Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, lord_s said:

Je bo te

sramota je što su i otac i sin zaposleni u klubu

• +1 3
Posted

To ide u onu kategoriju što neko okači na doom-u. Čija sve deca rade u BIA. Ovaj nosi kameru i kao zna engleski. Tata udomio. 

Posted
1 minute ago, copkillah said:

sramota je što su i otac i sin zaposleni u klubu

Pa kad vidis ko nam cini skupstinu, jasno ti je kako funkcionise klub. Svi su drugari, ja tebi, ti meni..

• +1 2
Posted

Таман кад помислиш да не може горе од маторог Тегелтије дође његов умоболни наследник. Али нису они криви већ онај који их држи ту.

• +1 5
Posted

Ja poslušao Urbonus danas. Panter obojici glavni kandidat za MVP-a. 👀

Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

in d mind tajm

IMG_7771.thumb.jpeg.01a85a67958aeeacc789b9d2e69d6cb5.jpeg

:nobles:

28 minutes ago, harper said:

Ako se nastavi ova trka u lazima koliko su sezonskih karata prodali Zvezda i Partizan moracemo da rusimo krov Arene da dodamo jos jednu galeriju.

spacer.png

• Haha 4
Posted

Iz kog tačno razloga igramo bABA ligu tek u ponedeljak, a u četvrtak smo već u Izraelu? 

Posted

Iz razloga Aleksandra Prijović tri koncerta u areni. 

Posted

:isuse: jbg, znači već je počelo

Imam flešbek traume od prvog kola prošle godine, išli smo Albi u goste i razbucali su nas ko pitu, pogotovo omaleni Tamir Blat (tada otelotvorenje Setfa Karija), koji sada igra za Makabi. Coincidence? I think not.

Posted

nemam pojma ko je Aleksandra Prijović

a sad se još i Ćoki ugurao u Arenu sa ovim njegovima, pa kad krene Aca Lukas, Zdravko Čolić i još gomila nekih likova za koje nisam čuo da pevaju......biće veselo

inače, da me neko pitao koje gostovanje bih svakako želeo da ne bude u prvom kolu, rekao bih Makabi, bez razmišljanja. no dobro, možda i ne bude loše da se to pregrmi odmah

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...