Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

vratice se jare u dimitris "jaramaz is killing us" itudis mod za mesec, dva najkasnije...

• +1 1
Posted

ne znam zašto očekujete čuda od jaramaza, on je došao nazad u kkp kao signature igrač kluba, da se ne bi ponavljale optužbe o kamerunu. i toga će još biti u godinama koje slede.

Posted
6 minutes ago, Eleniko said:

ne znam zašto očekujete čuda od jaramaza, on je došao nazad u kkp kao signature igrač kluba, da se ne bi ponavljale optužbe o kamerunu. i toga će još biti u godinama koje slede.

Veruj mi, mislim da niko nema velika očekivanja, ali na ovom turniru stvarno igra skandalozno.

E sad, moja teorija je da njega Željko totalno stavlja u kalup, da bude "vojnik kluba" i da uskoči kada zatreba, te da se u igri vodi po tačno zacrtanim šablonima iz kojih ne sme iskakati(ili samo kad baš mora). Takav je slučaj još sa Trifom i Balšom. Tim igračima tačno zacrtane uloge je početak mnogo težak, jer je Željko užasno zahtevan, neke stvari se uče od nule i treba vremena za taj rad po automatizmu. Probano je tako nešto sa Papom, ali on je došao iz potpuno drugačije uloge koju je imao u PAO.

Danilo i Tristan su nešto drugo.

Posted
21 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

uhhhh

meni je trifun bio večeras odličan, hiruški precizan i u odbrani, i u napadu, sjajne kretnje, uvek gde treba, ruka nameštena

on će biti pitbull ove sezone

bas htedoh napisem kako je trifin ucinak sinoc ostao neprimecen pa se setih ovog iznad, te da dodam i 5 maltene zavrsnih poena u poslednjoj cetvrtini - trojka preko ruke i ulaz, i to u momentima kada niko sem smajlija nista nije mogao da uradi. dakle "izmisljeni" poeni, tj. iskljucivo na individualni kvalitet.

moram priznam da mi od momenta kada se pojavio deluje upitno, al to sto ga zeljko drzi tu, daje mu minute i ocigledno mu veruje, govori da mali ima radne navike i "ono nesto" sto neki od nas laika ne vide. daj boze da se ostvari ovo s pitbullom na kraju sezone ;-)

• +1 1
Posted

želimir često apostrofira balšu i uroša(od mlađih) da odlično rade i da im on veruje i da imaju kredit kod njega

čini mi se da balšu i uroša najviše “pegla” kad su na klupi, a neko napravi sranje od petorke na parketu

Posted
23 minutes ago, MocaVukotic said:

El ina negde da se gleda? 

arena, ako je nemaš ovi linkovi mahom rade(dopunjiju listu tokom utakmice)

Posted

Dolazi vam neki Brazilac iz njihove repke, 4-5 tako nešto, ortak od našeg Jaga. Jak izvor, NIS Rus iz UO KKP. Navodno dogovoreno.

Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

Dolazi vam neki Brazilac iz njihove repke, 4-5 tako nešto, ortak od našeg Jaga. Jak izvor, NIS Rus iz UO KKP. Navodno dogovoreno.

to onaj što je pobegao iz venecije

rekli su iz kluba da nemamo veze sa tim

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

rekli su iz kluba da nemamo veze sa tim

Seti se Toše :D

• Haha 1
Posted

kaminski bi mogao da obustavi ovo ispaljivanje kamenja

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...