Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Boldwin 100% out, Nebo upitan sutra, Katas vec jinxuje

Posted (edited)

MIROTIĆ JE DOBIO POZIVE IZ CRKVE I POLITIKE! Željko progovorio o Nikoli: "PRISTAO je, a dve nedelje kasnije..."

Željko Obradović otkrio je sve detalje oko prelaska Nikole Mirotića i dogovora sa Partizanom.

Nikola Mirotić bio je već viđen u Partizanu. Sve je bilo dogovoreno, čekale su se samo formalnosti. Onda je došlo do preokreta, odustao je od dolaska u Beograd i oglasio se na društvenim mrežama. Šta se sve tu dogodilo? Progovorio je o tome Željko Obradović u velikom intervju za "Nedeljnik".

Iskusni stručnjak otkrio je sve detalje razgovora sa njim. "Ispričaću vam sve što ja znam o tome. Posle nekoliko razgovora sa Nikolom koje smo imali i ja i uprava klouba, pozvao me je i rekao da sigurn dolazi u Partizan. Ostalo je da se razreše papirološke stvari između njega i Barselone i ta čitava zavrzlama. Međutim, mi smo za sve to vreme nastavili da komuniciramo. On je izuzetno vaspitan momak i svi ti razgovori bili su prijatni, sve je teklo kako treba, razgovarali smo o procesu sastavljanja tima, o igračima koje dovodimo, planovima, zanimao se za svaki detalj", počeo je Željko.

Sve se naglo promenilo. "Posle dve nedelje takvih razgovora pozvao me je i rekao da ne može da dođe. Kad sam ga pitao zašto, rekao mi je da su u pitanju pritisci. Objasnio sam mu da smo svi mi pod pritiskom, da je to deo posla i vređanje i očekivanja i pretnje, ali da niko nije trpeo neke posledice od tog pritiska i da on sa tim može da se nosi. Tada mi je rekao da je dobio nekoliko poziva i da je prinuđen da odustane. Reći ću vam tačno kako je Mirotić meni rekao. Nije izgovorio nijedno ime, ali mi je rekao da je dobio pozive 'iz politke' i 'iz crkve'."

https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1837467/Zeljko-Obradovic-o-Nikoli-Miroticu-i-Partizanu.html

Edited by BlackGeorge
  • +1 6
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

Meni od celog intervjua najjače ono o malim stvarima. 45 minuta pre treninga nema telefona, kao ni u busu ni za večerom :). I ono da čovek (ako sam dobro shvatio) leže oko 4 ujutru, ustaje u 9 i ima 45 minuta dremke u toku dana :). 

• +1 3
Posted
1 hour ago, kralj said:

Čija? 

ahahaha, dobar si :D

Posted
10 minutes ago, Filozof manijak said:

ahahaha, dobar si :D

bolje da me je pitao koliko je 7+1 :lolol:

• Haha 5
Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

I ono da čovek (ako sam dobro shvatio) leže oko 4 ujutru, ustaje u 9 i ima 45 minuta dremke u toku dana :). 

Znači leže u 2, ustaje u 9 i ima sat i po dremke.

• +1 1
  • Haha 3
Posted

e pa braćo grobari

neka vam je uspešna sezona

sve da vam bude kako planirate i kako sanjate

sem naravno protiv nas, tu da vas muški nasadimo

eto pa da se vidimo u berlinu

vaš brat cigan

• +1 4
  • Wub 1
  • -1 1
Posted

“Data reč je za mene važnija i od ugovora… Vrlo smo otvoreno razgovarali sa igračima na kraju prošle sezone. Otvoreno smo im rekli šta klub može kome da ponudi. I ovo je idealna prilika da javno zahvalim Kevinu, Zeku, Džejmsu, Balši i Aleksi što su produžili ugovore. Igrači koji su otišli otvoreno su govorili o svojim razlozima. Skoro svi. Matijas Lesor je rekao da ima sjajne finansijske ponude i pošto mi to nismo mogli da ispratimo, odlučio je da ode. Pošteno. Dante Egzum je želeo da se vrati u NBA i proba ponovo tamo i ja mu želim svu sreću. I to je pošteno. Papapetru je dobio odličnu ponudu da se vrati kući i rekao je da mu je to velika želja. Opet pošteno. U slučaja Jama Madara, ipak, ne mogu da kažem da je sve bilo iskreno“, rekao je Obradović za Nedeljnik.

Pojasnio je i kako se sve dešavalo u slučaju izraelskog plejmejkera i kako je verovatno iz senke reagovao menadžer Miško Ražnatović.

“Stvar je išla ovako – on je doleteo specijalno iz Tel Aviva da bi razgovarao sa mnom. Sedeli smo u kafiću blizu moje kuće oko dva sata i pričali o daljim planovima. Nijednog trenutka on nije govorio o bilo čemu osim o minutaži, prilici da igra, planovima, zahvalnosti i svemu što je vezano za napredak koji je ostvario. Tako smo se rastali i ja sam otišao na trenersku kliniku. Nije prošlo mnogo, eto ga Madar, zove me i spominje novac. Kaže, nezadovoljan je ugovorom. Ja ga pitam što mi nije spominjao novac kad smo pričali, on kaže da je shvatio da nije dovoljno plaćen. Neću apsolutno ga ulazim u to ko ga je savetovao, ali je jasno da ga je neko posavetovao. Rekao sam mu da bez obzira na njegov kvalitet i napredak koji je ostvario ne želim da ga odvajam od drugih igrača njegovog uzrasta, podsetio da smo ga mi izvukli iz jedne anonimnosti i da smo napravili plan o budućem radu u kom je njegovo mesto bilo vrlo važno. Kada sam shvatio da više nemam šta da mu kažem, uputio sam ga na Zorana Savića i stvar se završila kako se završila“.

• +1 2
Posted

Mogao bi gospodinu neko da saopšti da nije baš gospodski da u medijima prepričava detalje privatnih razgovora. 

Madara izvukli iz anonimnosti :isuse:

• +1 2
  • Haha 1
  • -1 1
  • Tužno 6
Posted
4 minutes ago, kralj said:

Mogao bi gospodinu neko da saopšti da nije baš gospodski da u medijima prepričava detalje privatnih razgovora. 

Madara izvukli iz anonimnosti :isuse:

Tako je, bolje da je gospodski™ zaštitio govna iz Crkve i Politike umesto što tu javno pokazuje kakvi su. 

• +1 8
  • Haha 1
Posted

Nekako ispod radara, uz sve ove intervjue i pripreme za novu sezonu i ceo hajp, je prošla činjenica da danas u Beograd, ciganima na megdan, dolazi naše dete Boris Dalo :heart:

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 2
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...