Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, copkillah said:

Ne važi se ovo jer su to Ostojini Litvanci...

• Haha 4
Posted
1 hour ago, Nikodije said:

da, jbt. izuzetan si poznavalac bugraske kosarke, preimenuj se u booyakov

Razmisliću, sad postoji ta opciya

Posted

Inače, kaže se hvala što si me podsetio :D

Posted (edited)
1 hour ago, Nebojsa said:

+ slucaj mirotic koji je vrv kasnije otvorio bezbrojne neplanirane rokade...

los tajming - jos veci zal ostaje za miletom koga smo vrv mogli da dobijemo za skoro upola manje od planiranog za necumuniimepomenemvise.

mrzim "slučajeve Mirotić", pošto u praksi obično posluže kao opravdanje zato nešto nije urađeno. onda krenu priče da je bilo ovo , da je bilo ono, da baba ima muda itd.

kad čovek pogleda sa distance i razmotri, Mirotić je bio klasičan primer igrača čije jurenje je trebalo izbeći. jasno je da navija za Partizan, jasno je da nije hardcore grobar, ima te priče sa crkvom, navijačijama Zvezde, levo-desno. gotovo sve što se dogodilo moglo je da se predvidi, ako ne baš da se predvidi, onda da se očekuje kao vrlo izvesno. da će biti natezanja, da će biti problema, da će dugo da traje i da je potpuno neizvesno kako će se okončati. posle se naši prave ko francuske sobarice, sve je bilo dogovoreno, kuku nama. kao da rade transfer igrača iz Danske u Norvešku, potuno ignorišući gde rade i šta/ko je oko njih.

nekako sam uveren, da smo se manuli Mirotića i posvetili prelaznom roku, sastav bi bio bolji nego što je sada. ovako ispada da smo se kockali, nije pročlo, i sad mora da čekamo nba katove, duboko ulazeći u sezonu sa nedefinisanim sastavom. čuveni prinicip zašto lako kad može komplikovano.

Edited by Ted
  • +1 1
Posted

Jeste bilo rizično ali treba imati u vidu i da je potencijalni dobitak bio enorman. Mirotić kod Robije kao nadgradnja na fantastičnu sezonu...mnogo ozbiljna priča bi to bila. 

• +1 5
Posted

Nije nama Lesor izmakao zbog Mirotica, Lesor je dogovorio Panatu mnogo pre nego sto je Mirotic uopste usao u pricu oko raskida sa Barselonom. Mislim da ga ni mi nismo imali u vidu, jer smo pre svega toga produzili Ledeja. Pojavio se kao opcija koja je isuvise dobra da bi se propustila, no nisam siguran koliko bi nam on ovde resio stvari. Njegovo prisustvo ne bi sprecavalo Kaminskog da se sudara sa saigracima niti Djusu da uzima glupe suteve.

Posted (edited)

Ne bismo mi doveli Kaminskog da je došao Mirotić.

Inače, da nas je Mirotić zvanično odjebao nekih nedelju dana ranije, naš igrač bi verovatno bio Korneli iz Monaka(ex Real), a ne Kaminski.

Edited by Milošica
  • +1 4
Posted
29 minutes ago, Heaviside said:

Jeste bilo rizično ali treba imati u vidu i da je potencijalni dobitak bio enorman. Mirotić kod Robije kao nadgradnja na fantastičnu sezonu...mnogo ozbiljna priča bi to bila. 

bila bi. ali se na kraju sve svelo na vesti iz kategorije "nije se desilo". a atomosfera se napravila koja vrlo sliči onom da se ražanj pravi a zec je još u šumi.

ne volim takve biznis strategije, više volim da imam popunjen i uigran tim, nego da živim od nagoveštaja, neizvesnosti, čekanja neknavog sticaja okolnosti i tome slično. glupo je da se uvališ u probleme a sezona nije ni počela. razumem da problema mora da bude u toku sezone, povrede, ispadanje nekog igrača iz forme isl.

na kraju krajeva sam Mirotić nije garancija bilo čega. ako se dobro sećam on nije osvojio EL od kada se vratio iz nba. ne kažem ništa protiv njega, sjajan je košarkaš, ali nije garancija onoga o čemu ljudi maštaju. to bi bilo, šta ja znam, kad bi Ostoja mogao da dovede Lilarda i Janisa.

• +1 1
Posted

@Ted ne pricam niokakvim izgovorima, ovo su realne stvari koje su se dogodile klubu letos i ima ih u bilo kom drugom vidu poslovanja.

klub se zajebao s all-in kockom na runaway brajdu. slazem se da je problem bio sto nije bilo jasnog plana b, al' mi je super-brzi pivot na pantera izgledao kao genijalan potez kogod je bio zasluzan za isti.

ono sto je bio najveci problem u celoj prici je tajming - bukvalno sve sto je vredelo na trzistu u tih nekoliko nedelja la saga del mirota je rasprodato, a moglo se uzeti stosta (da li zato sto su neki ispali ovcice ili neko nije bio najiskreniji, nije ni bitno vise realno).

Posted

nije uopšte bila kocka, pregovori sa jednim od najboljih eu košarkaša ne obavljaju se putem vibera u par poruka, pogotovu imajući u vidu njegov ugovor sa barsom i raskid istog

pregovarali, dogovorili se i rukovalitm

ništa tu pogrešno nije urađeno

jebo ga prvoslav u bradu litijašku

ps

ovo nisam poslao pa sad i dodatak o rabu božijem. ne rešava utakmice, al ne postoji tim u el kojem nije u stanju da spakuje dabl/dabl, gledaš ga celu utakmicu i ništa, a kad bacič pogled na brojeve ima šta da vidiš

• +1 1
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

pregovarali, dogovorili se i rukovalitm

moji pravoslavni izvoritm  kažu da je prilikom rukovanja malo jače i čvršće izbacio srednji prst

koliko je to uticalo na deal done, ne znam, ali ako ostoja i željko kažu da je done onda je done

• Tužno 1
Posted (edited)
1 hour ago, Ted said:

mrzim "slučajeve Mirotić", pošto u praksi obično posluže kao opravdanje zato nešto nije urađeno. onda krenu priče da je bilo ovo , da je bilo ono, da baba ima muda itd.

kad čovek pogleda sa distance i razmotri, Mirotić je bio klasičan primer igrača čije jurenje je trebalo izbeći. jasno je da navija za Partizan, jasno je da nije hardcore grobar, ima te priče sa crkvom, navijačijama Zvezde, levo-desno. gotovo sve što se dogodilo moglo je da se predvidi, ako ne baš da se predvidi, onda da se očekuje kao vrlo izvesno. da će biti natezanja, da će biti problema, da će dugo da traje i da je potpuno neizvesno kako će se okončati. posle se naši prave ko francuske sobarice, sve je bilo dogovoreno, kuku nama. kao da rade transfer igrača iz Danske u Norvešku, potuno ignorišući gde rade i šta/ko je oko njih.

nekako sam uveren, da smo se manuli Mirotića i posvetili prelaznom roku, sastav bi bio bolji nego što je sada. ovako ispada da smo se kockali, nije pročlo, i sad mora da čekamo nba katove, duboko ulazeći u sezonu sa nedefinisanim sastavom. čuveni prinicip zašto lako kad može komplikovano.

Mešanje Prvoslava patrijarha u košarkaške transfere ipak nije nešto što je moglo da se predvidi, čak i u ovako sumanutoj zemlji.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

Mešanje Prvoslava patrijarha u košarkaške transfere 

GIF by Caleb Linden Design

Posted
18 minutes ago, Ted said:

bila bi. ali se na kraju sve svelo na vesti iz kategorije "nije se desilo". a atomosfera se napravila koja vrlo sliči onom da se ražanj pravi a zec je još u šumi.

ne volim takve biznis strategije, više volim da imam popunjen i uigran tim, nego da živim od nagoveštaja, neizvesnosti, čekanja neknavog sticaja okolnosti i tome slično. glupo je da se uvališ u probleme a sezona nije ni počela. razumem da problema mora da bude u toku sezone, povrede, ispadanje nekog igrača iz forme isl.

na kraju krajeva sam Mirotić nije garancija bilo čega. ako se dobro sećam on nije osvojio EL od kada se vratio iz nba. ne kažem ništa protiv njega, sjajan je košarkaš, ali nije garancija onoga o čemu ljudi maštaju. to bi bilo, šta ja znam, kad bi Ostoja mogao da dovede Lilarda i Janisa.

Ovo je prvi put da neko nije došao zbog pretnji i mislim da precenjuješ mogućnost da se takve stvari predvide. Jedino što eventualno može da se zameri je što su ga predugo čekali, a radi se o pojačanju koje bi pojelo veliki deo budžeta što kasnije komplikuje stvari ako se izjalovi. Van toga, nema nikada garancija timskog uspeha zbog jednog pojačanja niti garancija da neki transfer neće propasti nakon rukovanja što ne znači da uvek treba izbegavati da se dovede jedan skup igrač umesto više jeftinijih. 

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...