Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, Eleniko said:

mislim da sam malo relaksiranije od tebe gledao tekmu večeras, možda ti je promaklo

IMG-7886.jpg

jedino vredno pažnje, ova terovirana i koleginica do nje

ostalo sve klasične grčke natkasnetm

Posted (edited)

U pravu je Eleniko, u tom emotivnom lomu tokom praćenja završnice javio mi se promilčić sreće videvši Grkinje zadovoljne pobedom. Bilo ih je baš lepih, van tog kadra.

Ima li ovaj Eleniko kontakte, možda vredi upoznati čoveka...

Edited by Milošica
Posted (edited)

Ovo mi je promaklo. Faul na Smajliju ko kuca. Larentzakis drzi za desnu, Papanikolau za levu ruku. Klasican Mitro protiv Svajcarske kontrafaul. Paterniko, kosarkaski terorista.

Edited by J.R. Cash
  • +1 6
Posted
11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG-7886.jpg

Ovaj kadar nisam ni video, sigurno ne bi na ove reagovao no bilo je nekih vrlo reprezentativnih plavuša na drugim taj autima

Posted

onda su sve dobre grkinje bile u pireju večeras, i one iz kavale i one sa rodosa

• +1 2
Posted

Jeste da sam manje zverao po tribinama ali gotovo da sam siguran da je jedna od reprezentativnijih sa tribina bila Aleksina supruga a ne random Grkinja.

• +1 1
Posted

Da li postoji sansa da onaj Queta dobije otkaz, on mi se nekako najvise dojmio?

Posted

Tako je. I ja sam od jutros pozitivan. Drmnuh jednu rakijicu u to ime. 

Šteta što se ne može u Suboticu večeras. 

• +1 1
Posted

Ovaj kadar nisam ni video, sigurno ne bi na ove reagovao no bilo je nekih vrlo reprezentativnih plavuša na drugim taj autima
Slažem se, ove su ništa posebno
Posted

Ne znam, meni su svi ružni, i Grci i Grkinje plavuše i sva ona deca u krupnim kadrovima 

Posted
9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG-7886.jpg

Meni vredna pažnje je ona bedevija, novinarka što je propitivala igrače i trenere na poluvremenu. Izgleda dosta visoka, pojela je Žocu suvlaki sa glave.

Zna li neko nesto vise o njoj? Ime? Insta? Onlyfans? :D

Posted
1 hour ago, MocaVukotic said:

Ispizdeo sam sinoc i resih da ih kaznim nekomentarisanjem na forumu, al evo sad hladne glave samo pozitiva, mrdamo se, ulazimo u sut polako, jos kad krene kapiten bice veseli se domacine. Jos malo strpljenja, strpljen - spasen

zaslužili ste sinoć da dobijete i jbga iskalićete bes na nama u sledećem derbiju. za ovaj ciganski tim partizan je tragično loš match up - tamo gde ste kilavi /kamenski/ mi smo još kilaviji a tamo gde ste jaki ko crna zemlja /dirty zach i ostali crnci/ mi nemamo nikog ko može da vas zauzda. očekujem da bude ružno za gledanje po nas ciganiju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...