Lord Stef Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 I opet nisu mogli da nas pobede sami nego su morali da se fuzionisu sa Telom i Avivom. 1
Papovac Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 52 minutes ago, sigurnost said: 1 klub sa 2 imena. https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a69606/Partizan-i-Igokea-postali-jedan-klub.html l gle cuda dok je ovo trajalo, dva tima nisu igrala istu ligu. ali jbg, mantaj ti tvoje budalastine. 2 1
Lord Stef Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Nego jel' Jovan Mijailovic Ostojin sin? Istrcao mi njegov twit u kome samo stoji emoji ovce i sad ne znam sta da mislim, jel' zajebava sto je osisao ljude za cene sezonskih, jel' dovodimo nekog mnogo zajebanog igraca ali nije umeo da nabode goat, jel' samo duva sa ortacima i ono, bleja? Toliko pitanja, nigde odgovora
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2023 Author Posted October 9, 2023 jeste, sin je al uglavnom twituje za onaj partizan e-sport klub čiji je valjda predsednik 1
sigurnost Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 27 minutes ago, Papovac said: l gle cuda dok je ovo trajalo, dva tima nisu igrala istu ligu. ali jbg, mantaj ti tvoje budalastine. Znam da je to bila samo šema za lapanje budžeta Republike Srpske. A budalaštine potraži pod "Papovac".
Papovac Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 1 hour ago, sigurnost said: Znam da je to bila samo šema za lapanje budžeta Republike Srpske. A budalaštine potraži pod "Papovac". u jbt, propade republika. sta sad da radimo majkumu.
Milošica Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 2 hours ago, Lord Stef said: Nego jel' Jovan Mijailovic Ostojin sin? Istrcao mi njegov twit u kome samo stoji emoji ovce i sad ne znam sta da mislim, jel' zajebava sto je osisao ljude za cene sezonskih, jel' dovodimo nekog mnogo zajebanog igraca ali nije umeo da nabode goat, jel' samo duva sa ortacima i ono, bleja? Toliko pitanja, nigde odgovora Možda ovo može da se spoji
Tresko Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 2 hours ago, Lord Stef said: Nego jel' Jovan Mijailovic Ostojin sin? Istrcao mi njegov twit u kome samo stoji emoji ovce i sad ne znam sta da mislim, jel' zajebava sto je osisao ljude za cene sezonskih, jel' dovodimo nekog mnogo zajebanog igraca ali nije umeo da nabode goat, jel' samo duva sa ortacima i ono, bleja? Toliko pitanja, nigde odgovora Trebao je da dodje Anthony Lamb, ali izgleda su odlučili da ga ipak ne potpišu. 1
Milošica Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 1 minute ago, Tresko said: Trebao je da dodje Anthony Lamb, ali izgleda su odlučili da ga ipak ne potpišu. Možda je iskočio neko bolji. 1
Jimmy Kowalski Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Tosa bio gost u Medju nama da predstavi akomogutakodakazem svoju autobiografiju Crno na belo..
April Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Makabi će biti naš FMP Lorenzo Brown neka se još malo kali, pa ćemo da vidimo za sledeću sezonu
kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2023 Author Posted October 10, 2023 bez tristana u francuskoj, željko očekuje reakciju tima…
smooth.Op Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Željko je još protiv Krke tražio reakciju tima. Kao što sam i očekivao dižemo obrtaje dosta ranije nego prošle sezone. Tristan mi deluje motivisaniji nego inače. Očekujem da izdominira abu. Za EL će morati da sprinta kao manijak u odbranu. 3
Recommended Posts