Kreator Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 6 minutes ago, MeanM@ said: Cek, jel ste avangarda il niste, koikurac? Očigledno smo mi neki inostrani klub a zvezda klub iz Srbije. Takvo je ponašanje novinara na obe televizije. Odvratno da odvratnije ne može biti. 3
Eleniko Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 1 minute ago, BlackGeorge said: Očigledno smo mi neki inostrani klub a zvezda klub iz Srbije. Takvo je ponašanje novinara na obe televizije. Odvratno da odvratnije ne može biti. sledeći put na hrvatsku arenu da vidiš šta je ustaško voršipovanje partizana i sudija 1
*edited by mod Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Dosta više o nebitnolim stvarima. Dajte da čujemo ko je šta pevao i ko je veći kriminalac a ko veća gospoda. 1 3
Jimmy Kowalski Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Zeljku niko nije rekao za Cabocla. Ala ce da se iznenadi.. 4
garmonbozia Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Nije spuštan regler kada se pevalo za Vesnu, a za predsednika odmah. Dakle, buše Čovika 1
SNARC Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Kako je krenulo da se peva "Vucicu pederu" sudijski kriterijum se okrenuo.. Znamo sta nam je ciniti na prolece
Kreator Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ova dvojica stručnjaka sa arene žarko žele da budu tutori Sferopulosu. Pršte saveti na sve strane. 1
MeanM@ Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 10 minutes ago, BlackGeorge said: Očigledno smo mi neki inostrani klub a zvezda klub iz Srbije. Takvo je ponašanje novinara na obe televizije. Odvratno da odvratnije ne može biti. Aj sutra mozda repliciram, ne bih da ode prica u pogresnu stranu, za sta postoji realna sansa u ovom trenutku
Kreator Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 (edited) 1 minute ago, MeanM@ said: Aj sutra mozda repliciram, ne bih da ode prica u pogresnu stranu, za sta postoji realna sansa u ovom trenutku Ma reci slobodno, sve ok. Razmena mišljenja. Evo ja ne sećam se kada sam gledao arenu posle derbija. Sad uhvatio neki strim arene i nisam isključio posle tekme, ostavio da cepa dalje, pa sam iznenađen (inače sam na sbb, slabo gledam arene osim kada jurim neki strim). Edited October 30, 2023 by BlackGeorge
Popular Post smooth.Op Posted October 30, 2023 Popular Post Posted October 30, 2023 48 minutes ago, Fakundo Sava said: Ko je onaj lik sa bradom i naočarima,sedi blizu sudiju,podseća na onog novinara Rujevića? Jel neko bitan? Svaku utakmicu gleda Kuzmić 10
Plissken Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ima ova ekipa jos dosta prostora za napredak. Cekamo da kapiten udje u formu, da se Ponitka konacno oporavi i nadje svoju ulogu u kojoj moze biti koristan za ekipu, a valjda smo konacno i tog centra porodili. Sve u svemu ne ocekujem neke spektakularne rezultate do nove godine. a posle ako sve legne kako treba bice jos vece uzivanje. 3
Jimmy Kowalski Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 16 minutes ago, Plissken said: Volim ga! Ali kako je obukao patike u znak dobrodoslice za Bruna 6
Recommended Posts