Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Milošica said:

Primetio sam da je dosta puta bio predaleko od reketa bez potrebe. Preuzimanja spolja jesu problem, ali mislim i da je pregoreo u želji da izbegne tri sekunde, te da je to za njega privikavanje i da nije nebitan faktor.

Veci su faktor spore noge i kratke ruke. Priviknuce se on, ali bice besomucno eksploatisan u piku cak i na ABA nivou.

Posted

11 tisuca sezonskih obnovljeno. Slobodna prodaja krece sutra u 3 na Efinity prodajnim mestima i online.

kapiram da ce pustiti nekih jos 4k i da ce to sutra da ode sve.

Posted
19 minutes ago, Orle Zmajević said:

11 tisuca sezonskih obnovljeno. Slobodna prodaja krece sutra u 3 na Efinity prodajnim mestima i online.

IMG-7728.jpg

brt nanulica napokon u mojim rukama

:wub:

• +1 4
  • Wub 2
Posted

Odakle ti lova frajeru, odakle ti lova!?

• Haha 1
Posted
8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Znas ono kad je letos trebalo da dodje Mirotic..pa je neko odrukao da dolazi..pa su krenuli pritisci..pa su mu pretili..pa se javio patrijarh..pa se javili monasi..pa se javio Covic..pa su zvali Vucica..pa dolazi i svi mu zele dobrodoslicu..pa se cekalo a on se ne javlja..pa ne dolazi i svi mu jebemo mater...

E odatle :) 

• Haha 1
Posted
18 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

spacer.png

• Haha 3
Posted
17 minutes ago, copkillah said:

jebaui vas kuima uveđaji

e?

Posted
57 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

spacer.png

56 minutes ago, Filozof manijak said:

Šaraj malo :covid19:

35 minutes ago, copkillah said:

jebaui vas kuima uveđaji

17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

e?

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Srecan sam zbog sinocnog poraza. Nije bas u rangu srece nakon poraza od olija na f4, nolan smitove trojke, gudurine trojke u sezoni 2015/16 ili recimo ovogodisnjeg ispadanja od reala, ali srecan sam

Ovo mi je jubilarni 4000-ti post i ovu priliku bih iskoristio da sam sebi pozelim sve najbolje

Edited by shimpr
  • +1 1
  • Haha 2
  • Hvala 2
Posted

Tek 4000? Nekim danima imam utisak da je svaki drugi post na forumu tvoj :D

• Haha 2
Posted

Hoće l' neko prenositi ovaj turnir što igraju u Grčkoj?

Posted
4 hours ago, Orle Zmajević said:

Odkud 3, zar nije u 10? 

Inače danas u Rajićevoj (Ponitka sa ribom:tongue: i) ekipa na efinitiju...pitam jel obnova sezonskih, jedan tuc-muc odgovara "i preko kluba mi", kapiram da je bio last minute da se ukucaju braćala u zvanični sistem bukinga.

Sinoć sam u restoranu slušao jednog kako u tri uzastopna telefonska objašnjava da ga ne interesuju "ova mesta od 70-80 soma" već da je čuo da postoje "neka friends and family mesta od tri glave" i da bi tu komplet od tri sezonske (frljajući se svojom navijačkom karijerom, zaslugama i poznanstvima. svoj trojici sagovornika. sve pjaniji i pjaniji.) 

Posted

Priča se da puštaju još samo 2.000 sezonskih.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...