J.R. Cash Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 5 minutes ago, Djolle said: Baš sam se iznervirao iako pre utakmice nisam imao neka očekivanja. Baš bi nam značila ova pobeda pred derbi. Jbg. Milutinov je zverka, da imamo njega umesto Kaminskog bili bi ekipa za f4. Sa ovom ekipom teško ćemo tamo stići, možda dovedemo nekoga... Eh. Poslali smo mu ponudu, ali je Olimpijakosova bila jaca. Imam utisak da smo mogli da ga uzmemo da smo ga jurili energijom i voljom kojom smo ganjali Mirotica. Just now, Lord Stef said: Zar nije on potpisao za jedn od mnogobrojnih Makabija? Igra za Rananu NBA turneju, zajedno sa Kaboklom. Nemaju ugovor. Kad malo razmislim, daj ih u paketu, Milosica casti. Just now, Jimmy Kowalski said: Za Bircha se vec nekih nedelju dana prica da se kao samo ceka da mu se Spursi zahvale, ali ko i mnoge druge price, dok ga ne vidimo sa salom i cujemo first impresns, nista ne verujem.. A stvarno je opcija? 2
Eleniko Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 20 minutes ago, koksy said: to sam odma reko al niko ne jebe šta pričam kad se siroma napokon jednom naložim da gledam. bio je i jedan aut za nas i 1 koraci u produžetku, čisto da znate. ovako to biva kad prestaneš da drkaš na biljanu i upališ tv
Nikodije Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Za Milutinova je išla priča da je odbio od kkp 2m i prihvatio 1,6 od Ciganijakosa zbog žene 1
Eleniko Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 ako mu žena barem malo liči na ove cuši koje je oly imao na tribinama večeras onda ga razumem
Lord Stef Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 3 minutes ago, Nikodije said: Za Milutinova je išla priča da je odbio od kkp 2m i prihvatio 1,6 od Ciganijakosa zbog žene Picka papucarska
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2023 Author Posted October 19, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: ako mu žena barem malo liči na ove cuši koje je oly imao na tribinama večeras onda ga razumem tebi je život na otoku srozao kriterij skroz na skroz 😐 2
Eleniko Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: tebi je život na otoku srozao kriterij skroz na skroz 😐 mislim da sam malo relaksiranije od tebe gledao tekmu večeras, možda ti je promaklo
SNARC Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Jbm mu, kako Zoc nije malo prepisao od onog selektora Nemacke kako da ustroji Milutinova..u finalu se video nije.
*edited by mod Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Dok su komšije još u downu, treba odraditi jedan komšijski swap Kaminski za Bolomboja. Plus gratis sređivanje pasoša sa naše strane.
booyaka Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Meni je fascinantno da je Robija totalno odustao od pnra
koksy Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 24 minutes ago, Eleniko said: ovako to biva kad prestaneš da drkaš na biljanu i upališ tv zašto se ovako izražavaš, ipak si ti 1 stariji čovek?
Eleniko Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Just now, koksy said: zašto se ovako izražavaš, ipak si ti 1 stariji čovek? čemu ove RL asocijacije, ako ti se ne dopada što nisam napisao rukoblud možeš me uvrediti 2
booyaka Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Barem smo saznali da se Aleksa plaši ajkula i zmija.
Recommended Posts