Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Mitrović je više igrao na 4 danas

Posted

a jbg, da gledamo lepe stvari, pokazali smo mentalnu stabilnost u momentima kada gubimo, sto nas nije uvek krasilo, plus smo (nadam se) dobili jaramaza, do pre dve tekme je baš bio u grču svaki put kad primi loptu

• +1 5
Posted

Mora da se spomene i PJ, nekako nenametljivo je ubacivao poene kad nije islo, ukljucujuci i onu trojku 2 minuta do kraja, plus pokupio nekoliko defanzivnih skokova kad niko drugi nije. 

• +1 9
Posted

onaj jaramaz iz podgorice na superkupu i ovaj sad. neverovatna razlika.

mozemo mi mnogo bolje, kad se panter dovede u red i ponitka + i pod obavezno neki americki grmalji ovi drugi bicemo opet u borbi za final four. iz zvezde  bolombaj fantastican. kakva igracina

bez neke da kazes blistave igre smo dobili zvezdu i zatrpali ih u 4. cetvrtini.

posle mege ovo je melem na ranu.

videcemo sad za vikend sta ce biti. 

ipak je za vikend cokijeva teritorija.

u svakom slucaju vaznija je ova pobeda.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Lord Stef said:

Mora da se spomene i PJ, nekako nenametljivo je ubacivao poene kad nije islo, ukljucujuci i onu trojku 2 minuta do kraja, plus pokupio nekoliko defanzivnih skokova kad niko drugi nije. 

on ce biti zver. kad se on jos navikne da u evropi bukvalno moze da radi igracki sta hoce proci ce jos vremena. 

on ce nam biti prvi igrac. 

jos jednom apel za upravu: dovedite vise rim protectora

Posted
40 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nije mi jasno nedavanje ni sekunde balši

bar je sa mitrovićem mogao da se lema

Jes vala ovo je definitivno misterija utakmice. Mogao je makar 5 minuta na parket.

Posted

Aleksa odradio omaž Lesori i još ga zvao na facetime :happy:

1698351090655_DERBI_486_(1)_Cropped.jpg

• +1 3
  • Wub 2
  • Haha 1
Posted (edited)

ovaj drugi derbi, deluje mi, rezultatski je važniji. naročito nakon Mega strahote od pre neki dan.

eventualni poraz daje njima +2 u broju pobeda, plus sledeći derbi pred njihovom publikom. u aba ligi to može da bude i nedostižna prednost.

pobeda nas vraća u igru i tu.

biće bolje kad prođu pripreme, kad se svi dozovu, prizovu, odazovu, pridođu, nadođu. biće bolje to je sigurno, dal će biti kasno, videćemo.

meni se čini da Srpski klubovi, i pored silne kinte, gomile stranaca, sexy marketinga, opake Arane, punih tribina itd, i dalje vuku mentalitetske odlike podneblja. sve na o-ruk, sve u poslednji čas, sve kontra logike, uzdanje u višu silu, Božiju pravdu, prst sudbine, sve to kao supstitut za normalno ponašanje/poslovanje. 

Edited by Ted
Posted

ma daj, nema bitnijeg i manje bitnog derbija, derbi je derbi

• +1 3
Posted

ali ono kucanje smajlijevo na -10, ko ori onomad kad je ušao sa klupe i zakucao preko cele petorke pistonsa

• +1 5
Posted

glavni utisak je potpuno neverovatan kanal u kome je panter. bilo koji drugi igrac bi posle ovakvog starta dobio sut u dupe. ali,jbg, svi znamo sta je radio na kraju prosle sezone. zeljko kralj provalio i izvuko ga iz penal zavrsnice. imali smo i ludu srecu sto se sabaz pojavio kao jos veca stetocina kod njih. teo ih, bukvalno, sam vratio posle onakvog pocetka, na srecu crko na kraju. jbg, steta sto bolomboj nije nas, ali zato  ludi alexa jebe kevu.

Posted
52 minutes ago, Lord Stef said:

Odličan je bio, pride u prvom poluvremenu jedva da je odigrao minut-dva, odmah ga Žoc klupirao ljut zbog nečega.

Prodoran je, ume i da uposli, nije eksplozivan ali ima dug korak i krakate ruke. I voli onaj šutić sa poludistance.

Mislim da bi u ponedeljak on i Panter trebalo da zamene minutaže, samo da ne udje brzo u problem sa faulovima.

• +1 1
Posted

panter da može da plodi od oktobra ko sa kraja prošle sezone ne bi ga gledali u partizanu nego u bruklin netsima, namestiće se on. mada ga mnogo žešće čuvaju i/ili nema adekvatne pomoći pa se baš muči da izađe iz bloka

samo neko meso da nam stigne za u reket

što se abe tiče, biće tu poraza dva, tri, možda i četiri(zavisi kako klikne budućnost). ja verujem da želimir ima još kojeg aduta u rukavu za ponedeljak

• +1 1
Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

panter da može da plodi od oktobra ko sa kraja prošle sezone ne bi ga gledali u partizanu nego u bruklin netsima, namestiće se on. mada ga mnogo žešće čuvaju i/ili nema adekvatne pomoći pa se baš muči da izađe iz bloka

samo neko meso da nam stigne za u reket

što se abe tiče, biće tu poraza dva, tri, možda i četiri(zavisi kako klikne budućnost). ja verujem da želimir ima još kojeg aduta u rukavu za ponedeljak

Cedevita se pojačala Klemenom, ja sam tu poraz već upisao.

• +1 2
  • -1 1
Posted
5 minutes ago, goofs said:

Odličan je bio, pride u prvom poluvremenu jedva da je odigrao minut-dva, odmah ga Žoc klupirao ljut zbog nečega.

Preskocio je otvorenu trojku na 5 sekundi do kraja napada, onda isao na neku fintu i opalio fejdavej™ koji je jedva stigao do prvog obruca, mislim da je tu Zoc zesce ispizdeo na njega. Srecom posle se iskupio sa kamatom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...