trojke. ko Kaminski. ja naviko na centre koji šutiraju trojke samo kad ih navijači nalože. ono, vodimo 20 razlike minut pred kraj. sećam se, kao dete, bio sam u hali kad su navijači ložili, Divca valjda, da pripali trojku, pa je i pripalio negde pred kraj. nisam siguran ni da je obruč pogodio. jednom u Pioniru je isto bilo loženje, ne sećam se koga, da pripali trojku. pa je i pogodio i bila je euforija.

Edited by Ted
Posted

Amerikanca imamo u timu, a stize i Brazilac. Jos da nadjemo po jednog Spanca, Kolumbijca i Kubanca pa da svi zajedno zapevamo Brazil, Spanija, Kolumbija, Kuba i Amerika samba rumba cacaca

Posted
4 hours ago, *edited by mod said:

Samo da ne bude nekih suspenzija a la Kampaco

sigurno, vi ste poznati da vam EL podmeće klipove kad stigne

Posted
17 minutes ago, Eleniko said:

naravno cigani gospoda

Polomljena šnala od kaiša

To je i bila priča, da su uleteli i krenuli da udaraju kaiševima

aj sad i ti, kao da ne znaš šta živi u 21. bloku

Posted
11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

e

šalu nastranu, eno pun insta farbanih kola, samo je promenjen šablon nije više miloš francuz već grb czv. eros menadžer ili ne bilo je pičvajza posle utakmice

cenim da se momcima nije dopala smajlagićeva pesma a mrzelo ih da se cimaju do borčaje ili bnv, gde već živi ovaj

e šalu nastranu, brte ja u blok 21 zalazim samo kada vodim kuče kod veterinara - daj bože nikad - kao cigana su hteli da me biju kad sam se jednom parkirao preblizu kafića u kome ordiniraju

volim da pojedem ali ko ide u pončo i slično njesra, bole me baš kako će da prođe

• -1 3
Posted
22 hours ago, copkillah said:

Dajte klip sa 30ak sec pre kraja poluvremena kad stelt Aleksa prolazi pored Tea izgubljenog u vremenu i prostoru 

Posted
Just now, Eleniko said:

volim da pojedem ali ko ide u pončo i slično njesra, bole me baš kako će da prođe

jesi li probao Food factory, odmah tu pored?

naaći roštilj

Posted

Pomocni trener je iz Spanije, Ponitka iz Poljske, a najbolji svetski sudija iz Hrvatske. Brazil, Spanija i Hrvatska, Poljska i Amerika, Kosovo je Srbija

• Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...