booyaka Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 A što je Kaminski igrao samo šest minuta? I Ponitka pet?
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2023 Author Posted October 6, 2023 pročitao želimira u nedeljniku Quote Great things are done by a series of small things brought together. ... iliti trust the proces 1
Tresko Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 11 minutes ago, booyaka said: A što je Kaminski igrao samo šest minuta? I Ponitka pet? Zato da bi ti pitao 1 4
shimpu Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Ako Asvel u cetvrtak ne ostvari prvu pobedu ove sezone u evroligi, ja stvarno ne znam kad ce
Ted Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 (edited) @luks neka duvaju obojica nego, bre. dal je moguće da smo mi početak sezone dočekali sa sve Jeremijama pod košem. celo leto smo imali da pribavimo svoj primerak strvine......i ćorak. i sad će da ga jurimo kad je sve počelo. Edited October 6, 2023 by Ted 1
Tresko Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 1 hour ago, luks said: Sport klub HD trenutno: Mirotić vs Madar Nema tu Mirotić vs Madar. Mirotić igra i to kako double double, a Madar maše peškirom na kraju klupe.
shimpu Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 On 5. 10. 2023. at 20:01, shimpr said: Sad gledam sastave, bolji je Makabi Da vidimo ko je verovao
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 1 hour ago, Ted said: @luks neka duvaju obojica nego, bre. dal je moguće da smo mi početak sezone dočekali sa sve Jeremijama pod košem. celo leto smo imali da pribavimo svoj primerak strvine......i ćorak. i sad će da ga jurimo kad je sve počelo. Iznenadio nas pocetak sezone ko putare sneg u januaru.. 1 1
Ted Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 ja nisam ni očekivao da dobijemo Makabi u gostima. ali nisam ni očekivao da nas otresu kao slinu. deluje da je dosta vremena izgubljeno na Kasandru iz Barselone i tu sapunicu. ovako u retrospektivi deluje da smo gro prelaznog roka proveli čekajući Kasandru, a onda je ona dobila iznenadan telefonski poziv, ili dva, i dala se drugome. za to vreme, ostali su kockali timove i spremali se. 2
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 2 minutes ago, Ted said: ja nisam ni očekivao da dobijemo Makabi u gostima. ali nisam ni očekivao da nas otresu kao slinu. deluje da je dosta vremena izgubljeno na Kasandru iz Barselone i tu sapunicu. ovako u retrospektivi deluje da smo gro prelaznog roka proveli čekajući Kasandru, a onda je ona dobila iznenadan telefonski poziv, ili dva, i dala se drugome. za to vreme, ostali su kockali timove i spremali se. Ja sam ocekivao, otresli su nas rutinski i prosle sezone. Nece imati vise od 2-3 poraza u svojoj dvorani. Mi imamo 13 igraca, nije da smo startovali sa 10. I nije da su nam ponudjene bile nekakve zverine od igraca, a mi ih propustali jer smo uzivali na moru. Milion puta je receno da planiraju da dovedu jos jednog igraca pod kosem i tu se nista ne menja od sredine leta. Svi oni cekaju da vide da zabodu NBA ugovor, tek ako izvise, onda se okrecu ka Evropi. I kod drugih timova bice popunjavanja rostera.
johan nagel Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Јбт тек сам сад извалио да су увели плеј-ин у Евролиги по угледу на Нба. Већ могу да замислим лудницу у случају да заглавимо с Циганима ту одлучујућу текму за топ 8 што није уопште толико нереално.
MocaVukotic Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 Obradović govorio o razlozima poraza od Makabija i maloj minutaži Kaminskog i Ponitke Stefan 5 Oct 2023. 23:30 Košarkaši Partizana poraženi su ubedljivo na startu Evrolige od Makabija u Tel Avivu. Trener crno-belih Željko Obradović je nakon utakmice objasnio razloge poraza. – Očigledno moram da čestitam Makabiju jer su odigrali dobru utakmicu. Imali smo plan kako da igramo večeras i bio je dobar plan. Realnost je nešto sasvim drugačija, spremali smo se na jedan, a igrali na potpuno drugi način. Naša ideja je bila da kontrolišemo napad, da ne ispaljujemo ishitrene šuteve, da ne dozvolimo Makabijevim igračima da se rastrče po parketu, da ne postižu lake poene i ne dolaze do ofanzivnog skoka, rekao je trener Partizana, koji se potom osvrnuo na analizu samog toka meča. – U prvom poluvremenu je sve bilo suprotno – imali su 18 asistencija, sedam ukradenih lopti, a mi smo imali sedam asistencija i osam izgubljenih lopti. Ispod našeg koša oba tima imala su po sedam skokova. Oni su ubacili 27 od 55 poena na poluvremenu iz tranzicije ili posle ofanzivnih skokova, što je previše, rezimirao je Obradović, pa nastavio: – Posle toga smo imali nekakvu reakciju. Ali igrali smo loše. Kada igramo loše, onda je do trenera, treba da pogledamo snimak i shvatimo zašto se ovo dogodilo. Moraću da se konsultujem sa stručnim štabom, da vidimo šta nam je činiti, jer ovo što smo igrali večeras nije ono što mi želimo. Verujem da ovaj tim ima kvalitet da bude bolji u odbrani i pametniji u napadu, istakao je trener crno-belih. Objasnio je i zašto su ovoletošnja pojačanja Frenk Kaminski i Mateuš Ponitka malo igrali. – Utakmica se vodi tako da uradim najbolje što mogu za 40 minuta. Vodiš utakmicu tako da pomogneš timu. Kaminski se povredio, rekli su mi da je u redu, to je ono što znam, otkrio je Obradović.
Recommended Posts