Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Auuuu, kakve ce bombe da padaju ovih dana, jace no na bahmut. 

Posted
4 hours ago, Geo said:

takve ponude se jednostavno odmah prihvataju

Uopste ne mora da znaci da je tako. Vezenkov, koji za razliku od Tavaresa nikad nije bio tamo, dugo se lomio da li da prihvati ponudu koja je sigurno mnogo bolja nego potencijalna Portlandova za Tavaresa. Gotovo sam siguran da bi Tavares najradije ostao u Madridu ako dobije pare koje trazi. Vasa je mogao da ide i prosle i pretprosle godine pa je odluio da ostane u Efesu. Ima jos mnogo primera.

Posted

9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

čudno, obično su bombe padale oko sabora frulaša u prislonici
🪖💣💥

Posted

Slukas deinitivno ne ostaje u Olimpijakosu. Bojim se da ce kod nas.

• +1 1
Posted (edited)

Slukas zvanično raskinuo ugovor sa Fenerom.

Željko da zove svoje bivše pomoćne trenere, sada glavne u Feneru i Efesu, da nam ne ulaze u igrača. Posebno kuma Itudisa.

Ako završi u Feneru, miriše da će Kalates ili kod nas ili u PAO. Ako ode u PAO, onda verovatno Grant kod nas(njega bih više voleo nego Kalatesa).

Vrteška opšta.

@J.R. Cash

Mislim da grešiš što imaš bojazan. U smislu da verujem da bi nam bio top fit.

Edited by Milošica
Posted
13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Kasniš druže

On 1.7.2023. at 13:52, kud u maglu Simoviću said:

sad da razglabamo još malo do sutrašnje 💣

• Haha 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Milošica said:

Mislim da grešiš što imaš bojazan. U smislu da verujem da bi nam bio top fit.

Mnogo je usporio. Nije to vise isti igrac. Mada jeste kvacilom resio seriju protiv Fenera.

U ostalim vestima, mitsko bice Cacok potpisao za Virtus, a Hall ostaje u Monaku. I on je imao ponude iz NBA,, ali eto nije automatski prihvatio.

Edited by J.R. Cash
Posted
4 minutes ago, Nikodije said:

Kasniš druže

brt pogledaj speed ili specijalistu sa staloneom

nije bomba samo m75

:fantom:

• Haha 1
Posted

Sloukas je poor man's Facu #freefacu ni ja nisam baš oduševljen idejom, ali takođe strah me pri pomisli na Kalatesa.

Ako je Sloukas zamena za Exuma, mislim da smo ispali malo tanki tu, organizacija igre će nam se podići, ali fizikalije će da ispaštaju. 

• +1 1
Posted

Dal je realno da nam

ne valja Slukas?  Fakticki trener na terenu ,sa toliko kosarkaskog IQ i osvojenih trofeja gde je. najcesce  bio mec viner ... Bas takav igrac nam je nedostajo prosle godine da lagano zatvorimo mnoge dobijene utakmice ... I da, poenta je da Madar dobije mnogo vecu sansu i da iza sebe ima nekog ko zna sve o toj poziciji ..

• +1 6
Posted

Ma može Slukas, naravno.

Nije poenta ni kakav je nego da li možemo naći boljeg.

Posted
7 minutes ago, BWA said:

Ma može Slukas, naravno.

Nije poenta ni kakav je nego da li možemo naći boljeg.

Na pimer? Topmpson nas  je i prosle godine odjebao. mielim da i ove vec ima dovor sa drugim klubom... Stvano ne snam sta jos ima bolje od slobodnih ... Ajd i Kalates je naravno klasa ali cini mi se da ga kosarka i ne zanima vise mnogo da daje 100% ...

Nemam sada nikakav info za Slukasa, osim da je prosle godine Zeljko isao u Grcku po njega i sa su pala neka obecanja ali mozda se promenile i Zeljkove vizije ekipe  posle godinu dana...

• +1 1
Posted
24 minutes ago, Geo said:

Dal je realno da nam

ne valja Slukas?  Fakticki trener na terenu ,sa toliko kosarkaskog IQ i osvojenih trofeja gde je. najcesce  bio mec viner ... Bas takav igrac nam je nedostajo prosle godine da lagano zatvorimo mnoge dobijene utakmice ... I da, poenta je da Madar dobije mnogo vecu sansu i da iza sebe ima nekog ko zna sve o toj poziciji ..

ok, ovo verovatno jeste tačno

Posted (edited)

@Geo

Možda neko iz NBA. Neki visoki i fizički potentni plej koji može da preuzima svašta u odbrani, kao Dante.

Mada verujem da ima priče oko Slukasa, pa da vidimo...

Edited by Milošica
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...