kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2023 Author Posted October 31, 2023 ostoja počeo da reklamira tokene, sad ćemo imati i za dragića i mirotića i oberkneževiću za kurve i koks, i mišku da ugasimo beobasket, i da igramo sa finiksom i denverom opet 8
Ted Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 1 hour ago, booyaka said: Sve religije sveta se urotile protiv vas Tako vam i treba kad ste bezbožnici to se dešava kad u klubu nemaš kontrolu nacionalne, verske i etničke pripadnosti igrača. nego svi mogu da dolaze nemamo taj kontrolni mehanizam koji bi nam ukazivao na zastranjenja. srećom, vi taj problem nemate
Eleniko Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 9 hours ago, copkillah said: šta je ovo, deo štapa za golf naravno cigani gospoda ja sve verujem nekome ko se zove menadžEros
BWA Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Upravo tako. U timu sad imamo Slovence i Hrvate, odnosno Hordova i Boltauzera. Izvrsna pojačanja.
bradilko Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 ovaj bruno odlican , kuca ko lud, sutira trojke, lupa banane, vodi loptu.. po 100 koseva ima da dajemo
lord_s Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 ko da vec ne dajemo 90 u proseku pegla li taj difens, tu nam je potreban bust
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2023 Author Posted October 31, 2023 (edited) 5 minutes ago, Eleniko said: šta je ovo, deo štapa za golf naravno cigani gospoda ja sve verujem nekome ko se zove menadžEros Spoiler e šalu nastranu, eno pun insta farbanih kola, samo je promenjen šablon nije više miloš francuz već grb czv. eros menadžer ili ne bilo je pičvajza posle utakmice Edited October 31, 2023 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 (edited) dobro izgleda Bruno na snimcima, sve radnje radi. štob se reklo multipotentan. još da ga vidimo u kontekstu EL, ovo je bilo u Nemačkoj ligi, to je neki EK nivo. inače sam se iznenadio kako pripaljuje trojke. ko Kaminski. ja naviko na centre koji šutiraju trojke samo kad ih navijači nalože. ono, vodimo 20 razlike minut pred kraj. sećam se, kao dete, bio sam u hali kad su navijači ložili, Divca valjda, da pripali trojku, pa je i pripalio negde pred kraj. nisam siguran ni da je obruč pogodio. jednom u Pioniru je isto bilo loženje, ne sećam se koga, da pripali trojku. pa je i pogodio i bila je euforija. Edited October 31, 2023 by Ted
shimpu Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Amerikanca imamo u timu, a stize i Brazilac. Jos da nadjemo po jednog Spanca, Kolumbijca i Kubanca pa da svi zajedno zapevamo Brazil, Spanija, Kolumbija, Kuba i Amerika samba rumba cacaca
Eleniko Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 4 hours ago, *edited by mod said: Samo da ne bude nekih suspenzija a la Kampaco sigurno, vi ste poznati da vam EL podmeće klipove kad stigne
copkillah Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 17 minutes ago, Eleniko said: šta je ovo, deo štapa za golf naravno cigani gospoda ja sve verujem nekome ko se zove menadžEros Polomljena šnala od kaiša To je i bila priča, da su uleteli i krenuli da udaraju kaiševima aj sad i ti, kao da ne znaš šta živi u 21. bloku
Eleniko Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: e šalu nastranu, eno pun insta farbanih kola, samo je promenjen šablon nije više miloš francuz već grb czv. eros menadžer ili ne bilo je pičvajza posle utakmice cenim da se momcima nije dopala smajlagićeva pesma a mrzelo ih da se cimaju do borčaje ili bnv, gde već živi ovaj e šalu nastranu, brte ja u blok 21 zalazim samo kada vodim kuče kod veterinara - daj bože nikad - kao cigana su hteli da me biju kad sam se jednom parkirao preblizu kafića u kome ordiniraju volim da pojedem ali ko ide u pončo i slično njesra, bole me baš kako će da prođe 3
copkillah Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 22 hours ago, copkillah said: Dajte klip sa 30ak sec pre kraja poluvremena kad stelt Aleksa prolazi pored Tea izgubljenog u vremenu i prostoru
copkillah Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Just now, Eleniko said: volim da pojedem ali ko ide u pončo i slično njesra, bole me baš kako će da prođe jesi li probao Food factory, odmah tu pored? naaći roštilj
shimpu Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Pomocni trener je iz Spanije, Ponitka iz Poljske, a najbolji svetski sudija iz Hrvatske. Brazil, Spanija i Hrvatska, Poljska i Amerika, Kosovo je Srbija 3
Recommended Posts