Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Dolazi nam Mornar u ponedeljak..

• +1 1
Posted
On 24. 9. 2023. at 20:39, Eleniko said:

mislim da bi vam ovaj balcerowski što je igrao u megi a sada je u pao bio mnogo bolji posao za ono što vam realno treba od kaminskog

Jedan je EC igrač, a jedan je NBA igrač, velika razlika.

Blacerovski je skroz neatletičan, loš defanzivac, nije ni neki skakač obzirom na visinu koju posjeduje. Bio bi solidan u branjenju post igre protiv nekih snažnijih centara i to je to. Kaminski sa druge strane legitimna streč opcija, otvara reket za bekove koji su ubitačni, dobar dodavač, visok, nije toliko neatletičan (barem za Evropu) nije neka zvijer na postu, ali u svim segmentima ofanzivne igre daleko bolji igrač. Defanzivno obojica ne donose mnogo, s tim da Kaminski nije tolika nekretnina i u Evropi bi mogao imati neki impact. Obojica ispodprosječni skakači za tu visinu.

• +1 1
Posted

✈️ makabi 

✈️ asvel

🏠 barsa*

✈️ oly*

🏠 yveyda

✈️ baskonia

🏠fener

✈️ bajern*

🏠 alba*

✈️ efes

🏠 pao

🏠 monako*

🏠 milan*

✈️ žalgiris

✈️ valensija*

✈️ real*

🏠 virtus

🏠 asvel*

🚌 yveyda*

✈️ fener

🏠 makabi

✈️ pao

🏠 zalgiris

✈️ monako*

✈️ virtus*

🏠 bajern

🏠 efes

✈️ milan

✈️ barsa

🏠 baskonia*

🏠 real*

🏠 oly

✈️ alba

🏠 valensija

* duplo kolo

zbog poslednjih 5 utakmica se može reći da imamo ok raspored

• Hvala 3
Posted
9 hours ago, Jesper23 said:

Jedan je EC igrač, a jedan je NBA igrač, velika razlika.

Blacerovski je skroz neatletičan, loš defanzivac, nije ni neki skakač obzirom na visinu koju posjeduje. Bio bi solidan u branjenju post igre protiv nekih snažnijih centara i to je to. Kaminski sa druge strane legitimna streč opcija, otvara reket za bekove koji su ubitačni, dobar dodavač, visok, nije toliko neatletičan (barem za Evropu) nije neka zvijer na postu, ali u svim segmentima ofanzivne igre daleko bolji igrač. Defanzivno obojica ne donose mnogo, s tim da Kaminski nije tolika nekretnina i u Evropi bi mogao imati neki impact. Obojica ispodprosječni skakači za tu visinu.

verujem ti, jedino što sam ja napisao post gledajući prvo kaminskog protiv bajerna pa onda balcerowskog protiv efesa. na osnovu ovog malog uzorka, balcerowski all the way po tome kako su igrali juče. pored toga sumnjam da je ataman baš toliko balvan da ga uzme za praktično 2. centra.

Posted

prica se da su balcerovski i todor gecevski u nekom srodstvu...

• Haha 2
Posted

e žao mi je što ne dolazi kalates

iz sasvim uskih, privatnih razloga. naime njegova baba je rođena u selu u kome danas /uglavnom/ živim. što je koincidencija ravna čudu, polupusto ostrvo i selo koje kroz celu istoriju nikada nije imalo više od 100 stanovnika. mada bi to bio težak krindž da ga jurim po gradu sa startom brte mi smo zemljaci mislim ja i tvoja baba pa i ti pomalo. bolje ne.

• Haha 2
Posted (edited)

Takoreći rodbina, Eleniko Gečevski i Nik Balcerovski :fantom:

Elenik

Edited by ubibobi
  • Haha 1
Posted
24 minutes ago, Eleniko said:

e žao mi je što ne dolazi kalates

đe ga je brazilac

Posted (edited)

propo izgleda

rus slago a šta bi drugo

Edited by Eleniko
  • Tužno 1
Posted

Kakav bi to tandem bio kalates i mirotic. Tandem koji nije dosao

Posted

dobro barem je poštedeo tramvaj ovaj put....

• +1 1
Posted (edited)

Utvrđeno je i da je Vujoševiću istekla vozačka dozvola.

yikes

možda mu je pozlilo

Edited by garmonbozia
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...