Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ovo gledanje televizora za sve i svašta mora da se ukine. Utakmice postaju celovečernji program.

• +1 4
Posted

Kaminski i Dožer nek mi se napasu muda. Eto reko sam. Tolerancije nemam. Bole me baš da ih čekam. Gospoda iz kineske lige došli. Kakvi faulovi. Pa deset poena su poklonili. Da nose ranac Zeku Ledeju do sledeće utakmice slepci slepački. 

• +1 2
  • Haha 4
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

jedino ako ćete da izgubite. sve i da ide na tu stranu, cigosi će se potruditi da ne izgubite. protiv njih panter ne može ovako da proda.

što se tiče suđenja, svašta je bilo. ledej igra ceo regularni deo sa 1 faulom a napravio ih je pun kurac. kod 4.faula pripaljuje dlanom milutinova po faci, nesportski ko kuća, nikom ništa. faul papanika nad ledejem za 3 bacanja u prvom, ni kontakta ni ulaska u cilinder. znači standardno sranje, kompenzacije sve vreme i na kraju progutali pištaljke.

Da je tu bilo materijala za nesportsku, gledalo bi se. Faul na tri je ko kuca. Papanikolau je uleteo u Ledeja. Cuj nije mu usao u cilindar, nego sta, zaustavio se 1 cm pre ulaska u cilindar? Slazem se da su progutali pistaljku na kraju, ali na jednoj strani terena. Na drugoj su izmedju ostalog stigli da sviraju raniji ulazak na bacanju coveku na trojci, u situaciji kad skok nije bio ni kontestovan.

Ali nisu sudije tema ove utakmice. Mi smo prosto morali da je zatvorimo rutinski. Kako smo igrali, nismo ni zasluzili bolje sudjenje. 

• +1 5
Posted

Samo da nekako prestanem da ocekujem igru iz marta/aprila/maja..i bice mi lakse.  

Posted

A dosta je i Aleksa zasrao, igrao je kao muva bez glave.

Ipak najjači utisak da njima 8 minuta nisu svirali nijedan faul, da Walkup igra 15 minuta sa 4 penala i sve vreme mlati Pantera, čak mu izuva patiku i ništa.

• +1 4
Posted

Dotuklo me je kad mu je uzeo loptu s leđa. To mu je zaštitni znak. 

Oteše pobedu. Jooooj. 

Sad kad se megi digne u nedelju. 

Posted

Paterniku se ispisam u kapucino bas

• Haha 1
  • Tužno 2
Posted

Kad vidis kakav je stub Ledej, jedini nas igrac koji ima cvrstinu za ovakvu kosarku, jos cudnije deluje odluka da ne igra poslednjih sedam minuta protiv Barse. Sta li je tu bila ideja? Ajde, Smajli i 4 mala da se rasiri teren, ali brate u igri ti je Trifa, losiji suter od Ledeja. I posle treba da se sokiramo sto ne mozemo da uhvatimo skok. I danas je ono masakriranje u skoku bilo u onih par minuta kad Zek nije bio u igri.

• +1 2
Posted
5 minutes ago, SNARC said:

Samo da nekako prestanem da ocekujem igru iz marta/aprila/maja..i bice mi lakse.  

biće bolja igra ove sezone

Posted (edited)
On 18.10.2023. at 10:09, Eleniko said:

samo sam mislio da oly u krizi rezultata nije baš tim za vađenje na njihovom terenu pogotovo što se vraćaju NWG, sikma, mckissic

mada ako larantzakis bude imao minutažu šanse vam značajno rastu, nikad neću razumeti kako ovaj lik uopšte igra basket a kamoli u timu sa ambicijama

Ovo je jedna potpuno nova dimenzija jinxa, nedokučiva običnim smrtnicima :whistle:

Edited by ducca
  • Haha 2
Posted

Trebalo je Željko da traži čelindž za gaženje, neka kaže "physical alteration" pošto evidentno to može da se uloži kao razlog za svako gledanje, bar su puštali Barcokasu.

Ne bi se promenila odluka, ali bi se bar malo fokusirali, minut-dva, i sudije i TV na to šta nisu odsvirali. Pa posle nek kompenzuju ili neka drkaju kako žele.

Voleo bih da vidim i ono izbijanje lopte s leđa u produžetku, to nisu ponovili nijednom.

• +1 1
Posted

jbga tako izgleda a larentzakisu bi zabranio košarku

Posted

PJ se usrao na onoj uhvacenoj lopti na kraju, morao je da je položi u koš a kad je već dao Naneliju, mogao je i on da pripalo za 3 ali to je već plan B.

Posted

Jebo ja Kaminskog, večeras bih mu otkaz uručio. 

• -1 1
Posted

kakav je smarač vlada dragutinović

:isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...