shimpu Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Izgleda da smo poslali ponudu za Karmajkla iz Igokee
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2023 Author Posted October 2, 2023 🍬 kako je izgledala prošle sezone prva u abi ovo večeras su bili harlem globtrotersi i da ne slušajte @Ted-a, nama su abu prošle sezone doneli zadar i cibona
Ted Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 (edited) 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: i da ne slušajte @Ted-a, nama su abu prošle sezone doneli zadar i cibona ja mislio Željko i igrači daj ne zajebavaj Simoviću, ovo će biti interesantno ko Moldavska socijalna drama. eto, mož da bude malo interesantnije dal će gde i ko da se saplete i zabludi te izgubi prednost domaćeg terena. jbg. neko mora biti prvi a neko drugi. ako dobijemo uskoro neku licencu za EL i to će biti irelevantno. najinteresantnija stvar u vezi ove lige nema veze sa samom ligom, već sa politikom, odnosno dal će eventualno da se vrate Rusi sledeće sezone. ako se ne vrate, opet će da bude irelevantno dal ćemo biti prvi ili drugi, dal ćemo osvojiti ili ne. EL je već druga priča. to je liga vredna pažanje i vremena Edited October 2, 2023 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2023 Author Posted October 2, 2023 Spoiler ja volim košarku, a aba je naše prvenstvo koje igramo. jbg ja ne znam šta može da bude bitnije od toga, el je drugi par rukavica i tu se slažemo, al kroz abu se budži timski duh i samopouzdanje tima ima ljudi koji i u fudbalu gledaju samo uefa takmičenja, ne i super ligu ja i u fudbalu nisam taj tip 4
Plissken Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Sve opusteno, smekerski, uopste nije frka... Mnogo ce nam znaciti igrac kao Ponitka ove sezone. 3
Ted Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 (edited) 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Reveal hidden contents ja volim košarku, a aba je naše prvenstvo koje igramo. jbg ja ne znam šta može da bude bitnije od toga, el je drugi par rukavica i tu se slažemo, al kroz abu se budži timski duh i samopouzdanje tima ima ljudi koji i u fudbalu gledaju samo uefa takmičenja, ne i super ligu ja i u fudbalu nisam taj tip načelno, nemam šta da ti prigovorim. u pravu si. ali iskreno, dosadno mi je da gledam utakmice kada je ovolika razlika u kvalitetu. mislim razlika je uvek postojala, ali kada se pređe neka granica naprosto postane dosadno, jedva gledljivo. u fudbalu nije ovolika razlika u kvalitetu, iako je značajna. u košarci smo se dosta približili samom vrhu Evrope po kvalitetu, u fudbalu nismo, niti možemo. a ima i do toga da više volim fudbal nego košarku da gledam, pa sam verovatno i tolerantniji na potencijalna smorna dešavanja na terenu Edited October 2, 2023 by Ted
cedo Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 9 minutes ago, Ted said: načelno, nemam šta da ti prigovorim. u pravu si. ali iskreno, dosadno mi je da gledam utakmice kada je ovolika razlika u kvalitetu. mislim razlika je uvek postojala, ali kada se pređe neka granica naprosto postane dosadno, jedva gledljivo. u fudbalu nije ovolika razlika u kvalitetu, iako je značajna. u košarci smo se dosta približili samom vrhu Evrope po kvalitetu, u fudbalu nismo, niti možemo. a ima i do toga da više volim fudbal nego košarku da gledam, pa sam verovatno i tolerantniji na potencijalna smorna dešavanja na terenu o ukusima se ne raspravlja, znam ... al ne izdrzah fudbal je, ako ne navijas za nekoga, najcesce takav smor od sporta da je to tesko opisati kosarka mnogo manje toplo preporucujem i americki fudbal 1
Lord Stef Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Nego zna li se ko je onaj tetovirani Pero Antic iz publike koga je kamera par puta hvatala? Onog brata da stavimo u prvi red na svakoj utakmici u startu imamo 10 poena prednosti
Kreator Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 (edited) "I dalje mi tako povremeno padaju na pamet neke scene tokom sezone koje sam doživeo u Partizanu. Bio je to period koji se neće zaboraviti. Već sam pričao sa saigračima u Dalasu, rekao sam im da je to iskustvo koje svaki košarkaš mora da doživi, ambijent koji stvore navijači Partizana je nezamisliv. Ta strast u Evropi, borba na terenu, drugarstvo koje je stvoreno, generalno neverovatna konekcija sa klubom. Sve je bilo kao san. Evo već sada odmah da kažem, ako se nekada budem vraćao u Evropu, Partizan je prva opcija, a verovatno i jedina", kaže Egzum. https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=10&dd=01&nav_id=2407369 Edited October 3, 2023 by BlackGeorge 2 4
ZokiAsov Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Citirao bih gospodina Andjusa: Klosari, klosarski 2
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 6 minutes ago, goofs said: Šilobad valjao duplikate sezonskih ispod stola klub je svestan propusta, i jutros su svi imaoci sezonskih karata dobili mail da se jave klubu ukoliko su imali problema da se isti reše 1
smooth.Op Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Znači da je više od 16124 ljudi kupilo sezonsku kartu. 3
Jimmy Kowalski Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Juce 13 i po hiljada na tribinama. U ponedeljak u 19h. Protiv Mornara. 1 1
Recommended Posts