Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, lord_s said:

Odlican poraz, u pravo vreme i na pravi nacin da shvatimo da ce ipak trebati da se (jos mnogo i jos vise) radi, rilja i trenira, sto na treningu i cak i protiv 'tamo-nekog' SC Derbija. Svaka im cast btw na ovom turniru, onaj Dawkins (valjda je tako) deluje bas, bas dobro

meni delovao dobro i mali bogavac, brz, lepe fizikalije, dobra kontrola lopte i rad nogu, plus drzak - bice bolji od caleta.

Posted

A posebna priča je David Mirković.

Nije mnogo igrao danas, ali paklen potencijal. 2006. godište.

Posted

kaminski ne brani sut kako treba. napreduje ali polako. odlicno pojavanje.

pj je zver. prevodi loptu, ave radi, vec je propricao na terenu i nema vise onaj zacudjeni pogled od pre neki dan.

uboli smo sa oba pojacanja.

ali treba jedan opak skakac 4-5.

mnogo skokova nam se uzima.

derbi odlicna ekipa, slovenac ih odlicno vodi 

kapustu smo 2 puta pustili za 3  a treci put kasnio kaminski i popili smo 3 trojke.

no dobro, sezona nije jos ni pocela. dobro je sve ovo, niko se nije povredio, idemo dalje

• +1 1
Posted

Sta je pricao Radojevic oko Ivisica? Malo mi seckao strim, ali ako sam razumeo Ivisic se nije pojavio na koledzu..

Posted
3 minutes ago, Milošica said:

da taj mali deluje odlicno. velik, zna da igra, sut, odbrana..

za koju reprezentaciju igra?

Posted
1 minute ago, bradilko said:

da taj mali deluje odlicno. velik, zna da igra, sut, odbrana..

za koju reprezentaciju igra?

Igrao je ove godine za mladu reprezentaciju Crne Gore, sa 3 godine starijima od sebe.

Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Igrao je ove godine za mladu reprezentaciju Crne Gore, sa 3 godine starijima od sebe.

da sad nadjoh, niksicanin. odlican je.

Posted
28 minutes ago, lord_s said:

onaj Dawkins (valjda je tako) deluje bas, bas dobro

Dobar igrac. Buducnost uzela Mageeja a ovog ostavila u SC.

Posted
15 minutes ago, bradilko said:

kaminski ne brani sut kako treba

Kaminski ne brani nista, covek je krater. Napadan je u gotovo svakom posedu kad je bio u igri.  Na nivou na kom Partizan planira da se takmici, takav igrac tesko moze da ima ozbiljnu ulogu. 

Posted
18 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Sta je pricao Radojevic oko Ivisica? Malo mi seckao strim, ali ako sam razumeo Ivisic se nije pojavio na koledzu..

cini mi se da je pomenuo kentaki, te je samo prokomentarisao da je doslo do neke komplikacije i da se vratio u podgoricu i bio sa strane, ali ne i u protokolu.

• +1 1
Posted (edited)
12 minutes ago, J.R. Cash said:

Kaminski ne brani nista, covek je krater. Napadan je u gotovo svakom posedu kad je bio u igri.  Na nivou na kom Partizan planira da se takmici, takav igrac tesko moze da ima ozbiljnu ulogu. 

Primetio sam da je dosta puta bio predaleko od reketa bez potrebe. Preuzimanja spolja jesu problem, ali mislim i da je pregoreo u želji da izbegne tri sekunde, te da je to za njega privikavanje i da nije nebitan faktor.

Edited by Milošica
Posted (edited)
15 minutes ago, Nebojsa said:

cini mi se da je pomenuo kentaki, te je samo prokomentarisao da je doslo do neke komplikacije i da se vratio u podgoricu i bio sa strane, ali ne i u protokolu.

Nije prosao testove na engleskom jeziku. Ne moze da dobije studentsku vizu.

Edited by Micko8
  • +1 1
  • Haha 2
Posted
40 minutes ago, Milošica said:

Mogao bi da dobaci do Macvan like karijere.

Posted

Ako smo već trebali da upišemo neki ABA poraz onda je dobro da je to u superkupu a ne u prvenstvu. Ne verujem da će u klubu biti neke panike oko ovoga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...