Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, Djuro said:

@Ted ispo najpametniji...

evo mene pametnog, stigoh kući :)

meni je u nedelju glavni sportski događaj. ćerka pliva prsno i leđno singl + kraul u štafeti

tekmu nisam pratio, pogledao samo final rezultat i svideo mi se

u ponedeljak guramo isto. tekma bojkot

• +1 6
  • Wub 3
Posted
24 minutes ago, garmonbozia said:

Želimir kaže da Panter ima probleme sa obe noge i da sutra ide da snimi. 

Kapiram da mu daje alibi. 

Znam da si zasrao, precrtavamo šta je do sad bilo. 

Posted

Nakon ovih pet utakmica, ne sviđa mi se naša igra nimalo.

Ne igramo kontru i nemamo lakih poena. Večeras (ako izuzmemo početak kad se cigani apsolutno nisu pojavili) pamtim samo onu Aleksinu krađu lopte na dodavanju i jednu pomalo trapavu kontru kad je Ledej spustio za Doziera, a ovaj morao na drugi obruč da završava.

U poslednjoj četvrtini nismo ni pokušavali brzo da istrčimo nakon skoka, a jurimo rezultat.

Ok, ne moraju sve ekipe da igraju brzo, možemo i sporiji tempo, ali u tom slučaju pozicioni napad mora da ti funkcioniše ko sat, da pametno koristiš rupe kod protivnika i strpljivo gradiš rezultat. Imam osećaj da imamo kapaciteta za maksimalno 2 staložena napada (ok, možda 3), odmah nakon toga kreću neka suluda rešenja i ispucavanja. Ona Aleksina trojka na plus 3 i manje od minut do kraja je slika i prilika toga, pa prijatelju, Zvezda je u bonusu, zabodi u meso i iznudi faul, sa jednim bacanjem zatvaraš utakmicu. Ne može Željko posle svake gluposti u napadu da zove maut, a mi smo u stanju da ih vežemo po 3-4.

Smajli dobija loptu posle pika, sam u reketu, ne gleda koš, gleda pas napolje. Posle shvatio da je sam pa baca airball.

Kovalski u jednom trenutku ostao sa Jagom da ga čuva, mi ne uspevamo da mu spustimo loptu.

Već pomenuh Nanelijev šut u trenutku kad je reket prazan i nema nikog na ofanzivnom skoku, to se ne radi (to je inače MO Anđuše, jednom po tekmi minimum). Kovalski je isto bacio jedan takav airball u drugom poluvremenu. Panter, povređen ili ne, sedam izgubljenih lopti, od toga većina pasovi njima u ruke.

Jago, Šabaz i Teo su ozbiljne rupe u odbrani, mi smo ih napadali samo u prvoj četvrtini i Aleksa pred sam kraj, a konstantno su bar dvojica bila na terenu. Nemoguće brate.

• +1 5
Posted

Zeljko spominje sto opet ne pravimo pametne male faulove, opet nam se desava da zavrsimo cetvrtinu bez da izadjemo iz bonusa. S tim smo kuburili i prosle sezone dosta dugo. I kao svaki trening, svaka video analiza se bave time, ali dodje utakmica i nema promena. On na tajmautu ponovo o tome i nista. Zbilja ne znam zasto se to desava, pogotovo sto je okosnica tima ista.

• +1 3
Posted

giphy.gif?cid=2154d3d76625febbb32c738a09

• Haha 2
  • -1 1
Posted
7 minutes ago, Ted said:

ovo novi centar, mamojeb?

To je Frank Kaminski, pre operacije kolena.

Posted
4 minutes ago, Lezilebovich said:

@kud u maglu Simoviću gde je onaj pravi gif ?

pa još nije počelo da mleje

:dry:

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
34 minutes ago, BlackGeorge said:

igrali smo za Stefana!

• +1 2
Posted

Teze mi je palo gledanje ovog derbija nego svakog prošle sezone.

Pobeda je tu ali ni strahote™ nisu nigde otišle.

• +1 4
  • Haha 2
Posted

Pobeda se jedino i pise, situacija je daj sta das

• +1 2
Posted

nije mi jasno nedavanje ni sekunde balši

bar je sa mitrovićem mogao da se lema

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...