Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Mozda Zeljko konacno shvati ono sto mu ljudi govore vec 2 godine i dovede pleja. :fantom:

Lepo rekao Aleksa "Sta je plej danas, ima ih koliko ukupno, 2 do 3 u Evropi" :)

Posted

Ma svi losi, osim zaposednutog Alekse. Kaminski bas tragican.

Posted
Just now, 1n54jd3r said:

Lepo rekao Aleksa "Sta je plej danas, ima ih koliko ukupno, 2 do 3 u Evropi" :)

Zato imamo vise izgubljenih lopti od asistencija za poluvreme..

• +1 1
Posted
1 minute ago, lord_s said:

Ne gledam, sta je ovo, 22 poena i 6 asistencija Lorenca Brauna?
Avramovic umesto da pegla difens, pegla ofens izgleda.

Da stisnemo sto pre i smanjimo na -6, -7 do poslednje cetvrtine

Nije samo do Alekse, Portiklitm je dao dve trojke sam ko duh, i kad god probije proseta se do kosa jer nam je reket prazan, puno lakih poena je dao.

Mogu da razumem neuigranost novaka, mogu i nedostatak centra i krpljenje onime sto imamo, ali jbt...da ti uzimaju loptu u prenosu, da masis kucanja, da im ostavljas najboljeg sutera samog tri puta za tri, da te nadtrcavaju jer se ne vracas u odbranu dovoljno brzo, pa jbg, to je KLS kosarka.

I za Andjusu uvek imam razumevanja i tolerancije, ali dokle ce vise da promasuje otvorene trojke, to mu je jedini skill na osnovu kojega je dogurao do EL.

• +1 4
Posted

Kako smo odigrali prvo poluvreme, još i imamo dobar rezultat. 

Na sve napisano da dodam da je Smajli kriminalan. 

Posted

I sad tri poseda useremo. Ne zna se koji gluplji.

Posted

Samo malo da popravimo igru i eto neizvesne završnice

Posted (edited)

Ostace nesportska, povukao mu je desnu ruku.

Ovo podseca na utakmicu u Tel Avivu iz prosle sezone. Bicemo tu, malo se kao vracati, al deset dana da se igra ne bismo dobili.

Edited by J.R. Cash
  • +1 2
Posted

smajli dominira, znao sam da će nam faliti centar, ali nisam znao da ćemo baš ovako biti bušni

Posted

"Brown je sam ..." Koliko ćemo puta večeras još ovo da čujemo? 

Posted

u suštini kec i petica i pali se mašina

• Haha 2
Posted
18 minutes ago, goofs said:

Nije samo do Alekse, Portiklitm je dao dve trojke sam ko duh, i kad god probije proseta se do kosa jer nam je reket prazan, puno lakih poena je dao.

Mogu da razumem neuigranost novaka, mogu i nedostatak centra i krpljenje onime sto imamo, ali jbt...da ti uzimaju loptu u prenosu, da masis kucanja, da im ostavljas najboljeg sutera samog tri puta za tri, da te nadtrcavaju jer se ne vracas u odbranu dovoljno brzo, pa jbg, to je KLS kosarka.

I za Andjusu uvek imam razumevanja i tolerancije, ali dokle ce vise da promasuje otvorene trojke, to mu je jedini skill na osnovu kojega je dogurao do EL.

Ispucao se protiv Mornara..

Posted
9 minutes ago, J.R. Cash said:

Ostace nesportska, povukao mu je desnu ruku.

Ovo podseca na utakmicu u Tel Avivu iz prosle sezone. Bicemo tu, malo se kao vracati, al deset dana da se igra ne bismo dobili.

Preslikana utakmica..

Posted

Ma kakva nesportska, ajte molim vas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...