Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, MeanM@ said:

Cek, jel ste avangarda il niste, koikurac?

Očigledno smo mi neki inostrani klub a zvezda klub iz Srbije. Takvo je ponašanje novinara na obe televizije. Odvratno da odvratnije ne može biti.

• +1 3
Posted
1 minute ago, BlackGeorge said:

Očigledno smo mi neki inostrani klub a zvezda klub iz Srbije. Takvo je ponašanje novinara na obe televizije. Odvratno da odvratnije ne može biti.

sledeći put na hrvatsku arenu da vidiš šta je ustaško voršipovanje partizana i sudija

• Wub 1
Posted

Dosta više o nebitnolim stvarima. Dajte da čujemo ko je šta pevao i ko je veći kriminalac a ko veća gospoda.

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Zeljku niko nije rekao za Cabocla.

Ala ce da se iznenadi..

• Haha 4
Posted

Nije spuštan regler kada se pevalo za Vesnu, a za predsednika odmah. Dakle, buše Čovika

• +1 1
Posted

Kako je krenulo da se peva "Vucicu pederu" sudijski kriterijum se okrenuo..

Znamo sta nam je ciniti na prolece

Posted

Ova dvojica stručnjaka sa arene žarko žele da budu tutori Sferopulosu. Pršte saveti na sve strane. 

• Haha 1
Posted
10 minutes ago, BlackGeorge said:

Aj sutra mozda repliciram, ne bih da ode prica u pogresnu stranu, za sta postoji  realna sansa u ovom trenutku :)

Posted (edited)
1 minute ago, MeanM@ said:

Aj sutra mozda repliciram, ne bih da ode prica u pogresnu stranu, za sta postoji  realna sansa u ovom trenutku :)

Ma reci slobodno, sve ok. Razmena mišljenja. 

Evo ja ne sećam se kada sam gledao arenu posle derbija. Sad uhvatio neki strim arene i nisam isključio posle tekme, ostavio da cepa dalje, pa sam iznenađen (inače sam na sbb, slabo gledam arene osim kada jurim neki strim).

Edited by BlackGeorge
Posted

Ima ova ekipa jos dosta prostora za napredak.

Cekamo da kapiten udje u formu, da se Ponitka konacno oporavi i nadje svoju ulogu u kojoj moze biti koristan za ekipu, a valjda smo konacno i tog centra porodili.

Sve u svemu ne ocekujem neke spektakularne rezultate do nove godine. a posle ako sve legne kako treba bice jos vece uzivanje.

• +1 3
Posted
16 minutes ago, Plissken said:

normal_20231030214430_STJ_4426.jpg

Volim ga!

Ali kako je obukao patike u znak dobrodoslice za Bruna :heart:

• +1 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...