Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, *edited by mod said:

Tako je, bolje da je gospodski™ zaštitio govna iz Crkve i Politike umesto što tu javno pokazuje kakvi su. 

Jbg šta ocekuješ od njih, yveyda i crkva su dva od četri stuba srbstva, ostala dva je mislim Dobrica Ćosić :fantom:

• +1 4
Posted

I njega smo izvukli iz te neke jedne anonimnosti, a evo 10 godina kasnije dete igra jurolig. Avangarda

Posted

Kralj nema srama.

Kakvih sve likova ima.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Matijas Lesor je rekao da ima sjajne finansijske ponude i pošto mi to nismo mogli da ispratimo, odlučio je da ode.

Da li je realno da Partizan nije mogao da plati možda glavnog igrača kojim je pravio razliku prošle godine.

Posted
4 minutes ago, Eleniko said:

Da li je realno da Partizan nije mogao da plati možda glavnog igrača kojim je pravio razliku prošle godine.

Ne znam ništa o brojkama, ali verujem da smo mogli, možda ne da mečujemo, ali da približimo ponudu dovoljno da ga privolimo da ostane, ali je procena bila da Lesor nije toga vredan, i ja lično se slažem sa tom odlukom. Nije on nama bio glavni igrač, bio je možda treći ili četvrti po redu (Panter, Exum, Ledej). Dobro je odrađivao svoj deo posla, ali je umeo i da nestane kada je najbitnije. 

Ofanzivno smo sa Kaminskim dobili, verovatno i unapredili ono što je Lesor nudio, defanzivno ostaje krater koji će se, nadam se, nekako popuniti.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Eleniko said:

Verovatno je mogao da ide donekle ali ne koliko i nakoksani vlasnik Pao-a (preporuka za njegov instagram) + je procenjeno da neko ipak mora da ode a sudeći po intervjuu dosta rano je dobio jaku ponudu i to je bilo to.

• +1 1
Posted (edited)

ne znam, možda sam ja duduk za basket ali i dalje verujem da je lakše naći panterovsku prangiju nego lesorovskog switch iskakivača na tržištu

vrv željko smatra da je provaljen, možda, tu bi se vrv i složio

Edited by Eleniko
Posted
12 minutes ago, Milošica said:

Kralj nema srama.

Kakvih sve likova ima.

Nemoj tako. On samo brani cast  i kredibilitet Jama Madara, koji mu je jako bitan.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

ne znam, možda sam ja duduk za basket ali i dalje verujem da je lakše naći panterovsku prangiju nego lesorovskog switch iskakivača na tržištu

vrv željko smatra da je provaljen, možda, tu bi se vrv i složio

Fora je u tome što Panter više nije samo prangija. To je igrač koji pravi razliku u svakom smislu. 

Odlaskom Lesora, Partizan gubi energiju u reketu, ofanzivni skok i svič u defanzivi. Deluje i da je bio pozitivan lik za svlačionicu, o odnosu sa navijačima da ne pričam. 

Da li je procena u klubu bila da za 1,5 miliona možeš da dovedeš Frenka i jednog atletu da ti radi to što je Lesor radio. Ili to mnogo više košta, da ne lupetam o nečemu što ne znam. Verovatno ima i toga da je za Smajlija projektovana dosta značajnija uloga i da treba računati i na jači ugovor za njega od sledeće sezone ako sve bude kako treba. 

Matijas mi je mnogo drag. Malo me uhvati frka što ga nema, a mnogo toga je radio i riljao po celu utakmicu. Nek zaradi brat pare i nek uživa. 

• +1 7
Posted

Odlučeno je da su prioritet Panter sa 2,6 i Mirotić sa 3 miliona, mada verovatno da je cena Lesora bila na nivou Ledeja.
  • Haha 3
Posted
4 hours ago, *edited by mod said:

Tako je, bolje da je gospodski™ zaštitio govna iz Crkve i Politike umesto što tu javno pokazuje kakvi su. 

Da, dokazani borac protiv politike i crkve. I on ih garant piše velikim slovima. 

Ajde, počela je Evroliga. 

Posted

ne gledam prvo poluvreme, evo me u nekom kafiću čekam ćerku da završi plivanje.....da dok se dovučemo kući bez auta

javljajte ako vodimo da se ne uključujem i sjebem posao 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...