Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Dajte neki kontrajinx, tačno vidim šta gazza čini  :mad:

• Haha 1
Posted
12 minutes ago, Filozof manijak said:

ma nije - ono juče sa larentsakisom je user kosmičkih razmera, dečko je zalutao u top košarku, onda ponovo gađa onolika slobodna bacanja pola bi promašio.... nisam jinxovao majke me

Posted
25 minutes ago, Filozof manijak said:

brt šimpr sprema deseterac

• Wub 1
  • Haha 5
Posted

Jel moze da odgusla taj deseterac..a da u pozadini ide video snimak svih situacija u kojima su nas sinoc pokrali..i da povremeno se samo cuje, akcentom Boska Obradovica "Sto nas jebEte" ? I to da sirimo diljem pravdoljubivog neta..

Eto to..nista vise ne trazim

• +1 1
Posted

evo i ja pozivam šimprea da se oglasi i imam samo jednu molbu, da za željka koristi njegov grčki nadimak /melitzana, patlidžan :rolf:/

Posted
3 minutes ago, Hele said:

Premalo se prica koliko je Jaramaz lep.

Istina a to mu je za sad otprilike jedini doprinos.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Hele said:

Premalo se prica koliko je Jaramaz lep.

Dosta sam ja dugo na ovom forumu..KKP topic mi je jedan od omiljenih, najcesce ga pratim...imaz tome vise od 15 godina..

Pokusavam da se setim ali izdaju me godine...mada..ipak...

Cini mi se da je ovo najgej post ovde..ikad.

Cestitke :)

• +1 1
  • Haha 7
Posted
5 minutes ago, SNARC said:

Jel moze da odgusla taj deseterac..a da u pozadini ide video snimak svih situacija u kojima su nas sinoc pokrali..i da povremeno se samo cuje, akcentom Boska Obradovica "Sto nas jebEte" ? I to da sirimo diljem pravdoljubivog neta..

Eto to..nista vise ne trazim

bilo pa prošlo, jesu nas pokrali žestoko al i to potpada u cenu takmičenja. ja negde verujem u kosmički balans i da će sve to na kraju fino da se posloži

željko mi deluje konzervativan po pitanju traženja čelendža, juče je jedva zatražio onaj kod auta kad je smajli skakao kao oparen(a i taj su sivonje gledale pola sata iako se iz aviona videlo da je lopta za nas)

generalno se odlučuje na ne traženje istog, iako je par puta bilo min 51:49 lopta u našu korist, a i tim čelendžima može da se utiče na sudijski kriterijum u vidu pritiska na promenu kriterijuma, mada je to u pireju nemoguća misija. 

• +1 1
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

bilo pa prošlo, jesu nas pokrali žestoko al i to potpada u cenu takmičenja. ja negde verujem u kosmički balans i da će sve to na kraju fino da se posloži

željko mi deluje konzervativan po pitanju traženja čelendža, juče je jedva zatražio onaj kod auta kad je smajli skakao kao oparen(a i taj su sivonje gledale pola sata iako se iz aviona videlo da je lopta za nas)

generalno se odlučuje na ne traženje istog, iako je par puta bilo min 51:49 lopta u našu korist, a i tim čelendžima može da se utiče na sudijski kriterijum u vidu pritiska na promenu kriterijuma, mada je to u pireju nemoguća misija. 

Upravo..precesto mu i igraci i cela hala suflira da trazi celendz..Svakako, ne treba da nas zarezuje 2% ali kao da ne zeli da uvredi sudije time. Ili ima neku svoju averziju prema njima, kao Federer. 

Inace, kad gostujes kod ovako neke zgadije, moras da cuvas celendze za kraj. Ne znam da li bi ista promenilo da smo zvali ali moras da ih imas kao opciju u poslednja dva minuta.

Jebo sam im mater pokvarenu, terao bih ih pred ekran svaki minut, koliko su nas samo sjebali..Alenu su tri faula izmislili..

Posted
2 hours ago, ToniAdams said:

Ne znam, meni su svi ružni, i Grci i Grkinje plavuše i sva ona deca u krupnim kadrovima 

Gde je šimpr kad najviše treba.

Posted
2 hours ago, smooth.Op said:

Pa to ti je čuvena Dora Panteli :)

Hvala. Izuva Dora na svim nivoima 35 godina 180cm a lelele lelele

Posted

Bljuc nam učitava Vilija Bartona. Ja se nadam da u klubu dovoljno pametni (nisu) da se ne zajebavaju.

• +1 1
Posted
6 hours ago, Eleniko said:

...ono juče sa larentsakisom je user kosmičkih razmera, dečko je zalutao u top košarku, onda ponovo gađa onolika slobodna bacanja pola bi promašio.... .

ovako nam je sedlacek onomad objasnjavao kako su fontekio i polonara slicni pajseri, pa nas ovi svaki put useru najstrasnije...

larencakisu skidam kapu za srce i muda, iako ne zna pokazao je vise zelje sinoc nego bar pola naseg tima kombinovano.

inace, ovako ga smatram za nevidjenu picketinu i naravno da bi mi bio drag da igra za nas.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Bljuc nam učitava Vilija Bartona. Ja se nadam da u klubu dovoljno pametni (nisu) da se ne zajebavaju.

Tanak je on za peticu, eventualno cetvorka posto je mator i  spor

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...