MocaVukotic Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: evo ti jedan slikovit primer: kod nas* kapiten igra loše od starta sezone i svi vide da je čovek u kanalu, ali niko ga ne tera i ne proglašava onom poslovičnom kravom koja rita mleko, nego se strpljivo nadamo da će proraditi kad je najpotrebnije. U vašem taboru* bi posle 5 kola već šilbovali 3/4 igrača, trenera, ekonoma i grupi devojku. Neverovarni ste, i vrlo zabavni za čitanje, to vam moram priznati Esid: tek taj odnos prema Teo je vrlo simptomatičan, *ovo mislim na PpPoPpPulaciju, ne na posetioce sa tribina. Mene sramota nekih postova koje su pojedinci pisali u ovo vreme prosle godine, i sada opet vrlo slicno pisu bez blama, valjda ocekujuci da osvojimo El sredinom oktobra. Znaci "zeljko je kesa", "panteru oduzeti kapitensku traku", zatim "cemu sluzi ovaj naneli", "nikad igrac madar", "smajli je glup ko kurac" i tako dalje 3 1 1
ToniAdams Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: Čitanje komšijskih kukumavki i lelepojki na njinoj temi je melem za moje napaćene oči Onoliko nepoznavanje sporta i dinamike jednog tima je za Ginisa. Fala, braćo Grobosi što niste naki Kakve su im misli takav im je ćivot 4
Heaviside Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) 1 hour ago, Nikodije said: Ovog je ladno mrzelo i da podigne ruku na Aleksin šut, tek sad vidim Da, bukvalno basket na ulici level. Igram trenutno poslednji rang takmičenja u Austriji i za ovakvu odbranu te saigrači oteraju u kurac. Tad sam napisao da će me on u grob oterati, zamalo što nisam razbio televizor. Odvalili ga od života Jaramaz i Avramović jer lik stoji i gleda, samo što je ovaj prvi u kanalu pa je promašio neke lakše šuteve. I onda upalim forum, a Eleniko i Laki drve neprestano o Teodosiću. Edited October 27, 2023 by Heaviside 2 1
Nebojsa Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 19 minutes ago, Eleniko said: siguran sam da bi željko nalupao žestoke šamarčine bilo kome - uključujući i crnce - ako bi onako izašli na odlučujući šut u cluch vremenu. tako da ne preterujte. ne pricamo o istoj stvari. mislio sam na igranje odbrane uopste, dakle: 1) individualno - 1 na 1; i 2) timske, gde mi imamo nevidjene kratere i ispadanja od prvog dana priprema ove sezone. aleksa je sinoc i bukvalno rekao kako nas je prvo i sam ukanalio, a posle samo vratio ono sto je usro pre toga. zeljko je to vise puta pominjao/losu komunikaciju, gde je aleksa od pocetka sezone imao nevidjeni broj losih odluka/udvajanja, ostavljajuci na svojoj strani ili direktno svog igraca potpuno samog na sutu za 3, sto je vecina protivnika itekako koristila dosad. druga stvar, cuvena "energija"/(lesor+madar prosle sezone), mi je prosto nemamo u odbrani zasad, svi deluju polumrtvo, cak ni 1 aleksa nije uspevao da nametne neki ton iste, gde bi ga saigraci ispratili. (ovde se bojim da imamo prilicno limitiran potencijal u trenutnom rosteru, tj. da se tesko sta moze nadograditi po tom pitanju.) ovo su i neke kljucne zamerke koje zoc ponavlja iz nedelje u nedelju. 1
*edited by mod Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 1 hour ago, Eleniko said: izvinjavam se što sam sinoć prejako reagovao na aleksino šaljenje sa teom, kad bolje razmislim i prespavam ima svo pravo da ga prca kako hoće Aleksa je ložana ali na veoma benigan način. Ono tvoje od sinoć je ništa u odnosu na dane i dane rasprave kada ga je krenulo pa je dao 33 poena i sam dobio derbi. Tada mu se jako ozbiljno zameralo što se posle jedne trojke busao u grudi a posle druge klimao glavom... Jednostavno takav je tip i zato i doprinosi energijom na taj način. 1
copkillah Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 ako se već igrači osuđuju za "džiberluk", nisam primetio da je pomenut Teo koji se na početku utakmice nije rukovao sa igračima Partizana, što je neuporedivo džiberskije od bilo čega drugog što smo videli
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2023 Author Posted October 27, 2023 nećemo o tome, da kvarimo slikutm 1
Jimmy Kowalski Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Prijace mu odmor, taman da se lepo resetuje u glavi.. 7
Milošica Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 PJ, hteo ne hteo, mora da ubaci u novu brzinu. PJ, sad ili nikad. 3
Lord Stef Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Ne samo on, cela spoljna linija mora da povuce, kao sto je bio slucaj sinoc. Sinoc je svako od njih imao svoju rolu i to prilicno dobru 1
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2023 Author Posted October 27, 2023 biće i zbunjujuće za protivnike jer taktika tuci pantera ko vola u kupusu pada u vodu
Papovac Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 boli nas kurac, vise prostora za mocnog andjusu. 1
Shaq Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 36 minutes ago, copkillah said: ako se već igrači osuđuju za "džiberluk", nisam primetio da je pomenut Teo koji se na početku utakmice nije rukovao sa igračima Partizana, što je neuporedivo džiberskije od bilo čega drugog što smo videli nisam to vido, al i da je tako.. bolje se i ne rukovati, nego se posle kreveljiti ko debil svako malo, ili gristi/lizati?! rame, sto je aleksa radio teu 1
Recommended Posts