Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

ukalkulisanitm poraz

pred zoru se mrzne, teraj dalje

• +1 2
Posted

Izraelke najjebozovnije prepičke na planeti, čak i kad su u IDF uniformi....

• +1 4
Posted
22 minutes ago, Malvo said:

Pa niste gazili početkom sezone, ta ludačka serija i pobeda i tempa i svega je došla tek u drugom delu. Onomad ste poraz ili dva sredinom sezone bili udaljeni od fijaska.

Nismo, naravno, samo, nama je core ekipe nepromenjen, za očekivati je bilo da više ličimo na tim sa kraja prošle sezone nego sa početka. Ovo sad je bio full reset na utakmicu sa Albom.

• +1 1
Posted

prvo kolo reality check za sve, posebno dozira i kaminskog.

mora dole jedan lesor da se dovede.

bice sve bolje. malo bolji jaramaz nego sto je bio na super kupu.

trifa ne moze vola da ubode i to vec traje li traje.

panter nije mogao gore.

lorenco braun kida. kakva igracina. on nije igrao na svetskom za spance?

• +1 1
Posted
47 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

spacer.png

Vruc teren..

Only Maccabi Fans 

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Najgori smo. Ni u jednom trenutku se nismo pitali, ko duljaj protiv norsjelanda. Zeljko je izgleda potpuno ishlapjeo. Mada ocajni smo bili i na startu prosle el. Ne znam sta da mislim

Posted
43 minutes ago, Milošica said:

@bradilko

Nije igrao.

Meni je PJ bio okej.

panda zaro su i lose prosli.

pj je bio ok ali dobeo je i da on vidi da je  eveoliga dobra liga i kvalitetna tuca.

kaminski je ocekivao super kup nivo.

bice ro sve kako treba nego sro rece nekonmoramonmalo da kukamo

Posted

Макаби је увек зајебано гостовање али нам је уједно и један од главних конкурената за топ 8, тако да није сјајно што смо изгубили са 15 разлике. С друге стране како су кола кренула низбрдо у једном моменту четврте, 15 још и није толика катастрофа.

Опет наизглед неке чудне ротације и минутаже појединих играча али рачунам да Жељко зна шта ради и уиграва јебеш га.

Оно од чега ћу видим излудети и ове сезоне је несрећни Анђушић и луди Жељко који и даље изгледа покушава да извуче из њега неке ствари које овај очито не може. За оно мало минута је успео да ме изнервира, и он и та (још прошлосезонска) идеја да лопта буде толико код њега у организацији напада. Његова једина (упитна) снага је тај шут, спот-ап, из истрчавања шта год, само му јебено не дајте да организује нападе, врти пик и слично.

Камински је да се не зајебавамо доведен као озбиљно (и скупоцено) Нба појачање и приче да може да помогне у одређеним ситуацијама и улогама су реално срање, нама треба озбиљан и конкретан допринос с његове стране. Опет не бих му пресуђивао након једне и по одигране утакмице, али да обећава за сада - не обећава. И даље мислим да има озбиљан нападачки асортиман али тотално одсуство атлетицизма дефинитивно забрињава.

Пи Џеј ће бити добар не сумњам, али да доноси оно што је доносио Данте, баш и не, једноставно су другачији типови играча. Мени је он и даље негде више замена за Папапетруа него Ексума.

О Поњитки је тек глупо полемисати након овакве утакмице, лично мислим да ће и он бити добро појачање у догледном периоду.

Са Јарамазом не знам шта се десило, где је нестала она експлозивност и продорност, то му је отприлике био највећи (једини) квалитет уз ајде солидну одбрану.

Око њега нисам оптимиста јер одласком Мадара и Ексума он је тај који мора да преузме прилично озбиљну улогу којој мислим да није дорастао.

Све у свему, дуга је сезона, тек смо почели, биће успона и падова као и прошле свакако. Ако треба да прогнозирам рекао бих да нас чека грчевита борба за тих фамозних топ 8.

Крај чаршава.

Posted
2 hours ago, Eleniko said:

Izraelke najjebozovnije prepičke na planeti, čak i kad su u IDF uniformi....

Kaže se pogotovo a ne čak.

• Wub 1
  • Haha 3
Posted

Ako ne dovedemo nikoga, cini se da ce sezona da zavisi od dva faktora. Da li ce Aleksa sa igra kao opsednut i da li ce Panter da isporuci ono sto se ocekuje. Uz uslov da Zeljko ispegla odbranu.

Posted
10 hours ago, Jimmy Kowalski said:

spacer.png

Vruc teren..

Nikad se nisam manje nervirao oko poraza.

• Haha 1
Posted

Ubili su nas trojkama jos u prvoj cetvrtini, a posle se to samo nadovezalo i u drugoj. Nekoliko lopti smo izgubili u samom prevodjenju i eto lakih poena za njih. Uh kakve sise ima, zlato moje. I dosta su nam skokova pokupili. Sigurno je da mozemo i moramo bolje

• Haha 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...