J.R. Cash Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 2 hours ago, smooth.Op said: Da stvar bude zanimljivija, a ujedno i čudnija, Trifina mama radi sa mnogim sportistima razne psihoterapije i lični razvoj... U teoriji ima sve uslove da bude vrhunski sportista. Jedino mu fali talenta. Drag mi je momak, voleo bih da ispliva, ali s ovakvim sutom ne moze biti u rotaciji EL tima. 3
Shaq Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 bio je pokusao da uhvati skok koliko me secanje sluzi..
ToniAdams Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Jbt nisam siguran da li nam više nedostaju lesorovi poeni ili skokovi ili ono glupiranje u prekidima koje je izgleda bilo osnov za tu neku dobru energiju unutar tima 1
Jimmy Kowalski Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Trenutno nam fale: Lessortovi skokovi i odbrana Dante kompletno Madarova odbrana u EL i pogoci sa kapice Janisova odbrana i pomoc na skoku Punter iz drugog dela prosle sezone Trifa koji je bio u stanju da nesto i pogodi A onda se setim da smo u ovo vreme prosle sezone (i sve negde do januara-februara) pricali kako za godinu i po dana sa Zeljkom nismo uopste napredovali, odbranu ne igramo, nemamo akcije i (skoro) sve postizemo iz izolacije na suvi kvalitet, imamo nevidjene oscilacije, prosipamo prednost ko od sale, ulazimo u ABA meceve bez energije.. 2
smooth.Op Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Od nabrojanih nedostataka tri utiču na lošije izdanje Pantera. Egzum i Madar su u napadu bili mnogo veća pretnja nego PJ/Ponitka i Jaramaz. Pored sokova i energije, Lesor je umeo da napravi separaciju od svog čuvara i da nadribla loptu na vrh reketa gde je onda Panter često ostajao u mismeču sa Lesorovim čuvarom.
lord_s Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 (edited) 4 hours ago, smooth.Op said: Da stvar bude zanimljivija, a ujedno i čudnija, Trifina mama radi sa mnogim sportistima razne psihoterapije i lični razvoj... U teoriji ima sve uslove da bude vrhunski sportista. Znajuci ko mu je cale, bolje da je krenuo na neko pecanje ili tome slicno, a ne kosarku upis'o. Problematican je taj sut, ako ikako uspe to da sredi on itekako moze da bude upotrebljiv na nekom nivou, usudicu se da kazem i na EL nivou kao igrac zadatka, peglanja difensa, ali mora da shvati da apsolutno mora da pospremi otvorene suteve i iskoristi prilike koje mu se ukazu u napadu. Bez toga mrka kapa. Ovako deluje da stagnira vec trecu godinu, samo se ukrupnjava, mogao bi na 4 da proba Edited October 24, 2023 by lord_s
garmonbozia Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Trifa je imao vrhunski šut pre nego što se uništio u teretani, mislim da je kasno da se vrati.
bradilko Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 19 minutes ago, garmonbozia said: Trifa je imao vrhunski šut pre nego što se uništio u teretani, mislim da je kasno da se vrati. ma ne zezaj, mnogi su isli u teretanu da ojacaju ruke ali im je sut ostao. nije on neki van sveta lik. pa svi oni idu u teretanu. otac mu je trener, u najboljim je rukama i danas kod zeljka. mislim da je partizan preveliki zalogaj za njega. mnogo prilika ima. daje mu zeljko vremena vec dugo. 1
Popular Post copkillah Posted October 24, 2023 Popular Post Posted October 24, 2023 Mislim da ne moramo da brinemo za četvrtak: 2 7 2
SNARC Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Eto nesto lepo da se desi..saznali smo da ovaj balvan nije sa nase strane. 1 1 5 1
Milošica Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Brat Đorđe. Svađali smo se oko politike i Partizana/Zvezde pre neki mesec. Ali ovo drugo je više bilo klinački nekako, mnogo voli Zvezdu.
Eleniko Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 uzmite ga, poklanjamo vam ga. taman sa geri napravi neku biser kampanju oko njega...
Milošica Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Just now, Eleniko said: uzmite ga, poklanjamo vam ga. taman sa geri napravi neku biser kampanju oko njega... Šta ti je skrivio Geri pa ga napadaš stalno, reci da vidimo to da rešimo
Eleniko Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 ne valja mu ništa kafa šalim se /mada se i ne šalim, stvarno ne pijem u kafeteriji/, upao mi u oko prošle el sezone, mnogo se isticao iza željka u prvom redu. tad sam se pitao čime se to zaslužuje a sad mi je jasno...
Recommended Posts