Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Eleniko said:

ovako je i ivanović govorio a evo ga sad pokojni

Utiska sam da ni Ivanovic nije otisao zbog tih nekoliko poraza.. 

Ono sto se pise i sto sam nacuo, dosta podseca na ono kako se pricalo da su igraci oterali Zemana pre..uff, dosta godina bas.

A propos KKP, nejasno mi je da dve sezone zaredom krecemo pod rucnom. 

Posted

@SNARC a el nisi nacuo da je ponitkino odsustvo na neodredjeno™ zbog svadje sa robijom a ne zbog povrede? :fantom:

• +1 1
Posted
16 minutes ago, Ted said:

"Ja bih strašno voleo da ovi igrači što su sada tu, da oni malo mućnu glavu, da igraju košarku! Nemam pojma ništa o pojačanju. Niti se bavim time u poslednje vreme. Bavim se svim ovim strahotama koje vidim na terenu", završava Obradović.

evo i Željko se slaže sa mnom ;)

• +1 1
Posted

Ni Robija više to ne može da gleda, isto kao Ted

• Haha 5
Posted (edited)

on mora, ja ne moram. meni bolje.

imam šta da gledam. pored EL, imam pretplatu na Sky, Hbo, Disney i Netflix (supruga živi u uverenju da imamo samo Sky i Netflix, zbog mira  u kući i eskiviranja glupih rasprava o budžetu). kao što rekoh, imam šta da gledam.

Edited by Ted
  • +1 1
Posted

@Ted jel se sećaš kad smo uzeli titulu sa dulom krajem osamdesetih?

tada je cibona imala 22-0

pa jbt ovo je sport, normalno je da i izgubiš po neki put. ja očekujem da će želimir da im jebe milosnu mamu večeras na video analizi, i da će reakcija tima da se vidi koliko za koji dan

pa valjda smo naučili da krajem januara moramo da nagruvamo tih +3000 obrtaja tima i da to držimo što duže, po mogućstvu do maja

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Ted said:

on mora, ja ne moram. meni bolje.

imam šta da gledam. pored EL, imam pretplatu na Sky, Hbo, Disney i Netflix (supruga živi u uverenju da imamo samo Sky i Netflix, zbog mira  u kući i eskiviranja glupih rasprava o budžetu). kao što rekoh, imam šta da gledam.

I šta, gledaćeš Disney dok kkp bude igrao EL utakmicu?

Tvoja supruga se sigurno nije udala za takvog čoveka. Dobro si to sakrio od nje.

• Haha 3
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

@Ted jel se sećaš kad smo uzeli titulu sa dulom krajem osamdesetih?

tada je cibona imala 22-0

pa jbt ovo je sport, normalno je da i izgubiš po neki put. ja očekujem da će želimir da im jebe milosnu mamu večeras na video analizi, i da će reakcija tima da se vidi koliko za koji dan

pa valjda smo naučili da krajem januara moramo da nagruvamo tih +3000 obrtaja tima i da to držimo što duže, po mogućstvu do maja

rekoh, ne smeta mi poraz toliko, koliko mi smeta na šta ekipa liči a sezona već uveli krenula

možeš ti da odeš i na 5000 obrtaja na Svetog Savu, ali ako do januara budeš imao skor u EL 5-18, ništa od toga

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

I šta, gledaćeš Disney dok kkp bude igrao EL utakmicu?

Tvoja supruga se sigurno nije udala za takvog čoveka. Dobro si to sakrio od nje.

na D+ trenutno gledam The Strain, vampiri i tako to. extra je

supruga i ja se nikad nismo pogodili oko kinematografije. ona voli tralalala, njanjanja dvoje se šetaju po plaži i drže za ruke, ti si ostvo svetlosti u mračnom jezeru čežnje i tako ta sranja. ja više preferiram vampire, aveti, svemir, bolesne trilere, serijske ubice.

nismo ni oko muzike, ona Balaševića i Čolića ja Rammstein, Nightwish......ja kad pustim muziku ona pobegne, ona kod pusti muziku ja zaspim

al jebi ga. volimo se. ništa nas neće rastaviti ;)

Posted
2 minutes ago, Ted said:

na D+ trenutno gledam The Strain, vampiri i tako to. extra je

supruga i ja se nikad nismo pogodili oko kinematografije. ona voli tralalala, njanjanja dvoje se šetaju po plaži i drže za ruke, ti si ostvo svetlosti u mračnom jezeru čežnje i tako ta sranja. ja više preferiram vampire, aveti, svemir, bolesne trilere, serijske ubice.

nismo ni oko muzike, ona Balaševića i Čolića ja Rammstein, Nightwish......ja kad pustim muziku ona pobegne, ona kod pusti muziku ja zaspim

al jebi ga. volimo se. ništa nas neće rastaviti ;)

Ko češće kuva i kako se slažeš sa tazbinom?

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

Ko češće kuva i kako se slažeš sa tazbinom?

dođi jedared kad budem pravio svinjsku plećku......videćeš da nema bolje 

Posted
37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Da, kažu da to mora, zbog dpf-a, oće da začepi

:Jova:

Posted
37 minutes ago, Ted said:

rekoh, ne smeta mi poraz toliko, koliko mi smeta na šta ekipa liči a sezona već uveli krenula

možeš ti da odeš i na 5000 obrtaja na Svetog Savu, ali ako do januara budeš imao skor u EL 5-18, ništa od toga

ako ti je višković hakovao nalog, daj neki signal

a mi ćemo da organizujemo srkija đokovića da to reguliše

Posted
5 minutes ago, MeanM@ said:

Da, kažu da to mora, zbog dpf-a, oće da začepi

:Jova:

to će ostoja da sredi

:fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...