smooth.Op Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 KP nije prao šorc od poslednje pobede nad komšinicom. 1
BWA Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Inače, želio bih ovom prilikom da se izvinim Andjusicu za sav hejt koji sam prosipao spram njega. Odigrao je odličan meč. 3 2
Lord Stef Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Odakle bre PJu na kraju 8 asistencija?!? Neverovatno kakav posao taj lik radi skoro neprimetno 6
Lord Stef Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 8 minutes ago, Plissken said: Sto rece neko od njihovih na tviteru 'jbt ne mozemo ni na aparatima da budemo kad i hitna navija za KKP' 1
Ted Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 sad videh rezultat. lepo. bojkot se isplatio 100%. Partizan pobeđuje, moji živci na okupu. guramo dalje. bojkot se nastavlja 1
bradilko Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 dozier sve bolji, kaminski takodje. jaramaz postaje 1 faktor. trifunovic lepo u odbrani jos da pogodi tu jebenu trojku. ledej, naneli o niima necu ni da pricam. produzene ruke obradovica na terenu. dobra razlika na kraju. sad baskonija i stari poznanik ivanovic 1
BWA Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 24 minutes ago, Lord Stef said: Odakle bre PJu na kraju 8 asistencija?!? Neverovatno kakav posao taj lik radi skoro neprimetno Ovo što je večeras odigrao je poezija. Pametno, racionalno, uvijek najbolja rješenja, borben sa puno energije. Zna košarku, klikeras, vidi se, samo još malo aktivniji da bude i biće to odlično. 3
Filozof manijak Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 1 hour ago, Plissken said: Kakve kvadricepse ima oval Lidej
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2023 Author Posted October 30, 2023 da se ne ponavljam, al moram, po cenu da me @J.R. Cash zaskoči pj-ev potencijal je veći nego danteov, i ako sve bude u redu što se zdravlja tiče tek ima da se nauživamo u njegovim partijama 3
ToniAdams Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 7 minutes ago, Filozof manijak said: Kakve kvadricepse ima oval Lidej neš jebat elem ispada da je žoc uspeo da odsustvo ponike i kapitena iskoristi kako bi pustio neke druge igrače da proigraju, zato je i najveći. pj ce biti ubica veoma uskoro, lebovski je dojaja u poslednje vreme ali i dalje rupa u odbrani, jare poceo da pokazuje znake zivota u prosloj, sad malo opet usporio ali za klasu bolji igrac nego pre tri nedelje, danilo, a jebem li ga, nemam nekako poverenja u njegov buduci doprinos. ocekivao sam mozda da naneli preuzme veci deo tereta, ali objektivno mozda i nije za time bilo potrebe. aleksi i smajliju dati dozivotne ugovore. i ogromna je steta sto ovaj drugi nije igra svecko, verujem da bi sada bio fazon duplo bolji. 5
Filozof manijak Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 (edited) Ako dobijemo Baskoniju u gostima, ove dve pobede nad komšijama bi bile taj prelomni momenta u sezoni, za bustovanje samopouzdanja i pobedničkog mentaliteta esid: samo da PJ klikne i oslobodi se totalno, a Ponjitka je za mene taj faktor x (teoretski za sad) koji nam fali da bi kumsara rabio onaj gif Edited October 30, 2023 by Filozof manijak 1
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2023 Author Posted October 30, 2023 još je rano za to, jesu ovo dve velike pobede bez sumnje,al tu the game utakmicu ćemo pričekati još neko vreme za početak da tu budu i kapiten i pony i taj brazilac, utakmica gde će pre svega ti novopridošli igrači kliknuti sa starosedeocima i sa publikom uz neki emotivni prasak tipa trojka nanulice u poslednjim sekundama ja ovako na neviđeno tipujem da to može da bude duble win protivu monaka i milana u beogradu u prvom decembarskom duplom kolu
Recommended Posts