sigurnost Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 1 minute ago, *edited by mod said: Ne bi se u potpunosti složio sa ovim postom. A što se ponude tiče, verovatno se odnosi na logistiku i na Pionir. Jer uz svu dobru volju nema šanse da bi mogli da uglave i Makabi u Arenu, na strani što nema ni potrebe zbog broja navijača. Dobar PR potez u svakom slučaju. Doduše malo me je iznenadilo da su komšije toliko osetljivi na otvorena pisma... Istina. Jedini cilj ovog pisma je PR. Vaistinu naprednjački. 1 3
Azdaja Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Gde je onaj kaunter za prošlu sezonu? Koliko je bilo obaveštenja/saopštenja? Jel se obara rekord ove godine?
MayDay Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 9 minutes ago, booyaka said: Je li to KK Partizan u međuvremenu postao vlasnik neke od dvorana? Platićemo mi grobari još neke pare naknadno za sezonske da možemo da izrentamo neku halu i za Maccabi. Ako imate još nekih pitanja, feel free da ih ovde postavite. 6 1
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2023 Author Posted October 8, 2023 7 minutes ago, *edited by mod said: Doduše malo me je iznenadilo da su komšije toliko osetljivi na otvorena pisma... ko ne razume guču, ne razume srbiju 3
hooyadahoo Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 1 hour ago, Lezilebovich said: https://kkpartizan.rs/sr/vest/3537/otovreno-pismo-predsednika-mijailovica-kosarkaskom-klubu-makabi-iz-tel-aviva Makabi de limarabrada 1
Lord Stef Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Drago mi je sto prvo gledamo reklame pa se vracamo da sumiramo utiske sa utakmice Las Palmas- Viljareal, nisam ni hteo da gledam kosarku. To to daj jos reklama, nikad dosta Lecica koji koristi lek za prostatu Edited October 8, 2023 by Lord Stef 1
Jimmy Kowalski Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Pasce sneg onog dana kada Arena se bude na vreme ukljucila na nas mec.. 1
Milošica Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 9 minuta zakašnjenja. Ali kad dodelu pehara nisu prikazivali, šta im teško. 2
Jimmy Kowalski Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Mogle su komotno reklame umesto ove sekvence Tristana.. 1
hooyadahoo Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Ko uzme defanzivni skok usrace se istog trenutka
Recommended Posts