Filozof manijak Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Čitanje komšijskih kukumavki i lelepojki na njinoj temi je melem za moje napaćene oči Onoliko nepoznavanje sporta i dinamike jednog tima je za Ginisa. Fala, braćo Grobosi što niste naki 6 1
Nikodije Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ☕️ Ovog je ladno mrzelo i da podigne ruku na Aleksin šut, tek sad vidim 2
Eleniko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 4 minutes ago, Filozof manijak said: Čitanje komšijskih kukumavki i lelepojki na njinoj temi je melem za moje napaćene oči Onoliko nepoznavanje sporta i dinamike jednog tima je za Ginisa. Fala, braćo Grobosi što niste naki ne loži se, još nije prošlo ni godinu dana od vaših niski bisera 1
Eleniko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 izvinjavam se što sam sinoć prejako reagovao na aleksino šaljenje sa teom, kad bolje razmislim i prespavam ima svo pravo da ga prca kako hoće 1 3
Filozof manijak Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) evo ti jedan slikovit primer: kod nas* kapiten igra loše od starta sezone i svi vide da je čovek u kanalu, ali niko ga ne tera i ne proglašava onom poslovičnom kravom koja rita mleko, nego se strpljivo nadamo da će proraditi kad je najpotrebnije. U vašem taboru* bi posle 5 kola već šilbovali 3/4 igrača, trenera, ekonoma i grupi devojku. Neverovarni ste, i vrlo zabavni za čitanje, to vam moram priznati Esid: tek taj odnos prema Teo je vrlo simptomatičan, *ovo mislim na PpPoPpPulaciju, ne na posetioce sa tribina. Edited October 27, 2023 by Filozof manijak 1
Profesionalac Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 5 minutes ago, Nikodije said: Ovog je ladno mrzelo i da podigne ruku na Aleksin šut, tek sad vidim Ne znam da li se videlo u prenosu, ali kod prve izgubljene Šabazove lopte (Jaramaz mu valjda isčačkao) - uživo je bilo očito koliko ga zabole. Govor tela, reakcija u 2. minutu - čovek mislim da nije stigao do centra u momentu kada smo dali koš.
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2023 Author Posted October 27, 2023 1 minute ago, Profesionalac said: Ne znam da li se videlo u prenosu, ali kod prve izgubljene Šabazove lopte (Jaramaz mu valjda isčačkao) - uživo je bilo očito koliko ga zabole. Govor tela, reakcija u 2. minutu - čovek mislim da nije stigao do centra u momentu kada smo dali koš. još jedan utisak iz hale, bio je malo reći iznenađem dočekom kad su istrčali na zagrevanje. bukvalno prvih deset lopti je promašio, posle sam batalio da brojim reko nema leba od ovog večeras 1
Eleniko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 18 minutes ago, Filozof manijak said: evo ti jedan slikovit primer: kod nas* kapiten igra loše od starta sezone i svi vide da je čovek u kanalu, ali niko ga ne tera i ne proglašava onom poslovičnom kravom koja rita mleko, nego se strpljivo nadamo da će proraditi kad je najpotrebnije. U vašem taboru* bi posle 5 kola već šilbovali 3/4 igrača, trenera, ekonoma i grupi devojku. Neverovarni ste, i vrlo zabavni za čitanje, to vam moram priznati Esid: tek taj odnos prema Teo je vrlo simptomatičan, slikovit primer ti nije baš neki, kapiten je kraj sezone dočekao kao jedan od 2 najbolja spoljna igrača u evropi, svi ovde znamo da ga treba sačekati. pre je za poređenje odnos prema željku do 16.12 prošle godine a nisam ja dovodio u pitanje njegovo znanje što se zabavnosti tiče, služimo narodu. za to postoji internet i mreže. 2
Filozof manijak Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Dobrotm Što se mene tiče, samo nastavite, ali da ste većina tamo totalne sportske analfabete, to jeste
Azdaja Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Šahbaz igra odbranu ko ja na fizičkom protiv devojčica. Živ bio. Nek samo tako nastavi.
Nebojsa Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 2 minutes ago, Azdaja said: Šahbaz igra odbranu ko ja na fizičkom protiv devojčica. Živ bio. Nek samo tako nastavi. nazalost, vecina nasih igraca nije preterano bolja po istom pitanju.
Eleniko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 2 minutes ago, Nebojsa said: nazalost, vecina nasih igraca nije preterano bolja po istom pitanju. siguran sam da bi željko nalupao žestoke šamarčine bilo kome - uključujući i crnce - ako bi onako izašli na odlučujući šut u cluch vremenu. tako da ne preterujte.
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2023 Author Posted October 27, 2023 21 minutes ago, Eleniko said: ja sam ovde da naučim od onih koji znaju velkam tu partizan bro 1 1 5
smooth.Op Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 @Eleniko Imali smo Pantera u drugom kolu prošle sezone protiv Hauarda. Ne znam da li mu je Žoc nalupao šamare, ali ne bih rekao. Trener vam je tek došao. Ja verujem da ćete vi ofanzivno biti bombona i da će taj Šabaz tek da isporučuje. Vaš problem je odbrana i to ne znam kako ćete da rešite. Elem, kad smo kod toga. Partizan baš može da eksploatiše personal sa suprotne strane. I prava je misterija šta su se zbunili Avram i Smajli u drugoj četvrtini. Kako su uspeli samo jednom da napadnu Jagu. PJ ekspresno klupiran kad mu je Šabaz izbio loptu na niskom postu. Loša energija, plus mu je sigurno skrenuta pažnja na to jer je Monaku dve uzeo na isti način. Imam utisak da je Željko namerno sačuvao njega i Smajlija za 4/4. Ponovo sam pogledao tu deonicu i realno Zvezda je bila pečena od samog početka. Presekao je Teo kad je ušao sa par dobrih napada za Bolomboja, ali je to sve brzo zatvoreno. Svaki napad u 4/4 je bio smislen. Dve lopte nisu završile u obruču nesrećno (PJ i Smajli), faul u napadu Smajliju kao kompenz za Tobijev, Hanga dobar na Panteru iznudio loš pas. Može se tu ubaciti i Avramova trojka koja je bila improvizacija nakon što je ispustio loptu i trojka na kraju kada je trebalo da ide na koš. Pa možda i PJ dvojka preko Bolomboja malo iznenađujuća. A dali 35 poena. Očekujem dosta boljeg PJ-a, što će ovoj ekipi nenormalno značiti. 3
Recommended Posts