Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Da Arena prima 30.000 uprava bi opušteno mogla da proda 20.000 sezonskih.

I duplikate pride :fantom:

• +1 1
Posted

Ako ima duplikata sigurno ima i igranja tapke negde iza Arene. Bio sam nekad baš dobar u tome.

• Haha 1
Posted
14 hours ago, Plissken said:

image.jpeg.c7a95c99480a158bcdb6bcf0c24387d5.jpeg

Sve opusteno, smekerski, uopste nije frka...

Mnogo ce nam znaciti igrac kao Ponitka ove sezone.

Al je oćelavio Željko 😪

• Haha 8
Posted

Aj što ima duplikata, nego su poprilično iskulirali i priču o prodaji karata kao i ona obećanja o nekakvim imenima navijača na parketu.

Posted

Spominjao je nesto Ostoja oko toga na konferenciji posle skupstine, samo sto nisam slusao pazljivo, jer me ne zanima preterano..

Posted
19 minutes ago, *edited by mod said:

Aj što ima duplikata, nego su poprilično iskulirali i priču o prodaji karata kao i ona obećanja o nekakvim imenima navijača na parketu.

Ima imena navijaca ako sam ja dobro video naspram klupa duz aut linije pise Jedan Partizan imamo koji sa tribina izgleda da se sastoji od sitnih slova. Pretpostalvjam da su to imena navijaca.

SA druge strane, ne znam sta bi sa onim prodajom mesta kad ne mozes da dodjes.

Posted

Juče je bila i horda klinaca sa onim nekim nema tag-ovima oko vrata, koji sadrže QR code, operisanih od dešavanja na parketu, a novost su i "festivalske" narukvice koje dobijaš pošto ti očitaju sezonsku. Kontrola ispred ulaza u halu, od strane zbunjenog i nenametljivog (moglo se proći pored njega lađare) momka koji očitava karte telefonom i koji objašnjava da je tu samo "jer su mu dali 3.500din i dux" (startovala ga neka skorojevićka stoka "što nisu otvorili gejt za premium sezonske, za koje je on dao 145 'iljada, nego mora da ulazi sa (nama plebsom) za nivo 200"). 

Jutros u inboxu mejl za reklamacije :)

Posted
6 hours ago, nick1986 said:

Ima imena navijaca ako sam ja dobro video naspram klupa duz aut linije pise Jedan Partizan imamo koji sa tribina izgleda da se sastoji od sitnih slova. Pretpostalvjam da su to imena navijaca.

https://www.instagram.com/reel/Cx52iAqtDRe/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

@Vasilij Zajcev pusti to, nego kako ti delujemo?

meni, da smo prilično lagani u igri za razliku od početka prošle sezone, izgleda da je sistem o kome željko, a i ostali non stop drve uspostavljen i da ima potencijala da bude upgrade sezona u odnosu na prošlu

i da
#35>#11

• +1 1
Posted

Занимљиве су ми оне чак и Жељкове изјаве о Ф4, значи ништа спуштање лопте, право у месо крајње амбициозно.

Што је генерално до јаја, смарају изјаве типа лопта је округла, даћемо све од себе па ћемо видети и слично.

Опет ја сам више овај други лик :D, мислим да би топ осам био добар рез а после шта урадимо.

Реално је овако на папиру конкуренција јача него прошле сезоне а да ли смо и ми јачи остаје да видимо.

• +1 3
Posted

koliko sam slušao Željka i neke igrače, bila je priča da je ta ambicija da se ide na f4 bila jedna od presudnih stvari da npr. Panter i Zek ostanu. ako je tako, onda bilo kakva priča o okrugloj lopti ne pije vodu.

meni se čini da ima11 ili 12 timova koji mogu realno da pucaju na f4. uvući se u ta 4 bio bi strašan uspeh. ja sa samo nadam da neće biti onih (pre)dugih serija poraza, kao početkom prošle sezone. da budemo malo konstantniji.

Posted
30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

https://www.instagram.com/reel/Cx52iAqtDRe/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

@Vasilij Zajcev pusti to, nego kako ti delujemo?

meni, da smo prilično lagani u igri za razliku od početka prošle sezone, izgleda da je sistem o kome željko, a i ostali non stop drve uspostavljen i da ima potencijala da bude upgrade sezona u odnosu na prošlu

i da
#35>#11

Isto. Baš upgrade.. I na svim nivoima, od starih amera do novih, koji,ma verovatno stari prevode cveklutm via domaći igrači, isto starosedeoci...i Jare :D (čak je tu i izvesni Danilo Anđušić, igrač koga ne znam odakle se stvorio, a koji pokazuje neku upotrebljivost)

Robija opet sa svima žešće srdačan, od te cvekla faze do prst u dupe na izlasku iz igre.. Ali polakotm, da otvorimo EL sa nekim pobedama na gostovanjima, pa da pričamo o istinskom upgrade-u.

A ne znam šta bih ti rekao za PJ. Svim srcem želim da mi već za metar dana nabiješ na nos ovu skepsu ali nisam siguran...kengur je kengur, a ovaj mi je malo (crni)Milenko Tepić, da se tako odrazim:D 

• +1 1
Posted

Mogucnost za upgrade je omogucio Punter ostankom (zbog njega su onda ostali i Zach i James). Da su njih trojica otisli, morali bi ko Zvezda prakticno nov tim da sklapamo, sto u situaciji kada su pripreme pocele kasno i trajale nikad krace, plus 40 utakmica do nove godine ne ostavlja puno prostora za uigravanje.

Moje misljenje da ce ekipe koje su promenile vise od pola rostera biti u problemu zbog toga, a da cemo mi bolje proci. Ponitka se snasao ko riba u vodi, ostaju Ameri (plus jos taj centar kao opcija) koji prvi put igraju u Evropi da se prilagode i pronadju svoju ulogu.

• +1 3
Posted

Miljenović je odlično primetio šta je glavno napadačko oružje koje Kaminski donosi. Otvaranje iz šort rola. Time rešavamo agresivno iskakanje na piku, koje nam je prošle godine pravilo dosta problema. Najvidljivije je bilo u utakmicama protiv Barselone i Armanija, a i Zvezda nas je tako znala mučiti. 

• +1 2
Posted
10 minutes ago, smooth.Op said:

Miljenović je odlično primetio šta je glavno napadačko oružje koje Kaminski donosi. Otvaranje iz šort rola. Time rešavamo agresivno iskakanje na piku, koje nam je prošle godine pravilo dosta problema. Najvidljivije je bilo u utakmicama protiv Barselone i Armanija, a i Zvezda nas je tako znala mučiti. 

gde to može da se vidi, čuje

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...