goofs Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Moramo da izgubimo sa više od 21 da cigani ne bi bili prvi. Doduše mi ćemo biti poslednji, ali mala je to žrtva 2 2 1
Kreator Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Au, kakva sad komedija u napadu. Prvo Smajli maši sam zakucavanje, lopta se odbija ispod koša do samog Nanelija i on maši zicer.
1n54jd3r Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Iz ove utakmice upamticu samo da Balsa moze da ima neku ulogu u zastiti obruca. I da je Kaminski greska. I da je Aleksa nekad lud, nekad glup, nekad car - u jednoj reci rolerkoster.
Ted Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 ovo može da postane tradicija, prvu u EL uvek igramo ko Crnokosa protiv MiIlvokija. pa posle završimo u top 8. što se mene tiče može jedino nemam nameru da se nerviram kao prošle sezone. potrošio sam živce na fudbal prethodnih godina, nemam resursa da me i ovi jebu. riknuću. tako da molim da mi javite kad počne serija pobeda i kad se uigramo. može i privatna poruka 1
J.R. Cash Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 5 minutes ago, 1n54jd3r said: I da je Kaminski greska. Psst, to ne sme da se napise. 1
shimpu Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Od novih igrača, jedino se Kaminski pokazao kao pojačanje za Makabi 4
J.R. Cash Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Jel ovo Trifa nije sutnuo otvorenu trojku nego je udriblao da sutne dugu dvojku iz driblinga? Boze sacuvaj. 1
Ted Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 1 minute ago, J.R. Cash said: Psst, to ne sme da se napise. ozbiljno pitam, jel dovoljna jedna tekma da se konstatuje da je promašaj. ne kažem ni da nije ni da jeste, ne znam. pripremne nisam gledao. samo pitam jel dovoljno reprezentativan uzorak.
J.R. Cash Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Jel dovoljna karijera jednog igraca? Njegove karakteristike? U kako konsturisan tim dolazi? Ovo sto je dosad odigrao je samo potvrda toga. 1
Jimmy Kowalski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 2 minutes ago, Ted said: ozbiljno pitam, jel dovoljna jedna tekma da se konstatuje da je promašaj. ne kažem ni da nije ni da jeste, ne znam. pripremne nisam gledao. samo pitam jel dovoljno reprezentativan uzorak. Vise nego dovoljno.
goofs Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Aj Kaminski, ali ovde je generalno važio konsenzus da je Portikla upgrejd na Papapetru, lik bio podjednako jeziv danas, u svim elementima. 2
J.R. Cash Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Nije on danas izgubio utakmicu, odigrao je samo 6 minuta. Mada i ta minutaza govori nesto. 1
1n54jd3r Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Igra manje vise onako kako bi se i ocekivalo po osnovu dosadasnje karijere. Jedino sto sam nadao da ce nesto vise u napadu da doprinese, ali ni od toga nece biti nista. U odbrani jeste i bice krater, nema tu sta Zeljko da popravi. Fizikalije su zajeban limitirajuci faktor. 1
Jimmy Kowalski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 2 minutes ago, goofs said: Aj Kaminski, ali ovde je generalno važio konsenzus da je Portikla upgrejd na Papapetru, lik bio podjednako jeziv danas, u svim elementima. Izgledao je kao da nikada nije igrao EL. 1
Recommended Posts