Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

ok.....ja se isključujem do decembra......ne gledam košarku

pun mi je kurac pripremnog perioda u oktobru i novembru. početkom decembra ću da proverim dal su pripreme završene.

ako se završe koji dan ranije, bacite neku poruku, da znam

neizbežno je da ću saznavati za rezultate, tako da ću da ćakulam malo ovde sa braćom i sestrama koje se odluče da ove strahote i porođajne muke posmatraju u kontinuitetu

Posted
Just now, Lord Stef said:

Na oca, sjeba nas u poslednjoj sekundi

Ciganin u duši.

Miško je ovu utakmicu shvatio lično. Obično je Mega bedna protiv večitih, ali danas su konačno bili motivisani.

• +1 5
Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

Ciganin u duši.

Miško je ovu utakmicu shvatio lično. Obično je Mega bedna protiv večitih, ali danas su konačno bili motivisani.

Bila je nas Mega i pretprošle sezone, ali svakako si u pravu za taj lični motiv.

Posted (edited)
5 minutes ago, Nikodije said:

Ciganin u duši.

ako se dobro sećam pre dve godine smo isto imali užasnu tekmu i poraz protiv Mege, mislim da je bilo na domaćem terenu

opet, ako se dobro sećam i prošle sezone smo na mišiće dobili Megu, isto smo ovako gubili celu utakmicu pa preokrenuli pred sam kraj

Edited by Ted
Posted

Punter u ozbiljnom kanalu, 5 promašaja za 2, 3 promašaja za 3, sve nule u statistici, osim 5 penala.

Jebo ih Trifunović, koliko je taj dečko beskoristan i glup. Da daš autokoš, to se ne vidja svaki dan.

Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Miško je ovu utakmicu shvatio lično. 

Posted (edited)
3 minutes ago, Ted said:

ako se dobro sećam pre dve godine smo isto imali užasnu tekmu i poraz protiv Mege, mislim da je bilo na domaćem terenu

opet, ako se dobro sećam i prošle sezone smo na mišiće dobili Megu, isto smo ovako gubili celu utakmicu pa preokrenuli pred sam kraj

Da, sećam se toga, ali danas su baš grizli, kao nikad. Recimo protiv Zvezde Mega je uvek sramotna, gora od fmp-a

Edited by Nikodije
Posted
7 minutes ago, Nikodije said:

Ciganin u duši.

Mega je slaba protiv Partizana kad Partizan odigra ozbiljnu utakmicu. Kad se zajebava, obicno je izgubi. Ovo jos zamalo i okrenuse s 10 minuta pristojne kosarke, toliko se pitala Mega.

Posted

Trifa talenat izgleda povukao na mamu. 

Šta hvata majstor, da mi je znati. Izbij je rođače nećeš je kući nositi. 

Kao u Madridu hoće da zamahne pri kucanju, a sam ispod koša. I Tavares ga polepi sa leđa... 

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Ted said:

Tegi je lepo u uvodu opomenuo Zeljka da je Mega nanela poraz Partizanu pre dve godine, on odgovorio u sitlu ma nema to veze sta je bilo pre dve godine.

Sledeci put ce valjda cuti Tegijeva upozorenja..

• +1 1
Posted

idealan tajming za ovakav poraz

i_d_e_a_l_a_n 

Posted (edited)
16 minutes ago, Nikodije said:

Da, sećam se toga, ali danas su baš grizli, kao nikad. Recimo protiv Zvezde Mega je uvek sramotna, gora od fmp-a

ne bih sad da spekulišem o motivima takvih igara i različitih izdanja, da ne bi raspirivali vatru ovde.

za ovu priču nije ni bitno. kako bih ti rekao, mogu oni da grizu koliko hoće, ali pobeda ne bi smela da dolazi u pitanje u ovom odnosu snaga. za moje poimanje, nedopušteno je da ekipa izgleda ovako posle priprema i gotovo mesec dana sezone. kao dokaz možeš da uzmeš 90% klubova koji igraju ovaj nivo takmičenja (EL). znaš šta, ako ćeš da dereš ljude za sezonske i najavljuješ napad na f4, rekalmiraš nikad veći budžet, time uzimaš i određenu obavezu. ta obaveza nije da nužno završiš na f4, ali ta obaveza svakako jeste da tim bude na određenom nivou. i kvaliteta i energije. ne možeš, brate mili, igrati pripremne utakmice sa Oly-jem, Barsom i Makabijem u toku oktobra, statirati u kukuruzu protiv Mege 30 minuta, kasniti drastično sa sklapanjem tima.

sezona je u punom toku, neko bi trebao da obavesti nadležne o tome.

Edited by Ted
Posted
1 minute ago, Ted said:

ne bih sad da spekulišem o motivima takvih igara i različitih izdanja, da ne bi raspirivali vatru ovde.

za ovu priču nije ni bitno. kako bih ti rekao, mogu oni da grizu koliko hoće, ali pobeda ne bi smela da dolazi u pitanje u ovom odnosu snaga. za moje poimanje, nedopušteno je da ekipa izgleda ovako posle priprema i gotovo mesec dana sezone. kao dokaz možeš da uzmeš 90% klubova koji igraju ovaj nivo takmičenja (EL). znaš šta, ako ćeš da dereš ljude za sezonske i najavljuješ napad na f4, rekalmipraš nikad veći budžet, time uzimaš i određenu obavezu. ta obaveza nije da nužno završiš na f4, ali ta obaveza svakako jeste da tim bude na određenom nivou. i kvaliteta i energije. ne možeš, brate mili, igrati pripreme utakmice sa Oly-jem, Barsom i Makabijem, statirati u kukuruzu protiv Mege 30 minuta, kasniti drastično sa sklapanjem tima.

sezona je u punom toku, neko bi trebao da obavesti nadležne o tome.

Kod nas se malo previše drami nakon poraza. Evo i ti si sad razvukao tri pasusa zbog nečega što se dešava u sportu (porazi su sastavni deo igre), kukaš da nećeš da gledaš više. Navijači su najgori deo naše košarke, a taj pritisak da mora da se dobije sveeeeeee je jeziv i stvara bolesnu atmosferu.

• +1 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...