Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

jebali ih navijači, kako gostujući tako i domaći

• +1 4
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Ne bismo mi doveli Kaminskog da je došao Mirotić.

Inače, da nas je Mirotić zvanično odjebao nekih nedelju dana ranije, naš igrač bi verovatno bio Korneli iz Monaka(ex Real), a ne Kaminski.

Cornelie na 5 zajedno sa Balsom i Smajlijem je pretanko.

Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Cornelie na 5 zajedno sa Balsom i Smajlijem je pretanko.

4/5. Izuzetno je on brz za svoju visinu.

On bi bio u kombinaciji sa nekim Bolombojlikim igračem...

Posted
4 minutes ago, levi said:

jebali ih navijači, kako gostujući tako i domaći

I murija

Posted

Da nije bilo price o dovodjenu Mirotica, verovatno bi bila manja sansa da zadrzimo kapetana Pantera..On je ugovor potpisao dok se u daljini naslucivalo da ce Mirota rab Bozji da dodje kod nas. Cak je bio vrlo aktivan kad je krenulo da zapinje.

• +1 1
Posted
1 minute ago, SNARC said:

Da nije bilo price o dovodjenu Mirotica, verovatno bi bila manja sansa da zadrzimo kapetana Pantera..On je ugovor potpisao dok se u daljini naslucivalo da ce Mirota rab Bozji da dodje kod nas. Cak je bio vrlo aktivan kad je krenulo da zapinje.

hoćeš da kažeš..... ma nema šanse :riba:

Posted

Ako si pomislio na to da nam je kapetan izjeban..i damoze biti da nije zadovoljan prelaznim rokom...Da, padalo mi je na pamet i naglasio sam to ovde pre neki dan

• +1 1
Posted
Just now, Milošica said:

4/5. Izuzetno je on brz za svoju visinu.

On bi bio u kombinaciji sa nekim Bolombojlikim igračem...

U situaciji ako imamo Ledaya i Mirotica na 4, niko tu vise ne bi primirisao toj poziciji. Mislim, pricamo sta bi bilo kad bi bilo, ja uopste nisam u fazonu zajebao nas Mirota i skroz nam sjebao koncepciju.

Mi smo se vec bili pomirili da je Punter bivsi, da ce i Leday slediti njegov primer, verovatno onda i Nunny. Bukvalno bi skroz renovirali tim. I onda je propao transfer KP-a, Zach produzio takodje, Nunnny isto. Pare za Mirotica bile su namenjene samo za njega, tako da ni to nije razlog sto kao nismo odradili prelazni rok kao sto smo zeleli. Uvek ima milion kombinacija, nikada samo jedna. Znaci, ukaze ti se prilika za Mirotu, reagujes. Isto i za onog Ross-a. Mozda bi on i dosao da smo renovirali tim.

U susitini ponavlja se prica od prosle sezone, kada je planirano da uz Lessorta dodje jos jedan 4/5 igrac, ali nismo pronasli ono sto je Zeljko hteo. Spominjao si mi pre neki dan da smo se dogovorili sa odredjenim igracem (da ovde ne pisemo ime da ne dajemo materijal novinarima prepisivacima), trazi se u svakom slucaju. Da je moglo biti zavrseno juce, bilo bi. Ocigledno ne moze. Barem za sada. Ali kao sto je Zeljko rekao, nama treba pojacanje u vidu da svi igraci trenutno pocnu da pruzaju bolje partije. Novi igrac, kakve god da su mu karakteristike, nece resiti nase probleme, ako ceo tim ne klikne kao sto je bio slucaj u drugoj polovini prosle sezone..

Posted

Propao transfer KP? Da, ako to znači da ste vi ponudili više 🤣

Posted (edited)
9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

U situaciji ako imamo Ledaya i Mirotica na 4, niko tu vise ne bi primirisao toj poziciji. Mislim, pricamo sta bi bilo kad bi bilo, ja uopste nisam u fazonu zajebao nas Mirota i skroz nam sjebao koncepciju.

Pa da, i napisao sam da bi to sa Kornelijem bio slučaj da nismo dogovorili Mirotu. Ne kao kritiku, jer se i on u EL traži kao što vidimo...

Ali šta je tu je, idemo dalje. Meni je to čekanje Mirotića imalo smisla.

Edited by Milošica
  • +1 2
Posted
4 hours ago, Heaviside said:

Ovo je prvi put da neko nije došao zbog pretnji i mislim da precenjuješ mogućnost da se takve stvari predvide.

igrač koga žele oba kluba koji su večiti rivali, klubovi koji očigledno imaju i da plate,  igrač koji navija za Partizan ali je dobio nekakvu nagradu od navijača Zvezde + link sa SPC + napredna Srbija

znači, tu je Srbija u naprednjačkom mraku, tu je crkva, tu je večito rivalstvo klubova koje se trenutno nalazi u jednoj bolesnoj fazi, tu su ostrašćeni navijači, tu je velika kinta, tu je Čović......šta može poći po zlu. pa recimo, sve. realno, čitav slučaj izgleda kao ono bure na kome je nacrtana mrtvačka glava i na kome piše biohazard  

• +1 2
Posted
4 hours ago, Nikodije said:

Mešanje Prvoslava patrijarha u košarkaške transfere ipak nije nešto što je moglo da se predvidi, čak i u ovako sumanutoj zemlji.

što? radi se o zemlji u kojoj predsednik jednog kluba komanduje žandarmerijom u hali

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Ted said:

što? radi se o zemlji u kojoj predsednik jednog kluba komanduje žandarmerijom u hali

To nije iznenađenje, znamo da mu policija salutira.

Mada ni za Prvoslava u stvari nije iznenađenje, verovatno i on ima neki čin™ u službi.

• +1 3
Posted

IMG_7928.thumb.jpeg.c93f8cb453f37630433f14a91309736c.jpeg

ostoja počeo pare za pleja da preusmerujetm

• +1 3
Posted
4 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Mi smo se vec bili pomirili da je Punter bivsi, da ce i Leday slediti njegov primer, verovatno onda i Nunny. Bukvalno bi skroz renovirali tim. I onda je propao transfer KP-a, Zach produzio takodje, Nunnny isto. Pare za Mirotica bile su namenjene samo za njega, tako da ni to nije razlog sto kao nismo odradili prelazni rok kao sto smo zeleli. Uvek ima milion kombinacija, nikada samo jedna. Znaci, ukaze ti se prilika za Mirotu, reagujes. Isto i za onog Ross-a. Mozda bi on i dosao da smo renovirali tim.

U susitini ponavlja se prica od prosle sezone, kada je planirano da uz Lessorta dodje jos jedan 4/5 igrac, ali nismo pronasli ono sto je Zeljko hteo. Spominjao si mi pre neki dan da smo se dogovorili sa odredjenim igracem (da ovde ne pisemo ime da ne dajemo materijal novinarima prepisivacima), trazi se u svakom slucaju. Da je moglo biti zavrseno juce, bilo bi. Ocigledno ne moze. Barem za sada. Ali kao sto je Zeljko rekao, nama treba pojacanje u vidu da svi igraci trenutno pocnu da pruzaju bolje partije. Novi igrac, kakve god da su mu karakteristike, nece resiti nase probleme, ako ceo tim ne klikne kao sto je bio slucaj u drugoj polovini prosle sezone..

jel može objašnjenje za ovo boldovano?

najozbiljnije mi nije najjasnije odakle taj info i kako sve funkcioniše a nije prvi put da vidim da neko ovo tvrdi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...