SNARC Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 7 minutes ago, Eleniko said: ovako je i ivanović govorio a evo ga sad pokojni Utiska sam da ni Ivanovic nije otisao zbog tih nekoliko poraza.. Ono sto se pise i sto sam nacuo, dosta podseca na ono kako se pricalo da su igraci oterali Zemana pre..uff, dosta godina bas. A propos KKP, nejasno mi je da dve sezone zaredom krecemo pod rucnom.
Shaq Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 @SNARC a el nisi nacuo da je ponitkino odsustvo na neodredjeno™ zbog svadje sa robijom a ne zbog povrede? 1
Kreator Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 16 minutes ago, Ted said: "Ja bih strašno voleo da ovi igrači što su sada tu, da oni malo mućnu glavu, da igraju košarku! Nemam pojma ništa o pojačanju. Niti se bavim time u poslednje vreme. Bavim se svim ovim strahotama koje vidim na terenu", završava Obradović. evo i Željko se slaže sa mnom 1
Nikodije Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Ni Robija više to ne može da gleda, isto kao Ted 5
Ted Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 (edited) on mora, ja ne moram. meni bolje. imam šta da gledam. pored EL, imam pretplatu na Sky, Hbo, Disney i Netflix (supruga živi u uverenju da imamo samo Sky i Netflix, zbog mira u kući i eskiviranja glupih rasprava o budžetu). kao što rekoh, imam šta da gledam. Edited October 23, 2023 by Ted 1
kud u maglu Simoviću Posted October 23, 2023 Author Posted October 23, 2023 @Ted jel se sećaš kad smo uzeli titulu sa dulom krajem osamdesetih? tada je cibona imala 22-0 pa jbt ovo je sport, normalno je da i izgubiš po neki put. ja očekujem da će želimir da im jebe milosnu mamu večeras na video analizi, i da će reakcija tima da se vidi koliko za koji dan pa valjda smo naučili da krajem januara moramo da nagruvamo tih +3000 obrtaja tima i da to držimo što duže, po mogućstvu do maja 1
Nikodije Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 2 minutes ago, Ted said: on mora, ja ne moram. meni bolje. imam šta da gledam. pored EL, imam pretplatu na Sky, Hbo, Disney i Netflix (supruga živi u uverenju da imamo samo Sky i Netflix, zbog mira u kući i eskiviranja glupih rasprava o budžetu). kao što rekoh, imam šta da gledam. I šta, gledaćeš Disney dok kkp bude igrao EL utakmicu? Tvoja supruga se sigurno nije udala za takvog čoveka. Dobro si to sakrio od nje. 3
Ted Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: @Ted jel se sećaš kad smo uzeli titulu sa dulom krajem osamdesetih? tada je cibona imala 22-0 pa jbt ovo je sport, normalno je da i izgubiš po neki put. ja očekujem da će želimir da im jebe milosnu mamu večeras na video analizi, i da će reakcija tima da se vidi koliko za koji dan pa valjda smo naučili da krajem januara moramo da nagruvamo tih +3000 obrtaja tima i da to držimo što duže, po mogućstvu do maja rekoh, ne smeta mi poraz toliko, koliko mi smeta na šta ekipa liči a sezona već uveli krenula možeš ti da odeš i na 5000 obrtaja na Svetog Savu, ali ako do januara budeš imao skor u EL 5-18, ništa od toga
Ted Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 1 minute ago, Nikodije said: I šta, gledaćeš Disney dok kkp bude igrao EL utakmicu? Tvoja supruga se sigurno nije udala za takvog čoveka. Dobro si to sakrio od nje. na D+ trenutno gledam The Strain, vampiri i tako to. extra je supruga i ja se nikad nismo pogodili oko kinematografije. ona voli tralalala, njanjanja dvoje se šetaju po plaži i drže za ruke, ti si ostvo svetlosti u mračnom jezeru čežnje i tako ta sranja. ja više preferiram vampire, aveti, svemir, bolesne trilere, serijske ubice. nismo ni oko muzike, ona Balaševića i Čolića ja Rammstein, Nightwish......ja kad pustim muziku ona pobegne, ona kod pusti muziku ja zaspim al jebi ga. volimo se. ništa nas neće rastaviti
Nikodije Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 2 minutes ago, Ted said: na D+ trenutno gledam The Strain, vampiri i tako to. extra je supruga i ja se nikad nismo pogodili oko kinematografije. ona voli tralalala, njanjanja dvoje se šetaju po plaži i drže za ruke, ti si ostvo svetlosti u mračnom jezeru čežnje i tako ta sranja. ja više preferiram vampire, aveti, svemir, bolesne trilere, serijske ubice. nismo ni oko muzike, ona Balaševića i Čolića ja Rammstein, Nightwish......ja kad pustim muziku ona pobegne, ona kod pusti muziku ja zaspim al jebi ga. volimo se. ništa nas neće rastaviti Ko češće kuva i kako se slažeš sa tazbinom? 3
Ted Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 2 minutes ago, Nikodije said: Ko češće kuva i kako se slažeš sa tazbinom? dođi jedared kad budem pravio svinjsku plećku......videćeš da nema bolje
MeanM@ Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa valjda smo naučili da krajem januara moramo da nagruvamo tih +3000 obrtaja tima i da to držimo što duže, po mogućstvu do maja Da, kažu da to mora, zbog dpf-a, oće da začepi
kud u maglu Simoviću Posted October 23, 2023 Author Posted October 23, 2023 37 minutes ago, Ted said: rekoh, ne smeta mi poraz toliko, koliko mi smeta na šta ekipa liči a sezona već uveli krenula možeš ti da odeš i na 5000 obrtaja na Svetog Savu, ali ako do januara budeš imao skor u EL 5-18, ništa od toga ako ti je višković hakovao nalog, daj neki signal a mi ćemo da organizujemo srkija đokovića da to reguliše
kud u maglu Simoviću Posted October 23, 2023 Author Posted October 23, 2023 5 minutes ago, MeanM@ said: Da, kažu da to mora, zbog dpf-a, oće da začepi to će ostoja da sredi
Recommended Posts