Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Sinoć su Punter, LeDay i Nunnaly bili grozni, totalno van utakmice. Ali, tako je bilo i prošle sezone na početku.

Kaminsky ima više problem u glavi, verovatno ga je sad udarilo da se neće nikad više vratiti u NBA, a tu je valjda bez porodice. PJ će biti u redu, dok pohvata kako se igra u Euroleague.

Velika greška je što se nisu na kraju prošle sezone otarasili Andjušića, ne mogu da verujem da nisu još ukapirali da od njega nema ništa. Kao i uvek kad je iole bitno, on gubi lopte, igrači ga obilaze kao čunj, i baca airball-ove na šutu za tri, ili jedva dobaci do prvog obruča. Isto važi i za Trifunovića, trebalo ga je prodati u neki Peristeri od njega neće nikad biti ništa.

Bilo bi dobro da se dobije ako je moguće Asvel u sledećem kolu.

Jebote, Blatt od 140 cm i Dibartolomeo od 180 cm su im decu pravili spolja. I onaj Sorkin unutra. Blatt je čak dva puta uhvatio ofanzivni skok. :laugh:Ni ne pominjem Lorenza Browna.

Posted

Imam utisak da se dosta tih Amera, ukljucujuci sad i Kaminskog u ovoj nasoj situaciji prosto iznenadi gde su dosli i kakav se basket igra u Evropi u smislu - svaki posed vazan gde ti (manje vise svaki EL) trener dise / bljuje vatru za vratom i da je opterecenje u tom smislu odgovornosti u igri visestruko veca nego u NBA. Pritom uslede neki tezi matchupovi, kada shvatis da EL i Studentski centar nisu bas walk-in-the-park i kosarkaska pemzija za odraditi, pa potom usledi treznjenje i posledicni 'sta koji *** ja radim ovde' pogledi i bodi lenguidz.

Tako meni za sada deluju i Kaminski i Dozier.

Proslih godina recimo nismo imali takvih slucajeva dolazaka igraca direktno iz NBA, Smailagic i Koprivica su ipak europska deca, domaci + su vise bili mladi prospekti u tom trenutku kada su dosli/vraceni, Exum je dosao posle 1 evropske sezone.

• +1 8
Posted

Pored pomenutih Kaminskog i Doziera, ne treba zaboraviti ni sjajnu Ponitkinu defanzivnu rolu. Braun nije znao gde udara

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Nebojsa said:

ima na yt neki kraci intervju s kaminskim koji je sk odradio s njim prosle nedelje, uglavnom na pitanje kako igra odbranu ovaj odgovara otprilike kako igra pametno, cita napad protivnika i zna unapred kako ce se sta odigrati... gledam ga sinoc u par tih situacija gde "cita" i mislim se - znas ti kurac sine moj.

Ima onaj klip (mrzi me sad da ga trazim), tip kod nekog proroka i ovaj mu nesto prorice, kad mu zalepi samar i kaze "ovo nisi predvideo, a?"

E tako i muceni Frank, pod samim kosem brani svog igraca spustenih ruku. Iznenadilo ga sto je ovaj odlucio da sutne na kos. Jedna od milion stvari koju ce morati da popravi.

Generalno, svi nasi igraci (sa sve Aleksom) su odigrali kurac od odbrane..

• +1 1
Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Ima onaj klip (mrzi me sad da ga trazim), tip kod nekog proroka i ovaj mu nesto prorice, kad mu zalepi samar i kaze "ovo nisi predvideo, a?"

E tako i muceni Frank, pod samim kosem brani svog igraca spustenih ruku. Iznenadilo ga sto je ovaj odlucio da sutne na kos. Jedna od milion stvari koju ce morati da popravi.

Generalno, svi nasi igraci (sa sve Aleksom) su odigrali kurac od odbrane..

Ocean twelve, kad je Reuben Tischkoff kod one što mu čita dlan a pojavi se Terry Benedict:D

• +1 1
Posted

Ja sam pogledao ponovo prvo poluvreme. Mali detalji, finese. Što kaže Željko korekcija i sve će to biti ok. 

Oni su imali plan za Smajlija. Čim je on na terenu ulazi Sorkin, pa onda Rivero. Posle svakog našeg šuta na koš oni su prvi u napadu i tako ostvaruju prednost. 

Mnogo se poliva Kaminski, a nije bilo ništa tako tragično. Komunikacija njega i Avramovića nije dobra i tri puta smo primili lake poene zbog toga. Odličan blok u leđa za Anđušića koji spava i ne pozicionira se na vreme da prihvati pas za otvorenu trojku iz ćoška. Dobio rampu na niskom postu i jednom nije prihvatio loptu na pas koji nije bio idealan. Olako dosuđen nameran faul... 

Kad sam se dotakao Avramovića. Krenuo sam da pišem na reprezentativnoj temi, ali nisam imao srca. Svi ga hvale, a niko ne kaže kako ga je Šruder odradio u onom odlučujućem napadu i koji su tu još odbrambeno propusti bili. On igra sa neverovatnom energijom i ostavlja utisak, ali na drugo gledanje vidiš da dosta toga i prospe, a često ne bude zapaženo. 

Primili smo prelake koševe na glupavo izgubljene lopte. Panter na prenosu, Ponitka na prenosu, Naneli na prenosu, direktno posle neuspešnog kucanja Smajlija, rampe na Naneliju i erbol Anđušića. 

Panter spava u odbrani na izvođenju, Lorenco 2 poena lagana. Ledej spava u odbrani, Koen 2 poena bez ometanja. 

PJ kad skonta da ne mora da izvlači na drugi obruč, već da može da je prikuca, e onda će to biti druga priča. Možda već protiv Barse u areni. 

• +1 7
Posted
32 minutes ago, smooth.Op said:

Kad sam se dotakao Avramovića. Krenuo sam da pišem na reprezentativnoj temi, ali nisam imao srca. Svi ga hvale, a niko ne kaže kako ga je Šruder odradio u onom odlučujućem napadu i koji su tu još odbrambeno propusti bili. On igra sa neverovatnom energijom i ostavlja utisak, ali na drugo gledanje vidiš da dosta toga i prospe, a često ne bude zapaženo. 

Pa niko ne pominje jer je Avram treća liga igrača u odnosu na Šrudera (nije čak ni druga). Aleksi je Partizan ubedljivo najveći klub u karijeri, nije dobacio ni do nekog Fenera ili Barse, niti će najverovatnije. Šruder igra već deceniju u NBA.

Aleksa je šljaker, on, Dobrić, nekada Dragan Milosavljević, to su likovi koji donose energiju i mogu ti biti korisni ako ih lepo uklopiš u koncepciju tima, ali da se ne zavaravamo kako su oni neki vrhunski talenti, tim u kome bi oni bili prve violine ne bi daleko dogurao.

Što se mene tiče obojica su premašili moja očekivanja njihovih nastupa na SP i zato im kapa dole, nema šta da zameramo, ni taj prodor Šrudera ni one šuteve Fontekija itd.

• +1 5
Posted (edited)

Kad sam već načeo tu temu. Ako je igrač limitiran, valjda neko ima za vreme tajma da mu kaže ej povuci mu se dva koraka i brani prodor.

Ili ovde sinoć. Uzeli su tajm, sad će da nas uvuku u pik. Frenki ovako ćemo, slušaj. A ne radimo kako se naučilo... 

Edited by smooth.Op
Posted

Nadam se da zeljko cita topik

• Haha 5
Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

Ja sam pogledao ponovo prvo poluvreme. Mali detalji, finese. Što kaže Željko korekcija i sve će to biti ok. 

Oni su imali plan za Smajlija. Čim je on na terenu ulazi Sorkin, pa onda Rivero. Posle svakog našeg šuta na koš oni su prvi u napadu i tako ostvaruju prednost. 

Mnogo se poliva Kaminski, a nije bilo ništa tako tragično. Komunikacija njega i Avramovića nije dobra i tri puta smo primili lake poene zbog toga. Odličan blok u leđa za Anđušića koji spava i ne pozicionira se na vreme da prihvati pas za otvorenu trojku iz ćoška. Dobio rampu na niskom postu i jednom nije prihvatio loptu na pas koji nije bio idealan. Olako dosuđen nameran faul... 

Primili smo prelake koševe na glupavo izgubljene lopte. Panter na prenosu, Ponitka na prenosu, Naneli na prenosu, direktno posle neuspešnog kucanja Smajlija, rampe na Naneliju i erbol Anđušića. 

Panter spava u odbrani na izvođenju, Lorenco 2 poena lagana. Ledej spava u odbrani, Koen 2 poena bez ometanja. 

PJ kad skonta da ne mora da izvlači na drugi obruč, već da može da je prikuca, e onda će to biti druga priča. Možda već protiv Barse u areni. 

Andjušić je bukvalno negledljiv. Beskoristan i glup u odbrani, kad god je on u igri primamo zbog njega lake poene. U napadu isto beskoristan, na jačim utakmicama se bukvalno krije da ne dobije loptu, a i kad dobije šutne airball. Sramota da ga nisu šutnuli na kraju prošle sezone.

• +1 2
Posted

preterujete za andjusu, bio je sasvim ok u svim pripremnim i protiv mornara. neka on, tristan i trifa odrade po 20ak aba minuta u svakom kolu ove godine i mi smo na konju - panter i ledej ce biti znatno rastereceniji. neko je vec iznad napisao - nama su najveci probem sinoc bili upravo pomenuta dvojica i smajli (delimicno i naneli), koji se se, kao neki ocekivani nosioci igre, prilicno trudili u izbegavanju situacija koje su na kraju prosle sezone lagano resavali.

slicna prica i s kaminskim, aleksinih pola poena iz druge cetvrtine juce pripisati ovome/igri iz pika. kaminski je prosto neozbiljan s nece-valjda odbranom, na poslednjih 4-5 utakmica (s pripremnim) barem 10 trojki je dato direktno preko njega - zeljko blizu ljubicastog moda posle svake, tako da tu vrv sledi ozbiljnija zex-style korekcija hehe. da dodam tu i smajlija, posto ih je kubanac obojicu sinoc zlostavljao i isprebijao pod nasim kosem, toliko da su se obojica zalili uciteljici u jednom momentu druge cetvrtine ako me secanje ne vara.

i da se ne zaboravi da je panter je sinoc dodatno bio opterecen prevodjenjem lopte, sto ne treba da bude njegov posao kad imamo jos nekoliko igraca u petorci koji mogu isto to da rade.

da zavrsim izlaganje, sve mogu da podnesem, na lorenca, niba i kolsona smo vec navikli, ali da nas konstantno jebu igraci tipa blata, koena i dibartolomea, e tu vec pada klapna :mad:

Posted

tog jasiela riveru ste trebali da dovedete kao zamenu za lesora. ili vi ili mi, ni mi nemamo takvog centra u rosteru. pisalo je po internetu da ga je makabi platio 650k. on je prošle godine izdominirao, ne kao lesor, ali je recimo na obe tekme koje je protiv kkp dobila valensija on bukvalno poništio lesora.

samo kažem, bolje je da je završio kod vas/nas nego u tlv.

Posted

Usrecili bi se s njim.

Uzgred, juce sa Riverom na parketu, Macc je bio na -(9-1)..

Posted
59 minutes ago, Eleniko said:

tog jasiela riveru ste trebali da dovedete kao zamenu za lesora. ili vi ili mi, ni mi nemamo takvog centra u rosteru. pisalo je po internetu da ga je makabi platio 650k. on je prošle godine izdominirao, ne kao lesor, ali je recimo na obe tekme koje je protiv kkp dobila valensija on bukvalno poništio lesora.

samo kažem, bolje je da je završio kod vas/nas nego u tlv.

Strašno si dosadan, samo kažem.

• Haha 1
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...