Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Tegi jr.

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

25 minutes ago, lord_s said:

Je bo te

sramota je što su i otac i sin zaposleni u klubu

To ide u onu kategoriju što neko okači na doom-u. Čija sve deca rade u BIA. Ovaj nosi kameru i kao zna engleski. Tata udomio. 

1 minute ago, copkillah said:

sramota je što su i otac i sin zaposleni u klubu

Pa kad vidis ko nam cini skupstinu, jasno ti je kako funkcionise klub. Svi su drugari, ja tebi, ti meni..

Таман кад помислиш да не може горе од маторог Тегелтије дође његов умоболни наследник. Али нису они криви већ онај који их држи ту.

Ja poslušao Urbonus danas. Panter obojici glavni kandidat za MVP-a. 👀

Ne znam sta kenjate tegi jr je najjaci

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

in d mind tajm

IMG_7771.thumb.jpeg.01a85a67958aeeacc789b9d2e69d6cb5.jpeg

:nobles:

28 minutes ago, harper said:

Ako se nastavi ova trka u lazima koliko su sezonskih karata prodali Zvezda i Partizan moracemo da rusimo krov Arene da dodamo jos jednu galeriju.

spacer.png

car  :kecman:

Iz kog tačno razloga igramo bABA ligu tek u ponedeljak, a u četvrtak smo već u Izraelu? 

Iz razloga Aleksandra Prijović tri koncerta u areni. 

:isuse: jbg, znači već je počelo

Imam flešbek traume od prvog kola prošle godine, išli smo Albi u goste i razbucali su nas ko pitu, pogotovo omaleni Tamir Blat (tada otelotvorenje Setfa Karija), koji sada igra za Makabi. Coincidence? I think not.

nemam pojma ko je Aleksandra Prijović

a sad se još i Ćoki ugurao u Arenu sa ovim njegovima, pa kad krene Aca Lukas, Zdravko Čolić i još gomila nekih likova za koje nisam čuo da pevaju......biće veselo

inače, da me neko pitao koje gostovanje bih svakako želeo da ne bude u prvom kolu, rekao bih Makabi, bez razmišljanja. no dobro, možda i ne bude loše da se to pregrmi odmah

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout