1n54jd3r Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Mozda Zeljko konacno shvati ono sto mu ljudi govore vec 2 godine i dovede pleja. Lepo rekao Aleksa "Sta je plej danas, ima ih koliko ukupno, 2 do 3 u Evropi"
Lord Stef Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Ma svi losi, osim zaposednutog Alekse. Kaminski bas tragican.
Jimmy Kowalski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Just now, 1n54jd3r said: Lepo rekao Aleksa "Sta je plej danas, ima ih koliko ukupno, 2 do 3 u Evropi" Zato imamo vise izgubljenih lopti od asistencija za poluvreme.. 1
goofs Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 1 minute ago, lord_s said: Ne gledam, sta je ovo, 22 poena i 6 asistencija Lorenca Brauna? Avramovic umesto da pegla difens, pegla ofens izgleda. Da stisnemo sto pre i smanjimo na -6, -7 do poslednje cetvrtine Nije samo do Alekse, Portiklitm je dao dve trojke sam ko duh, i kad god probije proseta se do kosa jer nam je reket prazan, puno lakih poena je dao. Mogu da razumem neuigranost novaka, mogu i nedostatak centra i krpljenje onime sto imamo, ali jbt...da ti uzimaju loptu u prenosu, da masis kucanja, da im ostavljas najboljeg sutera samog tri puta za tri, da te nadtrcavaju jer se ne vracas u odbranu dovoljno brzo, pa jbg, to je KLS kosarka. I za Andjusu uvek imam razumevanja i tolerancije, ali dokle ce vise da promasuje otvorene trojke, to mu je jedini skill na osnovu kojega je dogurao do EL. 4
smooth.Op Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Kako smo odigrali prvo poluvreme, još i imamo dobar rezultat. Na sve napisano da dodam da je Smajli kriminalan.
J.R. Cash Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 I sad tri poseda useremo. Ne zna se koji gluplji.
copkillah Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Samo malo da popravimo igru i eto neizvesne završnice
J.R. Cash Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 (edited) Ostace nesportska, povukao mu je desnu ruku. Ovo podseca na utakmicu u Tel Avivu iz prosle sezone. Bicemo tu, malo se kao vracati, al deset dana da se igra ne bismo dobili. Edited October 5, 2023 by J.R. Cash 2
ToniAdams Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 smajli dominira, znao sam da će nam faliti centar, ali nisam znao da ćemo baš ovako biti bušni
Kreator Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 "Brown je sam ..." Koliko ćemo puta večeras još ovo da čujemo?
Jimmy Kowalski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 18 minutes ago, goofs said: Nije samo do Alekse, Portiklitm je dao dve trojke sam ko duh, i kad god probije proseta se do kosa jer nam je reket prazan, puno lakih poena je dao. Mogu da razumem neuigranost novaka, mogu i nedostatak centra i krpljenje onime sto imamo, ali jbt...da ti uzimaju loptu u prenosu, da masis kucanja, da im ostavljas najboljeg sutera samog tri puta za tri, da te nadtrcavaju jer se ne vracas u odbranu dovoljno brzo, pa jbg, to je KLS kosarka. I za Andjusu uvek imam razumevanja i tolerancije, ali dokle ce vise da promasuje otvorene trojke, to mu je jedini skill na osnovu kojega je dogurao do EL. Ispucao se protiv Mornara..
Jimmy Kowalski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 9 minutes ago, J.R. Cash said: Ostace nesportska, povukao mu je desnu ruku. Ovo podseca na utakmicu u Tel Avivu iz prosle sezone. Bicemo tu, malo se kao vracati, al deset dana da se igra ne bismo dobili. Preslikana utakmica..
Recommended Posts