Mindaugas Žukauskas Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Ovo je baš loše u toliko segmenata. Solidan wtf mi je da Avram nije ušao sve do 7.minuta treće četvrtine
goofs Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 PJ zadovoljiotm Pišemo poraz, teramo dalje, skoro svi će gubiti u Izraelu, tako da nije strašno, strašno je kako izgledamo i koliko osciliramo i pravimo gluposti. Bilo je toga i prošle sezone, ali smo se popravili u jednom trenutku, ne kontam otkuda sad reset. I opao nam je tempo, mi smo jedan Real gazili ludačkim trčanjem, sad nas ovi pretrčavaju ko od šale. Nek se spremi nabadadaba Dalo. 1
Popular Post MocaVukotic Posted October 5, 2023 Popular Post Posted October 5, 2023 Polako bre, sta vam je, prosle godine smo imali 0-3 pa 1-4 pa 4-9 i tek onda je krenulo, dajte malo vere u kouca i igrace, zar nisu zasluzili? Lose vece, nista nije islo, bice bolje. 11
J.R. Cash Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Ponitka nije doveden da ima Papovu ulogu. On je tu da brani sve pozicije spolja i da bude dodatni ballhandler, sto je on sposoban da odigra. Ovo danas je bila losa utakmica, bice bolji, ali bojim se ne toliko bolji koliko je potrebno timu koji navodno napada F4. 1 minute ago, 1n54jd3r said: Igra manje vise onako kako bi se i ocekivalo po osnovu dosadasnje karijere. Jedino sto sam nadao da ce nesto vise u napadu da doprinese, ali ni od toga nece biti nista. U odbrani jeste i bice krater, nema tu sta Zeljko da popravi. Fizikalije su zajeban limitirajuci faktor. Dorpineo je u napadu. Nije slucajno Aleksa probijao ko silo bas kad je Kaminski bio unutra.
Ted Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 1 minute ago, 1n54jd3r said: Igra manje vise onako kako bi se i ocekivalo po osnovu dosadasnje karijere. Jedino sto sam nadao da ce nesto vise u napadu da doprinese, ali ni od toga nece biti nista. U odbrani jeste i bice krater, nema tu sta Zeljko da popravi. Fizikalije su zajeban limitirajuci faktor. sve mi to zvuči logično što pišeš. ono gde ne vidim logiku jeste da bi Obradović i stručni štab prevideli sve ove činjenice i potpisali ga. ako je sve to tako onda je njegov potpis jedna neobjašnjiva stvar. zato ostavljam mogućnost da nije baš sve tako.
Jimmy Kowalski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 2 minutes ago, MocaVukotic said: Polako bre, sta vam je, prosle godine smo imali 0-3 pa 1-4 pa 4-9 i tek onda je krenulo, dajte malo vere u kouca i igrace, zar nisu zasluzili? Lose vece, nista nije islo, bice bolje. Kad budemo pobedjivali, onda cemo da verujemo. Do tada kukamo.. 2
smooth.Op Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 1 minute ago, J.R. Cash said: Ponitka nije doveden da ima Papovu ulogu. On je tu da brani sve pozicije spolja i da bude dodatni ballhandler, sto je on sposoban da odigra. Ovo danas je bila losa utakmica, bice bolji, ali bojim se ne toliko bolji koliko je potrebno timu koji navodno napada F4. U pripremnim je pokazao da ne zna da reši udvajanje kad pređe pola. U drugom poluvremenu su ga napali tako čim je krenuo on da prenosi loptu i izgubio je lagano. Novajlije se nisu pokazale danas, mada je bilo nekih dobrih momenata PJ-a i Jareta. Realno ni ne očekujem ih u oktobru. Nama su danas zakazali oni koji nisu smeli. Smajli, Panter i Ledej. Tačka. 1
*edited by mod Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Svakako smo bolje startovali nego prošle sezone. Sada bi morali da vežemo tri naredne pobede. 2
goofs Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 3 minutes ago, smooth.Op said: Novajlije se nisu pokazale danas, mada je bilo nekih dobrih momenata PJ-a i Jareta. Realno ni ne očekujem ih u oktobru. Meni PJ deluje odlično, čini mi se da ima puno rezerve, ali igra primireno dok ne skonta šta se sme, a šta ne sme kod Željka. Ne siluje. Jare, pa, ovo je ono što ćemo dobijati od njega, grebe i trudi se u odbrani, u napadu mrka kapa. Generalno nisam nezadovoljan njegovim nastupom, ali moraće napad mnogo tečniji da bude da bismo ga istrpeli.
freakns Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 bice ovo OK Robijine ekipe po pravilu stucaju na pocetku... ali oko odbrane reketa nesto moramo smisliti
Ted Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 btw. osim one utakmice kad je Kecman poludeo, ja ne znam dal smo ikada dobili Makabi u gostima
J.R. Cash Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 18 minutes ago, Ted said: sve mi to zvuči logično što pišeš. ono gde ne vidim logiku jeste da bi Obradović i stručni štab prevideli sve ove činjenice i potpisali ga. ako je sve to tako onda je njegov potpis jedna neobjašnjiva stvar. zato ostavljam mogućnost da nije baš sve tako. Meni deluje da se radi o kombinaciji dve stvari. Prvo, planiran je tim oko Mirotica i onda se trazio igrac slicnog profila (ovo uzeti uslovno). Uz to im se dopalo sta Kaminski moze da donese u napadu, a moze dosta. Verovatno su ocekivali da popune peticu dovodjenjem jos jednog igraca, drugacijeg tipa, ali se to jos uvek nije desilo, a ka ce ne znamo. U takvom timu, Kaminski bi mogao da bude upotrebljiv u odredjenim delovima utakmice i odredjenim mecapovima. Problem je sto je verovatno preskup za takvu ulogu. 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted October 5, 2023 Popular Post Posted October 5, 2023 Vruc teren.. 5 4 2
Malvo Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 25 minutes ago, goofs said: PJ zadovoljiotm Pišemo poraz, teramo dalje, skoro svi će gubiti u Izraelu, tako da nije strašno, strašno je kako izgledamo i koliko osciliramo i pravimo gluposti. Bilo je toga i prošle sezone, ali smo se popravili u jednom trenutku, ne kontam otkuda sad reset. I opao nam je tempo, mi smo jedan Real gazili ludačkim trčanjem, sad nas ovi pretrčavaju ko od šale. Nek se spremi nabadadaba Dalo. Pa niste gazili početkom sezone, ta ludačka serija i pobeda i tempa i svega je došla tek u drugom delu. Onomad ste poraz ili dva sredinom sezone bili udaljeni od fijaska.
Recommended Posts