Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Kod Trife se ne vidi ni mrva nekog talenta, to je problem.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, smooth.Op said:

Da stvar bude zanimljivija, a ujedno i čudnija, Trifina mama radi sa mnogim sportistima razne psihoterapije i lični razvoj... U teoriji ima sve uslove da bude vrhunski sportista. 

ne moze mama da mu pomaze kao psihoterapeut, mora van porodice.

• +1 4
Posted

Nije sporan trifa, on je igrac sa kraja klupe, trudi se decko. Da su se juce pojavili panter i ledej ne bi bilo razmisljanja o porazu. Uz Tenka MVP-a i poludelog Aleksu, bio bi to plitak potok. Da l biraju tekme, da l su umorni od duplog kola i  tuce sa pirejskim ciganima, jebem li ga...

• +1 3
Posted
57 minutes ago, Eleniko said:

nama cigosima ovo najmanje odgovara od svih mogućih ishoda pred derbi, patldžan će do četvrtka da se iživljava na igračima koji će morati da dube na glavi u derbiju da ga odobrovolje i zadovolje. ako treba da bude 1-1, uzmite EL tekmu, nama dajte ABA derbi. mada sad kad sam napisao ne znam koliko nam uopšte treba ABA titula sem prestiža radi prestiža kada kako god i sledeće godine idu 2 tima u EL. možda onda ipak da i uzmemo prvi derbi a drugi kako god.

Dobicete obe utakmice glatko, ono 102:92 rezultati. Teo i Sabaz ce naravno sad pogadjati u visokim procentima, Rokas ce rokati naravno, vec vidim i Mitrovica koji od table daje trojku. Ono sto eventualno promasite, hvatacete ko oktopodi. Bice bas mucno gledati kako imate po nekoliko ofanzivnih skokova zaredom, ali necemo biti iznenadjeni.

U svakom slucaju, cestitam vam na dvema pobedama i ABA tituli..

• +1 2
  • Haha 2
Posted (edited)

treba da tražimo odlaganje derbija pošto nismo u formi, a igramo i Evropu. tamo negde pred Novu godinu da bude, kad krenemo da gazimo

.

.

.

.

.

.

a da.....zaboravih da je ovo košarka a ne fudbal 

Edited by Ted
Posted

Nemam običaj da se mešam u komšijske probleme, ali ovog puta moram. Ne znam odakle provejava toliki pesimizam kod vas? Jeste li vi gledali Nebojšine pulene ove sezone, jednako užasno delujemo kao i Partizan, ako ne i gore, pa ne znam odakle to kako ćemo upisati sigurne dve pobede, ako dobijemo jednu, da se šutiramo nogama u zadnjicu.

• +1 1
Posted

Pa nas rešava igrač koji je kod vas prekobrojan, šta će tek ovih 15 boljih od njega da nam rade. :sad:

Plus ste imali šok terapiju sa promenom trenera, koja u 90% slučajeva donosi momentalne pozitivne efekte. Videlo se to kako ste pregrmeli nezgodno gostovanje u predgrađu.

Još veliki cigani u našoj ekipi počeli da zatrpavaju naš koš.

Veliki ste favoriti, veliki... 

:violina:

• +1 1
Posted
Just now, Profesionalac said:

Pa nas rešava igrač koji je kod vas prekobrojan, šta će tek ovih 15 boljih od njega da nam rade. :sad:

Plus ste imali šok terapiju sa promenom trenera, koja u 90% slučajeva donosi momentalne pozitivne efekte. Videlo se to kako ste pregrmeli nezgodno gostovanje u predgrađu.

Još veliki cigani u našoj ekipi počeli da zatrpavaju naš koš.

Veliki ste favoriti, veliki... 

:violina:

Nadam se da si sa ovim nezgodnim gostovanjem u predgradju ironičan, :D

• Haha 1
Posted

Derbi pre 30 godina- ko ih bre jebe, ima 100 da im damo, Partizan sampion, Zvezda le ale ale

Derbi danas- nasi visemilionski timovi jos traze formu, numemo digramo, plakyyy

Daj bre bar da se ispsujemo ko ljudi, ovo postaje nepodnosljivo

• +1 3
Posted

da se na trenutak odmaknemo od sekxsa sa bobanom zdravkovićem, ja big da zatražim dodatno pojašnjenje od grobarske braće...

je li Trifa sinoć stvarno dao auto-koš, u smislu ubacio u koš loptu koja inače ne bi u njemu završila, ili je samo neuspješno pokušao da je izvadi, a ishod bi bio isti i da je nije dirao? meni je sinoć kad sam gledao izgledalo da je ovo drugo, ali sad vidim (ne samo ovdje) da postoji maltene 1 konsenzus da je mlađahni Trifa prelomio...

i još jedno potpitanje, moliću - je li mi se učinilo ili je u onom patetičnom skakutanju oko koša u posljednjim sekundama neko od naših igrača (Kaminski?) zapeo rukama u mrežu? ako da, znači li to da bi sudije svakako morale priznati koš, čak i da lopta nije ušla?

Posted

Skok vam jeste loš, ali Mega sa Plavšićem od 217cm i Jelavićem od 210cm nije baš tipična ekipa. Ok, nisu oni neki skywalkeri, ali visinu i gabarite imaju. Mislim da je poraznija činjenica da vam je Mega sa 14 timskih asistencija ubacila 88 poena uz ne baš bajne procente šuta.

Posted
19 minutes ago, Pantelija jr said:

da se na trenutak odmaknemo od sekxsa sa bobanom zdravkovićem, ja big da zatražim dodatno pojašnjenje od grobarske braće...

je li Trifa sinoć stvarno dao auto-koš, u smislu ubacio u koš loptu koja inače ne bi u njemu završila, ili je samo neuspješno pokušao da je izvadi, a ishod bi bio isti i da je nije dirao? meni je sinoć kad sam gledao izgledalo da je ovo drugo, ali sad vidim (ne samo ovdje) da postoji maltene 1 konsenzus da je mlađahni Trifa prelomio...

i još jedno potpitanje, moliću - je li mi se učinilo ili je u onom patetičnom skakutanju oko koša u posljednjim sekundama neko od naših igrača (Kaminski?) zapeo rukama u mrežu? ako da, znači li to da bi sudije svakako morale priznati koš, čak i da lopta nije ušla?

Trifa je vratio u kos ne bi usla inace. A ovo za kamenskog nisam vido.

Posted

e, pa, sad sam još više popizdio, dakle, bolje da nisam pitao... :frust:

meni se učinilo da je naš centar (ali evo sad se ne sjećam ko je bio u igri u toj posljednjoj odbrani) zapeo za mrežu, ali ako sam već uspio da pogrešno vidim ovo sa Trifom, onda  ni to ne mora biti tačno...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...