Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

6 minutes ago, MeanM@ said:

Cek, jel ste avangarda il niste, koikurac?

Očigledno smo mi neki inostrani klub a zvezda klub iz Srbije. Takvo je ponašanje novinara na obe televizije. Odvratno da odvratnije ne može biti.

1 minute ago, BlackGeorge said:

Očigledno smo mi neki inostrani klub a zvezda klub iz Srbije. Takvo je ponašanje novinara na obe televizije. Odvratno da odvratnije ne može biti.

sledeći put na hrvatsku arenu da vidiš šta je ustaško voršipovanje partizana i sudija

Dosta više o nebitnolim stvarima. Dajte da čujemo ko je šta pevao i ko je veći kriminalac a ko veća gospoda.

Zeljku niko nije rekao za Cabocla.

Ala ce da se iznenadi..

Nije spuštan regler kada se pevalo za Vesnu, a za predsednika odmah. Dakle, buše Čovika

Kako je krenulo da se peva "Vucicu pederu" sudijski kriterijum se okrenuo..

Znamo sta nam je ciniti na prolece

FB_IMG_1698702969827.jpg

Ova dvojica stručnjaka sa arene žarko žele da budu tutori Sferopulosu. Pršte saveti na sve strane. 

• Popular Post

normal_20231030214430_STJ_4426.jpg

Volim ga!

10 minutes ago, BlackGeorge said:

Aj sutra mozda repliciram, ne bih da ode prica u pogresnu stranu, za sta postoji  realna sansa u ovom trenutku :)

1 minute ago, MeanM@ said:

Aj sutra mozda repliciram, ne bih da ode prica u pogresnu stranu, za sta postoji  realna sansa u ovom trenutku :)

Ma reci slobodno, sve ok. Razmena mišljenja. 

Evo ja ne sećam se kada sam gledao arenu posle derbija. Sad uhvatio neki strim arene i nisam isključio posle tekme, ostavio da cepa dalje, pa sam iznenađen (inače sam na sbb, slabo gledam arene osim kada jurim neki strim).

Edited by BlackGeorge

• Popular Post
48 minutes ago, Fakundo Sava said:

Ko je onaj lik sa bradom i naočarima,sedi blizu sudiju,podseća na onog novinara Rujevića?

Jel neko bitan?

Svaku utakmicu gleda 

Kuzmić 

Ima ova ekipa jos dosta prostora za napredak.

Cekamo da kapiten udje u formu, da se Ponitka konacno oporavi i nadje svoju ulogu u kojoj moze biti koristan za ekipu, a valjda smo konacno i tog centra porodili.

Sve u svemu ne ocekujem neke spektakularne rezultate do nove godine. a posle ako sve legne kako treba bice jos vece uzivanje.

16 minutes ago, Plissken said:

normal_20231030214430_STJ_4426.jpg

Volim ga!

Ali kako je obukao patike u znak dobrodoslice za Bruna :heart:

• Popular Post

DX6TEqe.gif

F9t_NdVWAAA6z84?format=jpg&name=4096x409

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout