Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

image.png.106d978120dd697c6ac0c088e413a9b9.png

Ono kad propustiš feštu u Štukelju, pa konačan rezultat vidiš na Livescoru

• Haha 8
Posted
43 minutes ago, April said:

Limar odigrao gospodski. 

retko mu se dešava da propusti priliku, ili je njegov njuh(u šta sumnjam) ili ga neko dobro sovjetuje

čak se dešava i da propusti valjanje u blatu u koje ga ćoravi uvlači s vremena na vreme

• +1 2
Posted

Ne da mu se desava nego ga konstantno kulira, i on i Savic, i pored svega sto je izasrao prosle i ove sezone. Valjda zato Coki i deluje sve frustriranije sa svakim izlaskom u javnost, niko nece u svinjac sa njim.

• +1 3
Posted (edited)

to je vest od sinoć, izvukli su pola tima na kipar drugu polovinu tek treba da izvuku. još uvek nisu doneli odluku gde će da igraju

za sada imaju odlaganje sa olimpijom iz milana, a valensiji  su tražili zamenu domaćinstva

e

gledam sinoć po mrežama, ta objava da im je partizan ponudio pomoć oko organizacije mečeva u el izazvala je reakcija u rangu x 0.6 kada je partizan dobio wild card prošle sezone

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

A i ti sad tu nesto sa svojim faktima, bas je bila lepa prilika da se pomenu patrijarh, predsednik i Mitotic.

• Haha 2
  • Tužno 3
Posted
14 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

retko mu se dešava da propusti priliku, ili je njegov njuh(u šta sumnjam) ili ga neko dobro sovjetuje

čak se dešava i da propusti valjanje u blatu u koje ga ćoravi uvlači s vremena na vreme

Dobar je Limar, vi ste loši.

Posted
14 minutes ago, sigurnost said:

Dobar je Limar, vi ste loši.

boli limarovo nevaljanje u blatu sa ćokijem :fantom:

Posted

Čuj loši, najgori. Nemamo poštovanje za verskog, a tek da čuješ šta se peva političkom patrijarhu + na sve to se dodvoravamo sionskim mudracima koji bez srama udaraju na najsrpskiji tim na svetu.

makabi-tel-aviv-zvezda-620x350.jpg

• Haha 1
Posted

Imao sam mrvu poštovanja dok ste bili derviševi svedoci, ali od kad ste postali limarevi ...

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, sigurnost said:

Imao sam mrvu poštovanja dok ste bili derviševi svedoci, ali od kad ste postali limarevi ...

ako sam njegov svedok zato što mi je drago što ne ulazi u blato sa ćokijem snajperistom, onda neka bude da sam njegov svedok

• Haha 1
Posted
39 minutes ago, sigurnost said:

Srce mi se cepa zbog tvog postovanja. I dusa mi place

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 3
  • Hvala 1
Posted

Mi smo Limarevi, Limar je naš! :wub:

• +1 1
  • Wub 1
Posted
1 hour ago, sigurnost said:

Sreća pa nam šište jajca za tvoje poštovanje.

• Haha 1
Posted
1 hour ago, sigurnost said:

Ako je to tačno, onda se može reći da smo za ovu nedelju već dovoljno uradili a tek je prošlo podne.

• Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...