Vasilij Zajcev Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Nešto pokušavam da se setim da li smo ijednog mladog igrača trpeli duže nego Trifu Jr. i ko je uopšte nekad za njega rekao da je (u nečemu) talentovan? Ili čime nas je senior zadužio da mu bebisitujemo ovog debilka pet godina.. Naravno, nije on kriv za poraz sinoć, nego mi nešto prođe kroz glavu, više fenomenološki. 2 1
Ratamahatta Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Marinkovica i Andrica Na kraju je Marinko posto igrac tek kad je otiso 1
Nikodije Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 A Čubrila? Isto važio za supertalenta™ i čekao se jedno 7 godina, a iz godine u godinu bio sve gori. 1
Ted Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 a dobro, ne treba Trifunoviću sedeti na kičmi zbog autokoša......realno, nesrećan splet okolnosti nije on u ništa lošijoj formi nego cela ekipa. problem je što ne može otvorenu trojku da pogodi, a sinoć je barem tri ili četiri takve situacije imao. šutirao je bolje prethodnih sezona, koliko se sećam. plus, izgleda krupnije i jače nego ranije, verovatno se napucao, moguće da i to ima uticaja. sinoć je u prvom poluvremenu samo Aleksa igrao. da je i on bio na nivou ostalih verovatno bi gubili 30 razlike do poluvremena. posle se priključio ovaj što se još upoznaje sa pravilima košarke u Evropi. jebeš mi sve, kad potpisuju ove Amere što Evropu nisu videli treba da im pošalju neki rulebook i da polažu online test pre potpisa. 1
ToniAdams Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: Nešto pokušavam da se setim da li smo ijednog mladog igrača trpeli duže nego Trifu Jr. i ko je uopšte nekad za njega rekao da je (u nečemu) talentovan? Ili čime nas je senior zadužio da mu bebisitujemo ovog debilka pet godina.. Naravno, nije on kriv za poraz sinoć, nego mi nešto prođe kroz glavu, više fenomenološki. Pa ono bukvalno nam je dao koš u poslednjoj stotinki 1 2
smooth.Op Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Daleko da je Trifa prava adresa za ove mrlje. Ali kad je već u centru pažnje da izjavim za dnevnik da boli koliko čovek nema osećaja za pravovremeno utrčavanje. Koliko ćoškari, a kad dobije loptu noge nameštene za šut kao da je iznenađen. O tehnici šuta da ne govorim. Prosto neverovatno. 2
Vasilij Zajcev Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 (edited) 29 minutes ago, Ratamahatta said: Marinkovica i Andrica Na kraju je Marinko posto igrac tek kad je otiso Da, možda Vanja...mada je na njegova nejaka pleća bilo stavljeno navijačko loženje da je Dule našao novog Bogdana. Ovaj retard ima daleko lagodniju poziciju što se očekivanja tiče. A Miha Andrić nije taj kalibar, i daleko je bolje ispunjavao svoju ulogu. O spot up šuterskoj konstanti da i ne govorim.. 27 minutes ago, Nikodije said: A Čubrila? Isto važio za supertalenta™ i čekao se jedno 7 godina, a iz godine u godinu bio sve gori. Mislio na ovu eru posle 2000. Mada smo mi sa Čubrilom išli na F4, a ja uživo gledao neka od najboljih zakucavanja koja sam video od belog igrača.. Za njega se i tada znalo da je veliki uživalac raznih supstanci ali ovo puvalo je ovako rođeno. Edited October 24, 2023 by Vasilij Zajcev
ToniAdams Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Ma dajte, lik je smeće od igrača, u normalnim okolnostima ne bi imao pristup sali ni kao gledalac, jbt 22 godine on ima, koji kurac prospekt
Eleniko Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 nama cigosima ovo najmanje odgovara od svih mogućih ishoda pred derbi, patldžan će do četvrtka da se iživljava na igračima koji će morati da dube na glavi u derbiju da ga odobrovolje i zadovolje. ako treba da bude 1-1, uzmite EL tekmu, nama dajte ABA derbi. mada sad kad sam napisao ne znam koliko nam uopšte treba ABA titula sem prestiža radi prestiža kada kako god i sledeće godine idu 2 tima u EL. možda onda ipak da i uzmemo prvi derbi a drugi kako god.
goofs Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Ne bih rekao baš da je smeće, Trifa je Dangubic second coming, čvrst i sa defanzivnim zadacima, a u napadu šta ga usere da ubaci. U teoriji on bi morao da ispraksira šajbu za 3 i da bude dobar 3andD igrač za Evroligu, u praksi njemu šut ne da stagnira već nazaduje. Ok, možda je od previše tegova, a možda je i samo prirodno kamenjar. 2
Nikodije Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: nama cigosima ovo najmanje odgovara od svih mogućih ishoda pred derbi, patldžan će do četvrtka da se iživljava na igračima koji će morati da dube na glavi u derbiju da ga odobrovolje i zadovolje. ako treba da bude 1-1, uzmite EL tekmu, nama dajte ABA derbi. mada sad kad sam napisao ne znam koliko nam uopšte treba ABA titula sem prestiža radi prestiža kada kako god i sledeće godine idu 2 tima u EL. možda onda ipak da i uzmemo prvi derbi a drugi kako god. Panter je grozan od početka sezone, ali crta se da će nama u četvrtak da strpa 30 uz šut za tri 7/10 otprilike, mmw
Eleniko Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Just now, Nikodije said: Panter je grozan od početka sezone, ali crta se da će nama u četvrtak da strpa 30 uz šut za tri 7/10 otprilike, mmw još nam je i kapiten fasovao rebrolom. mada možda teo izvadi stvar neočekivanom defanzivnom rolom.....
Heaviside Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 OK je Trifa ali nije legit EL igrač i ja ne vidim da će to postati. Kao što goofs kaže, morao bi da ima vrhunski šut, a poželjno i neki prodor makar bez promene pravca jer odbrana, telesina i malo skoka nisu dovoljni. To za tegove i šut mislim da je mit tj. ima nekog labavog objašnjenja samo za igrače koji imaju ovu relativno novu tehniku iz jednog pokreta kao Kari, mada i to je upitno. Svakako apsolutno svi košarkaši dižu tegove i postoje ustaljene prakse kako da se ne izgubi osećaj za šut zbog toga, a može i uvek naknadno da se upuca ako se toga ne pridržava. Ne desi se ništa magično nakon jednog leta dizanja tegova i komzumiranja piletine i riže. Pre bih rekao da je dečko ili prirodno kamenac ili nema samopouzdanje tj. verovatno oba. 1
ToniAdams Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Pa onda je problem u treneru i treningu, ne u tegovima, šta mislite da je Lebron onoliki od džoginga
smooth.Op Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Da stvar bude zanimljivija, a ujedno i čudnija, Trifina mama radi sa mnogim sportistima razne psihoterapije i lični razvoj... U teoriji ima sve uslove da bude vrhunski sportista.
Recommended Posts