bradilko Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 ma ajde, igras u partizanu 3 godine, ne mozes vola da ubodes. ma kakav crni igrac. to nije igrac za nas i tacka. ne igra obranu tako dobro da mora da se trpi ovakav jebeni nemac pojma. ne mozemo da resimo skok od pocetka sezone. to su ogromne cifre u korist protivnika. ne mozemo da dovedemo nekog bika da samo skace i prikuca u kos. ma jebem vam vise mater, sta izvodite vise. valda imanneki amer koji moze da odigra odbranu kao trifunovic . ima ih boljih u aba 2 ligi. skidaju nam lopte sa glave. sramno igramo, neka se nose u tri lepe materine zajedno sa strucnim stabom. 1 3
SNARC Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Poraz nije problem..porazi u Pireju i Izraelu nisu bas neocekivani..Barsa nas je cesce dobijala ovde nego sto je gubila. Porazi se dese. Problem je igra. E igra nam je go qrac.
J.R. Cash Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 (edited) 1 minute ago, bradilko said: sramno igramo, neka se nose u tri lepe materine zajedno sa strucnim stabom. Polako, ajde da sacekamo cetvrtak. Doduse, jeste bezobrazluk da se svaka ABA utakmica krece iz minus 15. Takav pristup i pocetak drugog poluvremena s jebenim Tristanom su izgubili utakmicu, a ne tunjavi i netalentovani Trifa. Edited October 23, 2023 by J.R. Cash 1
Ted Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 (edited) 10 minutes ago, Nikodije said: Kod nas se malo previše drami nakon poraza. Evo i ti si sad razvukao tri pasusa zbog nečega što se dešava u sportu (porazi su sastavni deo igre), kukaš da nećeš da gledaš više. Navijači su najgori deo naše košarke, a taj pritisak da mora da se dobije sveeeeeee je jeziv i stvara bolesnu atmosferu. ja neću da gledam zato što se previše nerviram, a ne želim da se nerviram toliko. ne prija mi. nisu problem porazi, problem je ono što sam napisao. ekipa izgleda jadno i nespremno i nedovršeno, pri čemu se za mesec dana ne vidi nikakav objektivan napredak. znalo se da Lesor odlazi pre nego što je završena prethodna sezona i ti dozvoljavaš da sa ovakvim kraterima uđeš u novu sezonu. a pričaš kako je budžet nikad veći. ma daj zajebi sa tim. i ne rekoh da neću da gledam više, nego rekoh da neću do decembra. kontam da će negde tokom decembra ekipa da izgleda onako kako je morala da izgleda početkom oktobra. Edited October 23, 2023 by Ted
bradilko Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 ma nerve izgubih veceras. 20 razlike gubimo. toliku razliku ne smemo nikom da dozvolimo u aba ligi. nema tu sta da se prica. ovo ke sramota i zabole me da li cemo da dobijemo cigane u cetvrtak 1 1
Nikodije Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 1 minute ago, Ted said: ja neću da gledam zato što se previše nerviram, a ne želim da se nerviram toliko. ne prija mi. nisu problem porazi, problem je ono što sam napisao. ekipa izgleda jadno i nespremno i nedovršeno, pri čemu se za mesec dana ne vidi nikakav objektivan napredak. znalo se da Lesor odlazi pre nego što je završena prethodna sezona i ti dozvoljavaš da sa ovakvim kraterima uđeš u novu sezonu. a pričaš kako je budžet nikad veći. ma daj zajebi sa tim. Ekipa će biti dovršena doselekcijom još jednog visokog i ulaskom u formu ostalih igrača, pre svega Pantera, no se brinem za tvoje živce, tu ne vidim rešenje.
Ros Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 3 minutes ago, BlackGeorge said: dosle i njegove 0.1 sekunde 1
Ted Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Just now, Nikodije said: Ekipa će biti dovršena doselekcijom još jednog visokog i ulaskom u formu ostalih igrača, pre svega Pantera, no se brinem za tvoje živce, tu ne vidim rešenje. ne vidim ni ja. nerviram se ceo život oko utakmica. pošto starim, kolilčina stresa mora da se kontroliše. pošto više volim fudbal nego košarku, jasno je da neću prestati da gledam fudbal. prema tome, pravila logike nalažu ovo što sam napisao kao jedino rešenje u datoj situaciji
Jimmy Kowalski Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Sad vidim da je Trifa pokraden. Nisu mu upisali ni skok ni poene.. 1
J.R. Cash Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 2 minutes ago, Ted said: nisu problem porazi, problem je ono što sam napisao. ekipa izgleda jadno i nespremno i nedovršeno, pri čemu se za mesec dana ne vidi nikakav objektivan napredak. znalo se da Lesor odlazi pre nego što je završena prethodna sezona i ti dozvoljavaš da sa ovakvim kraterima uđeš u novu sezonu. a pričaš kako je budžet nikad veći. ma daj zajebi sa tim. Desile su se neke nepredvidjene okolnosti, zalizane okolnosti i okolnosti iz politike i crkve. To nam je torpedovalo prelazni rok, sve posle je secenje usiju i krpljenje dupeta. Prilicno lose krpljenje dupeta doduse. Pojacanja mogu i moraju bolje od ovoga, posebno PJ ima lufta (mada i njega jebe nestabilan sut), ali utisak je da ne bismo mnogo losije prosli da je Savic zatovrenih ociju nabadao po menadzerskim katalozima u tom cenovnom rangu. 1
Eleniko Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 14 minutes ago, SNARC said: Poraz nije problem..porazi u Pireju i Izraelu nisu bas neocekivani..Barsa nas je cesce dobijala ovde nego sto je gubila. Porazi se dese. ovako je i ivanović govorio a evo ga sad pokojni
goofs Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Par bizarnih tejkova ove dosta bizarne utakmice: Panter 0 poena, 5 faulova Kuluševski 24 poena, uz samo jedan promašaj reklo bi se da su crni dani iza njega, ali ovo je samo Mega ( ) Trifa bog -2 poena za 22 minuta igre -11 smo za 7 Tristanovih minuta na terenu -7 skokova u odnosu na Megu Jaramaz ima srce lava, ali deluje kao KLS igrač, mada naklon do poda za onu ukradenu i poene na kraju, umalo da nas izvadi iz govana Na kraju, nije strašan poraz, dešavalo se ovo i prošle godine, Splitu smo pobegli s lopate u Gripama. Strašno je šta neki igrači pružaju, odnosno kako koriste svoje šanse. Ako je par njih beskorisno u EL, a ne mogu ničim da doprinesu ni u ABA ligi, šta traže u Partizanu. 2
Shaq Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 16 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sad vidim da je Trifa pokraden. Nisu mu upisali ni skok ni poene.. strasno sta vam rade..
Ted Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 "Ja bih strašno voleo da ovi igrači što su sada tu, da oni malo mućnu glavu, da igraju košarku! Nemam pojma ništa o pojačanju. Niti se bavim time u poslednje vreme. Bavim se svim ovim strahotama koje vidim na terenu", završava Obradović. evo i Željko se slaže sa mnom
Recommended Posts