BWA Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 5 minutes ago, Geo said: Na pimer? Topmpson nas je i prosle godine odjebao. mielim da i ove vec ima dovor sa drugim klubom... Stvano ne snam sta jos ima bolje od slobodnih ... Ajd i Kalates je naravno klasa ali cini mi se da ga kosarka i ne zanima vise mnogo da daje 100% ... Nemam sada nikakav info za Slukasa, osim da je prosle godine Zeljko isao u Grcku po njega i sa su pala neka obecanja ali mozda se promenile i Zeljkove vizije ekipe posle godinu dana... Nisi me razumio. Ni ja ne vidim boljeg da nam je dostupan u ovom momentu. 2
MiddleClass Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 25 minutes ago, Geo said: Na pimer? Topmpson nas je i prosle godine odjebao. mielim da i ove vec ima dovor sa drugim klubom... Stvano ne snam sta jos ima bolje od slobodnih ... Ajd i Kalates je naravno klasa ali cini mi se da ga kosarka i ne zanima vise mnogo da daje 100% ... Nemam sada nikakav info za Slukasa, osim da je prosle godine Zeljko isao u Grcku po njega i sa su pala neka obecanja ali mozda se promenile i Zeljkove vizije ekipe posle godinu dana... Npr. Pangos
Lord Stef Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Jedva cekam da opet cujem "SO ALL THE LIFE YOU WAIT FOR ME!" 1 2 1
Kreator Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, BWA said: Nisi me razumio. Ni ja ne vidim boljeg da nam je dostupan u ovom momentu. Pa ja bih po pisanju na forumu rekao da itekako ima, čim ga većina ne želi. Jedva čekam da vidim ko su ti igrači. Uostalom videćemo. Možda Željko iskulira i njega i Salatesa i dovede nekog sasvim neočekivanog. 1
goofs Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, Geo said: Dal je realno da nam ne valja Slukas? Fakticki trener na terenu ,sa toliko kosarkaskog IQ i osvojenih trofeja gde je. najcesce bio mec viner ... Bas takav igrac nam je nedostajo prosle godine da lagano zatvorimo mnoge dobijene utakmice ... I da, poenta je da Madar dobije mnogo vecu sansu i da iza sebe ima nekog ko zna sve o toj poziciji .. Sve si u pravu, samo ja nekako to (mozda i previse) posmatram kroz gubitak Exuma i onoga sto je on donosio. Sad da li nam je potrebnije ovo ili ono, nemam pojma, cenim da Zeljko zna bolje.
J.R. Cash Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 3 hours ago, Geo said: Dal je realno da nam ne valja Slukas? Fakticki trener na terenu ,sa toliko kosarkaskog IQ i osvojenih trofeja gde je. najcesce bio mec viner ... Bas takav igrac nam je nedostajo prosle godine da lagano zatvorimo mnoge dobijene utakmice ... I da, poenta je da Madar dobije mnogo vecu sansu i da iza sebe ima nekog ko zna sve o toj poziciji .. Slukas je dobar igrac, mada ne toliko dobar kolika mu je reputacija. Prosao je zenit i postoji razlog zasto mu Olimpijakos (njegov klub) nije dao pare koje je trazio. A to kako zatvara dobijene utakmice smo imali prilike da vidimo u finalu EL. Znam da smo u lovi, al nema potrebe da preplacujemo igraca koji nas nece odvesti tamo gde treba da zavrsimo. 2
Milošica Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Kod Slukasa i Olija se ne radi o novcu, već o odnosu sa Barcokasom. Meni osećaj govori da će ipak u Fener, ali voleo bih da me vara. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2023 Author Posted July 6, 2023 @J.R. Cash ko je po tebi plej koji nas može dovesti tamo gde treba uz madara ofc 1
J.R. Cash Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @J.R. Cash ko je po tebi plej koji nas može dovesti tamo gde treba uz madara ofc Pre bih uzeo nekog beka nize klase, al da je veci, jaci i atleticniji, a pare za Slukasa preusmerio na druge pozicije. 1
smooth.Op Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Svi produženi igrači su na dve godine. Znači Žoc je tu minimum toliko. Slukas - Madar mi se čini kao kombinacija na jednu godinu, tako da to otpada verovatno. Kontam da se traži igrač koji će biti potpisan na minimum dve godine, a da još uvek nije u svom prajmu. On ne treba da je neki vrsan dodavač ili PNR igrač. Treba da može jako do samog kraja, da ima pristojan šut za tri, da može da postuje nižeg čuvara i da može da svičuje u odbrani (znači 1.90 bar). Može taj Džerajan Grent, ili Frenk Ntilikina koji izgleda neće zabosti novi nba ugovor. Ili neko da EL iskustvom tipa Maodo Lo. 2
smooth.Op Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) A onda ti Madar zapali u nba. Bolje praviti nešto dugoročno pa dotati nekog u godinama za jednu sezonu ili tako nešto. Ko kaže da nam se Dante neće vratiti sledeće godine Edited July 6, 2023 by smooth.Op
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2023 Author Posted July 6, 2023 1 minute ago, smooth.Op said: A onda ti Madar zapali u nba. Bolje praviti nešto dugoročno pa dotati nekog u godinu za jednu sezonu ili tako nešto. Ko kaže da nam se Dante neće vratiti sledeće godine željko ide u penziju na kraju ove sezone, najiskrenije se nadam sledeći tim pravi ćelafuto
Recommended Posts