Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

• Author
36 minutes ago, Tresko said:

:heart:

grešna ti duša za andušu, imao je večeras i svetlih momenata, doduše nije ih bilo mnogo

al ih je bilo

iz ove tri(dve) utakmice deluje da eksperiment sa oj na pleju neće da upali. fali brzine i u rukama i što je najbitnije u odlukama, a onda štuca ceo tim. živ nisam da vidim na šta će od njega željko napraviti do kraja sezone

aleksa. onomad kad je kkczb natrpao 7-8 trojki za poluvreme, ja sam bio ubeđen da takvu partiju neće pružiti nikada više do kraja karijere, mislim da sam bio u zabludi. možda neće utrpati 30 za poluvreme makabiju, ali takt koji će davati mašini malo koji igrač u el može da isporuči

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 hours ago, bradilko said:

sta se desilo aleksi?

ovo je neki drugi igrac.

on kida, leti citava ekipa sa njim

Propustio "rad na telu" preko leta zarad repke i propao skroz. Budala. 

9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:heart:

grešna ti duša za andušu, imao je večeras i svetlih momenata, doduše nije ih bilo mnogo

al ih je bilo

iz ove tri(dve) utakmice deluje da eksperiment sa oj na pleju neće da upali. fali brzine i u rukama i što je najbitnije u odlukama, a onda štuca ceo tim. živ nisam da vidim na šta će od njega željko napraviti do kraja sezone

aleksa. onomad kad je kkczb natrpao 7-8 trojki za poluvreme, ja sam bio ubeđen da takvu partiju neće pružiti nikada više do kraja karijere, mislim da sam bio u zabludi. možda neće utrpati 30 za poluvreme makabiju, ali takt koji će davati mašini malo koji igrač u el može da isporuči

Aleksa je odavno poznat po tome da moze da zatrpa svakog. Doduse, do dolaska u Partizan nije igrao u velikom klubu sa ozbiljnim ambicijama, pa je Zeljko morao da ga kroti, ali kad ga pustis sa lanca, samo nebo je granica..

Meni se dovodjenje Jareta nije dojmilo u samom startu. Ne vidim koju vrednost on donosi u ovaj i ovakav KKP. Nije skorer, nije kreator, a i odbrana koju igra, nije nista iznadprosecna da bi pokrila sve prethodno navedene mane.

11 minutes ago, Heaviside said:

Propustio "rad na telu" preko leta zarad repke i propao skroz. Budala. 

nema to veze sa " radom na telu"

ajde produzi

Nisi prepoznao sarkazam, bradilko

1 minute ago, bradilko said:

nema to veze sa " radom na telu"

ajde produzi

Nisi me razumeo

Jaramaz zvani 'prosirena rotacija'

Bice to dobro sa njim, ubedjen sam. Mene vise brine (pa i od Andjusica) Trifunovic. Izgleda da nema tu nekog napretka ni posle 3 godine, bas kriticno izgleda, kamenjari, ok ponekad moze da odigra neku odbranu ali to je cini mi se prilicno limitirano i nedovoljno na nivou na kojima je nama potrebno

• Author
5 minutes ago, lord_s said:

Jaramaz zvani 'prosirena rotacija'

Bice to dobro sa njim, ubedjen sam. Mene vise brine (pa i od Andjusica) Trifunovic. Izgleda da nema tu nekog napretka ni posle 3 godine, bas kriticno izgleda, kamenjari, ok ponekad moze da odigra neku odbranu ali to je cini mi se prilicno limitirano i nedovoljno na nivou na kojima je nama potrebno

uhhhh

meni je trifun bio večeras odličan, hiruški precizan i u odbrani, i u napadu, sjajne kretnje, uvek gde treba, ruka nameštena

on će biti pitbull ove sezone

Edited by kud u maglu Simoviću

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Meni se dovodjenje Jareta nije dojmilo u samom startu. Ne vidim koju vrednost on donosi u ovaj i ovakav KKP. Nije skorer, nije kreator, a i odbrana koju igra, nije nista iznadprosecna da bi pokrila sve prethodno navedene mane.

Domaci igrac, bio Zeljkova zelja kada je dosao, ali se Jare vec dogovorio da predje u Bajern. Dobar momak, radan, hoce da opravi karijeru. Ulazi su mu bili zastitni znak, sada se plasi da zavrsi. Polako, treba strpljenja i vreme da mu se vrati sigurnost. Aleksa trenutno je najbolji primer sta znaci igrac nabijen samopouzdanjem. U tandemu sa Aleksom, bice i te kako koristan u odbrani, u to ne treba sumnjati..

17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

uhhhh

meni je trifun bio večeras odličan, hiruški precizan i u odbrani, i u napadu, sjajne kretnje, uvek gde treba, ruka nameštena

on će biti pitbull ove sezone

nisam gledao veceras :blush:

41 minutes ago, Heaviside said:

Nisi me razumeo

razumeo sam te dobro.

ti si onaj momak delija sto mi je delio dijagnoze.

carry on

Јарамаз је доведен јер нам треба што већа база домаћих играча а понуда је таква каква је, не можеш пуно да бираш.

Штета је и што је Лучић везан уговором с Бајерном, и овако исповређиван и матор би нам значио, плус би било лепо да заврши каријеру овде.

10 minutes ago, bradilko said:

razumeo sam te dobro.

ti si onaj momak delija sto mi je delio dijagnoze.

carry on

Stojim pri tada napisanom

8 minutes ago, johan nagel said:

Јарамаз је доведен јер нам треба што већа база домаћих играча а понуда је таква каква је, не можеш пуно да бираш.

A sto nam treba ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout