Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Eleniko said:

uzmite ga, poklanjamo vam ga. 

taman sa geri napravi neku biser kampanju oko njega...

Ne treba im, imaju Gorčina i Sergeja 

• Haha 1
Posted

ma jooooook, mi čekamo izbori da prođu i da Vučić izgubi. onda da napadnemo Mirotića ponovo, bez opasnosti od telekomunikacione sabotaže

• Haha 1
Posted

smoriće se panter ako dovedete većeg esterskog frika od njega u ekipu

Posted (edited)

ma Panter je najmanja briga. on je kao kontra-medved. upadne u letnji dremež, malo mu treba s jesni da se razdrma, da kliknu zglobovi gde treba, kad dođe zima budi se i gladan je. mnogoooooo

problem je izgleda u tome što je jedan deo tima u stuporu, a kao da je zarazno. da vas podseti doktor Ted, to je stanje kada osoba ne reaguje ni na kakve draži, ne izvodi pokrete, liči na nepokretnu lutku. stanje je praćeno letargijom i abulijom (to vam je, dame i gospodo, bezvoljnost). da, pričam o stuporu, ne o kkp, a priznajte da ste se zbunili čitajući opis

Edited by Ted
Posted
41 minutes ago, Ted said:

problem je izgleda u tome što je jedan deo tima u stuporu, a kao da je zarazno. da vas podseti doktor Ted, to je stanje kada osoba ne reaguje ni na kakve draži, ne izvodi pokrete, liči na nepokretnu lutku. stanje je praćeno letargijom i abulijom (to vam je, dame i gospodo, bezvoljnost). da, pričam o stuporu, ne o kkp, a priznajte da ste se zbunili čitajući opis

Ovo me seti na jednu pesmu...

Pesma 

Spoiler

Posted

moja teorija je da je zeljko prećero u prošloj sezoni i da je sve ove mučenike nenavikle na taj tempo svega prosto prepržio, kako se to sad zove, burnout - i kad su se raspustili kud koji mili moje, plaže, kurve, sve živo - sad im teško pada povratak naročito sa saznanjem šta ih čeka kada se upali mašina. kad komšijski trener proba to isto, padaju oklade do kada će biti najuren, bojkot, akcijska prodaja i slično a kod vas nema zajebavancije ovog tipa, sem naravno kada izgubite autokošem. ne sumnjam da će sve leći kako treba, ne znam baš da li kao prošle godine kada ste bili na jedan o ruk do f4, ima jačih timova u konkurenciji ali jbga živi su ovo ljudi, naročito ovi mlađi koji rade u rudniku za manje para.

Posted
4 hours ago, Eleniko said:

ne valja mu ništa kafa

bolja je u gradskoj pržionici

• +1 1
Posted
12 minutes ago, garmonbozia said:

bolja je u gradskoj pržionici

Izdao si :fantom: 

Posted
34 minutes ago, Milošica said:

Izdao si :fantom: 

Jbg, stvarno dosta bolja. Ali mislim na zrno, kafe snob sam i pravim kod kuće na svom aparatu. 

Posted

Pravdu će deliti španski arbitar Migel Anhel Peres, Litvanac Gutis Vilijus i Estonac Rain Perandi, saopšteno je na sajtu najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

jel ovo onaj čuveni Peres Peres::D

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Ne znam da li je on,  ali je svakako jedna bitanga najobicnija koja ce besramno da nas krade. 

• Haha 2
Posted

cenim da će nam biti kompenzovana pljačka iz atene

:fantom:

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

cenim da će nam biti kompenzovana pljačka iz atene

:fantom:

kompenzovana pljačka iz atene plus standardno grobarsko el domaćinsko suđenje plus standardna ciganska el gostujuća pljačka

3 u 1, ukratko

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...