kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2023 Author Posted October 19, 2023 29 minutes ago, Eleniko said: mislim da sam malo relaksiranije od tebe gledao tekmu večeras, možda ti je promaklo jedino vredno pažnje, ova terovirana i koleginica do nje ostalo sve klasične grčke natkasnetm
Milošica Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 (edited) U pravu je Eleniko, u tom emotivnom lomu tokom praćenja završnice javio mi se promilčić sreće videvši Grkinje zadovoljne pobedom. Bilo ih je baš lepih, van tog kadra. Ima li ovaj Eleniko kontakte, možda vredi upoznati čoveka... Edited October 19, 2023 by Milošica
J.R. Cash Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 (edited) Ovo mi je promaklo. Faul na Smajliju ko kuca. Larentzakis drzi za desnu, Papanikolau za levu ruku. Klasican Mitro protiv Svajcarske kontrafaul. Paterniko, kosarkaski terorista. Edited October 19, 2023 by J.R. Cash 6
Eleniko Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jedino vredno pažnje, ova terovirana i koleginica do nje ostalo sve klasične grčke natkasnetm Ovaj kadar nisam ni video, sigurno ne bi na ove reagovao no bilo je nekih vrlo reprezentativnih plavuša na drugim taj autima
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2023 Author Posted October 19, 2023 onda su sve dobre grkinje bile u pireju večeras, i one iz kavale i one sa rodosa 2
*edited by mod Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Jeste da sam manje zverao po tribinama ali gotovo da sam siguran da je jedna od reprezentativnijih sa tribina bila Aleksina supruga a ne random Grkinja. 1
Plissken Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Da li postoji sansa da onaj Queta dobije otkaz, on mi se nekako najvise dojmio?
Popular Post MocaVukotic Posted October 20, 2023 Popular Post Posted October 20, 2023 Ispizdeo sam sinoc i resih da ih kaznim nekomentarisanjem na forumu, al evo sad hladne glave samo pozitiva, mrdamo se, ulazimo u sut polako, jos kad krene kapiten bice veseli se domacine. Jos malo strpljenja, strpljen - spasen 12
smooth.Op Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Tako je. I ja sam od jutros pozitivan. Drmnuh jednu rakijicu u to ime. Šteta što se ne može u Suboticu večeras. 1
booyaka Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Ovaj kadar nisam ni video, sigurno ne bi na ove reagovao no bilo je nekih vrlo reprezentativnih plavuša na drugim taj autimaSlažem se, ove su ništa posebno
ToniAdams Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Ne znam, meni su svi ružni, i Grci i Grkinje plavuše i sva ona deca u krupnim kadrovima
Azdaja Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jedino vredno pažnje, ova terovirana i koleginica do nje ostalo sve klasične grčke natkasnetm Meni vredna pažnje je ona bedevija, novinarka što je propitivala igrače i trenere na poluvremenu. Izgleda dosta visoka, pojela je Žocu suvlaki sa glave. Zna li neko nesto vise o njoj? Ime? Insta? Onlyfans?
Eleniko Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 1 hour ago, MocaVukotic said: Ispizdeo sam sinoc i resih da ih kaznim nekomentarisanjem na forumu, al evo sad hladne glave samo pozitiva, mrdamo se, ulazimo u sut polako, jos kad krene kapiten bice veseli se domacine. Jos malo strpljenja, strpljen - spasen zaslužili ste sinoć da dobijete i jbga iskalićete bes na nama u sledećem derbiju. za ovaj ciganski tim partizan je tragično loš match up - tamo gde ste kilavi /kamenski/ mi smo još kilaviji a tamo gde ste jaki ko crna zemlja /dirty zach i ostali crnci/ mi nemamo nikog ko može da vas zauzda. očekujem da bude ružno za gledanje po nas ciganiju.
Recommended Posts