goofs Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Mi cemo ovo da izgubimo. Velika je razlika, bez blic tranzicije ne mozemo to lagano da istopimo. A bez skoka nema tranzicije, osim da udjemo u neku Sakramento jurnjavu, a mislim da bi Zoc dobio slog tom prilikom. 22:12 u skokovima.
SNARC Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 29 poena za poluvreme..malo za ekipu koja bi da igra "za kos vise". Kamenjas nije ulazio ?
ZokiAsov Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Ubicemo ih ko cibonu. Kapetan nije primio stipendiju 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Prodaš Lesora kao rebound zverinu, ne dovedeš nikoga sličnih karakteristika i pitaš se zašto ne može ništa da se uhvati pod koševima. Ogroman fejl uprave/Željka, nema potrebe da se vrišti na ove igrače, kojima skok nije primaran na listi talenata. 3
goofs Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Mislim da treba da gledamo ko je dostupan od renomiranih evroligaških trenera, ne može se više ovako. Čujem da je Duško Ivanović slobodan
Jimmy Kowalski Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Mi smo i prosle sezone sa Lessortom bili medju najslabijim skakackim ekipama. Ne moze 1 igrac da skace/zagradjuje, a ostali bleje. Koliko se puta prosle sezone desilo da nam neka ekipa pravi probleme na skoku u 1/2, pa to iskorigujemo u 2/2. Znaci, mozemo kad hocemo. Najjace da su u Megi sve skakacke zveri, a mi jadni izasli sa juniorima..
J.R. Cash Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 (edited) 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Prodaš Lesora kao rebound zverinu, ne dovedeš nikoga sličnih karakteristika i pitaš se zašto ne može ništa da se uhvati pod koševima. Ogroman fejl uprave/Željka, nema potrebe da se vrišti na ove igrače, kojima skok nije primaran na listi talenata. Kakav talenat? Treba se odvojiti od zemlje i uhvatiti loptu. Nema Mega 10 skokova vise zato sto ima rebound zveri nego zato sto igra sa znacajno vise zelje i energije. I sve mozda mogu donekle da razumem, al Tristana Vukcevica ne mogu nikako. Kao i ovaj kombo na 4-5 Vukcevic - Kaminski. Vukcevic nema nijedan skok ali zato je stigao da najmanje tri lopte izbije iz ruku saigraca. Salji bre to u neki Panionios vise, nemoj vise da se zajebavamo. Edited October 23, 2023 by J.R. Cash
Mindaugas Žukauskas Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Ok, prodat najbolji ofanzivni skakač Evrolige, i odjednom ekipa ne može da uhvati ništa već 5 utakmica. Može biti i da je slučajno, pokušao sam izvesti neki logički zaključak
J.R. Cash Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Nema logike kad se ekipa ne pojavi na terenu. Zeljko je izveo petorku za pocetak drugog poluvremena kao da zeli da osigura poraz.
garmonbozia Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 nešto bih rekao, ali neću da jedem svoja govna na kraju sezone
SNARC Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Ako se Vukcevic forsira toliko, more bit da od te ocekivane petice nema nista i da cemo morati da teramo sa tim sto se ima.. A armija zalizanog vredna i marljiva veceras
ToniAdams Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 makar organizacija igre ne škripi, uopšte nam ne treba plej
Recommended Posts