Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, goofs said:

Trebalo je Željko da traži čelindž za gaženje, neka kaže "physical alteration" pošto evidentno to može da se uloži kao razlog za svako gledanje, bar su puštali Barcokasu.

Ne znam da li moze da se trazi celendz za preko pola. Trebalo bi da moze, to je egzaktna stvar. A odmah se videlo da je u najmanju ruku blizu.

1 minute ago, *edited by mod said:

PJ se usrao na onoj uhvacenoj lopti na kraju, morao je da je položi u koš a kad je već dao Naneliju, mogao je i on da pripalo za 3 ali to je već plan B.

To mu je bila najbolja odluka na utakmici. 

Edited by J.R. Cash
Posted
3 minutes ago, Lord Stef said:

Paterniku se ispisam u kapucino bas

haha, pa jebote leb, ovo nije bilo ni preko pola, izbacio loptu pre kontakta s podom. Tunčeri malo dete za ovo

• +1 4
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

kakav je smarač vlada dragutinović

:isuse:

Izbacili Micu Beeerica, najjaceg brata

• +1 4
Posted
1 minute ago, J.R. Cash said:

Ne znam da li moze da se trazi celendz za preko pola. Trebalo bi da moze, to je egzaktna stvar. A odmah se videlo da je u najmanju ruku blizu.

Pa valjda ne može, tražili bi da može. Ali Barcokas je tražio čelindže za neke gluposti na račun tog nesportskog kontakta, ono kad Panter okrznuo Papu po faci. Tu se valjda traži nameran ili nesportski faul, to ne bi videli na ovom snimku jer gaženje nije bilo namerno i ne bi promenili odluku. Ali bi se gledao snimak, pa nek sami lupaju glavu kako da se izvuku iz govana u koje su se uvalili, ako im je stalo da budu fer.

Posted
3 minutes ago, goofs said:

haha, pa jebote leb, ovo nije bilo ni preko pola, izbacio loptu pre kontakta s podom. Tunčeri malo dete za ovo

to sam odma reko al niko ne jebe šta pričam kad se siroma napokon jednom naložim da gledam.

bio je i jedan aut za nas i 1 koraci u produžetku, čisto da znate.:sleep:

• +1 1
  • Wub 2
Posted
1 minute ago, goofs said:

Pa valjda ne može, tražili bi da može. Ali Barcokas je tražio čelindže za neke gluposti na račun tog nesportskog kontakta, ono kad Panter okrznuo Papu po faci. Tu se valjda traži nameran ili nesportski faul, to ne bi videli na ovom snimku jer gaženje nije bilo namerno i ne bi promenili odluku. Ali bi se gledao snimak, pa nek sami lupaju glavu kako da se izvuku iz govana u koje su se uvalili, ako im je stalo da budu fer.

Uh, ne bih bio siguran da bismo trazili. Nije se ovaj strucni stab dosad proslavio s hendlovanjem celendza. 

Taj kontakt Pantera s Papom su sudije same gledale, Barcokas je dotad ispucao oba. Tu je trebalo mi da trazimo clendz jer je NWG uhvatio Smajlija za ruku, vidjali smo i mekse nesportske.

• +1 3
Posted (edited)

Tako je. Ispred sudije koji brže bolje pokazuje faul na zemlji. 

I peti faul Smajlija, prvo je bilo povlačenje od strane Papanikolaua. 

Edited by smooth.Op
Posted
5 minutes ago, J.R. Cash said:

Taj kontakt Pantera s Papom su sudije same gledale, Barcokas je dotad ispucao oba. Tu je trebalo mi da trazimo clendz jer je NWG uhvatio Smajlija za ruku, vidjali smo i mekse nesportske.

Tu je apsolutno moralo da se trazi, pogotovo sto Oly nije bio izasao iz bonusa..

Posted

I samo da kazem da je Zek robot jebeni, moze da odigra i ovako i onako ali ima da pegla 60 minuta ako treba svaku utakmicu

• +1 3
Posted
20 minutes ago, J.R. Cash said:

Ako izgubimo derbi, sto ima najmanje 50% sansi da se dogodi, opet upadamo u kanal.

:D

Jes vala, Teo ce da se povampiri i da vas zatrpa. Bice 15-ak u El (jer ste za toliko bolji) i 20+ u Aba (jer tamo sudije navuku desetak gratis poena domacinu). 

Neverovatan podatak mi je Panterovih 1/18 za tri u ovih 7 utakmica, covek je u onoj seriji protiv Reala sutirao trojke 60%. Iznivelisace on procente, vratice se Ponitka, odomaciti Douzer i dovesce se jos jedan igrac, ako se tu ne promasi (a ne bi trebalo, s obzirom koliko pedantno se bira) Partizan je top 6 ekipa bez ikakve dileme. Jedino Frenku d Tenku nema pomoci, fakat grozan potpis.

• +1 4
Posted

Baš sam se iznervirao iako pre utakmice nisam imao neka očekivanja. Baš bi nam značila ova pobeda pred derbi. Jbg.

Milutinov je zverka, da imamo njega umesto Kaminskog bili bi ekipa za f4. Sa ovom ekipom teško ćemo tamo stići, možda dovedemo nekoga...

• +1 4
Posted

treba nam jedna pobeda protiv jakog protivnika da se malo dignemo i psihološki, da poraste samopuzdanje. do sad smo pobedili Krku, Mornar, Cibonu i Asvel, sve klubovi sa dna kace liga u kojima učestvuju. nešto kao ona pobeda protiv Efesa u Areni prošle sezone, to nam treba.

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Tu je apsolutno moralo da se trazi, pogotovo sto Oly nije bio izasao iz bonusa..

I to su samo jednom ponovili. Ne znam ni sto je sudjen faul dole.

Inace, ako ima para, a verujem Milosici da ima, pitao bih Dvejna Bejkona za zdravlje (pre svega mentalno). Lik je tezak za hendlovanje i znam da mu je letos ubijen brat u pucnjavi u kojoj se i on zatekao, ali desperate times... Igrac takvog profila, sposoban skorer sa pozicije 3 s dobrim telom, bi nam fino cucnuo. On i neki Kemo Birc bi katapultirali ovu ekipu tamo gde treba da zavrsimo.

Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

I to su samo jednom ponovili. Ne znam ni sto je sudjen faul dole.

Inace, ako ima para, a verujem Milosici da ima, pitao bih Dvejna Bejkona za zdravlje (pre svega mentalno). Lik je tezak za hendlovanje i znam da mu je letos ubijen brat u pucnjavi u kojoj se i on zatekao, ali desperate times... Igrac takvog profila, sposoban skorer sa pozicije 3 s dobrim telom, bi nam fino cucnuo. On i neki Kemo Birc bi katapultirali ovu ekipu tamo gde treba da zavrsimo.

Zar nije on potpisao za jedn od mnogobrojnih Makabija?

Posted

Za Bircha se vec nekih nedelju dana prica da se kao samo ceka da mu se Spursi zahvale, ali ko i mnoge druge price, dok ga ne vidimo sa salom i cujemo first impresns, nista ne verujem..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...