*edited by mod Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 10 hours ago, johan nagel said: Јбт тек сам сад извалио да су увели плеј-ин у Евролиги по угледу на Нба. Већ могу да замислим лудницу у случају да заглавимо с Циганима ту одлучујућу текму за топ 8 што није уопште толико нереално. Ili serija za F4
johan nagel Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 То би било још јаче али је и знатно мање реално. Нисам паметан да ли нама одговара тај плеј-ин или не, вероватно више да јер и уз евентуално нешто слабији регуларни део сезоне опет можемо да ухватимо то неко плеј-ин место. Можемо додуше и да га издувамо као 7/8, али јбг као седми или осми имаш две прилике од којих је бар једна на домаћем терену.
Eleniko Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 posle odgledanog prvog kola /većine utakmica/ po sadašnjem stanju stvari daleko smo od F4 timova i jedni i drugi.... samo kažem. ali dobro ložićemo se pa ko se bude jače ložio.
Popular Post Jimmy Kowalski Posted October 7, 2023 Popular Post Posted October 7, 2023 Mi smo definitivno daleko. Vi ste prvi na tabeli. Ako to prokockate, onda definitivno ne zasluzujete da idete na F4.. 1 9
hooyadahoo Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 On 5. 10. 2023. at 22:31, Jimmy Kowalski said: Vruc teren.. Naložili ste se na izbotoksiranog trandžu jbte, još kako sudiji merka bulju. Alo bre. Kaminski je sporiji od Bobija, plus se neviđeno gubi. Izgleda stvarno jadno za sada. Mislim da će trajati neko vreme dok ne postane koristan, ali je veliko pitanje koliko će moći odbranu da ispegla s obzirom na fizikalije. Njegov max je solidna timska odbrana, i za to će Željko morati nekoliko litara krvi da ispisa. Lesor je prvih 6 meseci kod nas bio potpuno pogubljen, ali je fizički u odnosu na Franka mamba lično. primili smo preko 40 koševa zbirno iz kontre, posle of. skoka i iz izgubljenih lopti, znači morali smo da damo 150 da bi pobedili. Istukli su nas isto ko i prošle godine bez da ih makar popreko pogledamo.
hooyadahoo Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 (edited) On 5. 10. 2023. at 22:31, Jimmy Kowalski said: Edited October 7, 2023 by hooyadahoo Dupli post
booyaka Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 Obradović govorio o razlozima poraza od Makabija i maloj minutaži Kaminskog i Ponitke Stefan 5 Oct 2023. 23:30 Košarkaši Partizana poraženi su ubedljivo na startu Evrolige od Makabija u Tel Avivu. Trener crno-belih Željko Obradović je nakon utakmice objasnio razloge poraza. – Očigledno moram da čestitam Makabiju jer su odigrali dobru utakmicu. Imali smo plan kako da igramo večeras i bio je dobar plan. Realnost je nešto sasvim drugačija, spremali smo se na jedan, a igrali na potpuno drugi način. Naša ideja je bila da kontrolišemo napad, da ne ispaljujemo ishitrene šuteve, da ne dozvolimo Makabijevim igračima da se rastrče po parketu, da ne postižu lake poene i ne dolaze do ofanzivnog skoka, rekao je trener Partizana, koji se potom osvrnuo na analizu samog toka meča. – U prvom poluvremenu je sve bilo suprotno – imali su 18 asistencija, sedam ukradenih lopti, a mi smo imali sedam asistencija i osam izgubljenih lopti. Ispod našeg koša oba tima imala su po sedam skokova. Oni su ubacili 27 od 55 poena na poluvremenu iz tranzicije ili posle ofanzivnih skokova, što je previše, rezimirao je Obradović, pa nastavio: – Posle toga smo imali nekakvu reakciju. Ali igrali smo loše. Kada igramo loše, onda je do trenera, treba da pogledamo snimak i shvatimo zašto se ovo dogodilo. Moraću da se konsultujem sa stručnim štabom, da vidimo šta nam je činiti, jer ovo što smo igrali večeras nije ono što mi želimo. Verujem da ovaj tim ima kvalitet da bude bolji u odbrani i pametniji u napadu, istakao je trener crno-belih. Objasnio je i zašto su ovoletošnja pojačanja Frenk Kaminski i Mateuš Ponitka malo igrali. – Utakmica se vodi tako da uradim najbolje što mogu za 40 minuta. Vodiš utakmicu tako da pomogneš timu. Kaminski se povredio, rekli su mi da je u redu, to je ono što znam, otkrio je Obradović. Odgovorio mi Zhoc, fine by me
April Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 Naši projekti nisu baš za trpanje u istu kategoriju - Aleksa je nosilac, Smajli i Trifa su ravnopravni u rotaciji sa preplaćenim mudonjama, Balša će po svemu sudeći do daljnjeg biti prva petica(ko zna kada i da li uopšte stiže neko meso), jedino Anđus i Tristan nikako da se odlepe sa klupe. Prilično nefer odnos na topiku prema igračima sa ozbiljnim minutažama i minimalnim platama.
Milošica Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 @J.R. Cash Da li ti se Bijombo više dopada od Bredlija?
Hele Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 (edited) Makabi je prosle sezone imao najbolji skor na domacem terenu u Evroligi. Oni ili ce igrati u drugoj zemlji naredne domace utakmice ili nece igrati uopste vise. Sto Partizan dovodi u situaciji da ili ce biti jedina nesrecna ekipa koja je morala da ide u Tel Aviv da igra na vrucem terenu, ili ce biti najsrecnija ekipa kojoj ce poraz biti ponisten. Edited October 7, 2023 by Hele
kud u maglu Simoviću Posted October 7, 2023 Author Posted October 7, 2023 43 minutes ago, Hele said: …ili ce biti najsrecnija ekipa kojoj ce poraz biti ponisten. plus madar ide u vojsku 6
Ratamahatta Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Taman smo se nadali da cemo opet videti onu milfacu, ali mora sudbina da se umesa 1 2 1
Shaq Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) 12 hours ago, Hele said: Makabi je prosle sezone imao najbolji skor na domacem terenu u Evroligi. Oni ili ce igrati u drugoj zemlji naredne domace utakmice ili nece igrati uopste vise. Sto Partizan dovodi u situaciji da ili ce biti jedina nesrecna ekipa koja je morala da ide u Tel Aviv da igra na vrucem terenu, ili ce biti najsrecnija ekipa kojoj ce poraz biti ponisten. https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/euroleague/game-center/2022-23/maccabi-playtika-tel-aviv-crvena-zvezda-meridianbet-belgrade/E2022/210/#boxscore bez kanpaca Edited October 8, 2023 by Shaq
Recommended Posts