Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Jedna od najvećih prevara u istoriji košarke. 

Nikada mi nije bio jasan hype oko njega. Jebes beka koji šutira bacanja 50%

• +1 3
  • Hvala 1
  • -1 1
Posted

ma nema ništa od toga

Spoiler

giphy.gif?cid=2154d3d798986cadbed0578b2f

• Haha 5
Posted

Moze Kalates, ali na 3 godine minimum. Ovako na godinu dana, pa posle da zapali nema smisla..

Posted

auh kakav bi to antiklimaks bio

• +1 1
Posted

Nikad neću zaboraviti Dendin prenos Grčke pre 6-7 godina i izjavu da je lopta kod Kalatesa, vrsnog šutera.

• Haha 1
Posted

Divim se Kalatesu kako je uspeo u košarci. Zamisli izađeš na terenče da vežbaš, i ne možeš vola da ubodeš. I uprkos svemu, nastaviš da treniraš, kao ju ovo je baš za mene

Leba vam, nemojte Nick the bricka dovoditi, niti bilo koju drugu ispušenu muštiklu. Bolje iskopati nekog novog Exuma 

• +1 1
Posted

kkp na zvaničnom tw nalogu tizuje slukasa

:fantom:

Posted

Колико је кратак пут од “може Ратковица и Пот на плеју ту смо попуњени” до “само не те Грчке преваре Калатес и Слукас”

Врло кратак :D

• +1 3
  • Haha 6
Posted

Iskreno, daj mi pre Amara Gegica nego Kalatesa. Ne mogu da ga gledam brate pa bog, uzasan ciglar. Dantea su pustali ispod bloka, ovoga mogu da ostave samog na trojci, skuvaju kafu, pripale cigaru i gledaju ga kako obara semafor.

Posted
On 4. 7. 2023. at 17:05, Mindaugas Žukauskas said:

Sinoć je Urbonas pričao da Tavareš ima neki buyout 6 miliona, tako da je mnogo realnije da će ostati još ovu godinu u Realu, a sledeće je valjda free agent. Na poziciji pleja u Partizanu naravno spominjali su S'lukaca, kao i Darijusa Tompsona iz TAU. MekKolum je nabacio da bi on porazmislio o nekom pleju iz Turske lige, koji je pokidao prvenstvo, a bio bi dosta jeftiniji od Slukaca. Nisam uspeo da zapamtim ime.

Svi se slažu da je ponuda free plejeva u Evropi trenutno tanka, sličan slučaj i sa pozicijom 4.

Real zeli Vilija i mislim da su blizu da ga dovedu , onda je Tavares slobodan  .... i kako sam cuo imamo(ili smo imali) dogovor sa igracem u tom slucaju...

Posted

Portland je navodno ponudio Tavaresu trogodisnji ugovor. Ako mu se ide u NBA, ima i tu opciju.

Posted

Stvarno ne znam sta je ko kome ponudio sigurno, ali kapiram da ima na stolu trogodisnji NBA ugovor da bi vec birao kucu sa bazenom u bogatom predgradju Portlanda .... takve ponude se jednostavno odmah prihvataju...  Ima milion glasina i prica i stvarno nista ne kupim sa neta ali nista nije ni 100%, pa da se sve kaci, nekada kada cujem od ozbiljnih ljudi i zvuci bas dobro, ne mogu a da ne podelim ovde.... Recimo, dobar prijatelj mi obecao tacnu cifru za Pantera(mnogo me zanima) i jos uvek ne moze tacno da mi kaze a u klubu je ...

• +1 2
Posted

To je isti onaj prijtelj sto je rekao da Mirotic potpisuje prije 7 dana? :fantom:

• Tužno 2
Posted

Panter 1200000

Ledej 800000

Avramovic 450000

Smajli 400000

Naneli 400000

Madar 400000

Ne prodajemo, no se hvalimo

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...