kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2023 Author Posted September 19, 2023 36 minutes ago, Tresko said: grešna ti duša za andušu, imao je večeras i svetlih momenata, doduše nije ih bilo mnogo al ih je bilo iz ove tri(dve) utakmice deluje da eksperiment sa oj na pleju neće da upali. fali brzine i u rukama i što je najbitnije u odlukama, a onda štuca ceo tim. živ nisam da vidim na šta će od njega željko napraviti do kraja sezone aleksa. onomad kad je kkczb natrpao 7-8 trojki za poluvreme, ja sam bio ubeđen da takvu partiju neće pružiti nikada više do kraja karijere, mislim da sam bio u zabludi. možda neće utrpati 30 za poluvreme makabiju, ali takt koji će davati mašini malo koji igrač u el može da isporuči
Heaviside Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 2 hours ago, bradilko said: sta se desilo aleksi? ovo je neki drugi igrac. on kida, leti citava ekipa sa njim Propustio "rad na telu" preko leta zarad repke i propao skroz. Budala. 2
Jimmy Kowalski Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: grešna ti duša za andušu, imao je večeras i svetlih momenata, doduše nije ih bilo mnogo al ih je bilo iz ove tri(dve) utakmice deluje da eksperiment sa oj na pleju neće da upali. fali brzine i u rukama i što je najbitnije u odlukama, a onda štuca ceo tim. živ nisam da vidim na šta će od njega željko napraviti do kraja sezone aleksa. onomad kad je kkczb natrpao 7-8 trojki za poluvreme, ja sam bio ubeđen da takvu partiju neće pružiti nikada više do kraja karijere, mislim da sam bio u zabludi. možda neće utrpati 30 za poluvreme makabiju, ali takt koji će davati mašini malo koji igrač u el može da isporuči Aleksa je odavno poznat po tome da moze da zatrpa svakog. Doduse, do dolaska u Partizan nije igrao u velikom klubu sa ozbiljnim ambicijama, pa je Zeljko morao da ga kroti, ali kad ga pustis sa lanca, samo nebo je granica..
1n54jd3r Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Meni se dovodjenje Jareta nije dojmilo u samom startu. Ne vidim koju vrednost on donosi u ovaj i ovakav KKP. Nije skorer, nije kreator, a i odbrana koju igra, nije nista iznadprosecna da bi pokrila sve prethodno navedene mane. 1
bradilko Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 11 minutes ago, Heaviside said: Propustio "rad na telu" preko leta zarad repke i propao skroz. Budala. nema to veze sa " radom na telu" ajde produzi
Filozof manijak Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Nisi prepoznao sarkazam, bradilko 1 1
Heaviside Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 1 minute ago, bradilko said: nema to veze sa " radom na telu" ajde produzi Nisi me razumeo 1
lord_s Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Jaramaz zvani 'prosirena rotacija' Bice to dobro sa njim, ubedjen sam. Mene vise brine (pa i od Andjusica) Trifunovic. Izgleda da nema tu nekog napretka ni posle 3 godine, bas kriticno izgleda, kamenjari, ok ponekad moze da odigra neku odbranu ali to je cini mi se prilicno limitirano i nedovoljno na nivou na kojima je nama potrebno
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2023 Author Posted September 19, 2023 (edited) 5 minutes ago, lord_s said: Jaramaz zvani 'prosirena rotacija' Bice to dobro sa njim, ubedjen sam. Mene vise brine (pa i od Andjusica) Trifunovic. Izgleda da nema tu nekog napretka ni posle 3 godine, bas kriticno izgleda, kamenjari, ok ponekad moze da odigra neku odbranu ali to je cini mi se prilicno limitirano i nedovoljno na nivou na kojima je nama potrebno uhhhh meni je trifun bio večeras odličan, hiruški precizan i u odbrani, i u napadu, sjajne kretnje, uvek gde treba, ruka nameštena on će biti pitbull ove sezone Edited September 19, 2023 by kud u maglu Simoviću 2
Jimmy Kowalski Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Meni se dovodjenje Jareta nije dojmilo u samom startu. Ne vidim koju vrednost on donosi u ovaj i ovakav KKP. Nije skorer, nije kreator, a i odbrana koju igra, nije nista iznadprosecna da bi pokrila sve prethodno navedene mane. Domaci igrac, bio Zeljkova zelja kada je dosao, ali se Jare vec dogovorio da predje u Bajern. Dobar momak, radan, hoce da opravi karijeru. Ulazi su mu bili zastitni znak, sada se plasi da zavrsi. Polako, treba strpljenja i vreme da mu se vrati sigurnost. Aleksa trenutno je najbolji primer sta znaci igrac nabijen samopouzdanjem. U tandemu sa Aleksom, bice i te kako koristan u odbrani, u to ne treba sumnjati.. 1
lord_s Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uhhhh meni je trifun bio večeras odličan, hiruški precizan i u odbrani, i u napadu, sjajne kretnje, uvek gde treba, ruka nameštena on će biti pitbull ove sezone nisam gledao veceras 1
bradilko Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 41 minutes ago, Heaviside said: Nisi me razumeo razumeo sam te dobro. ti si onaj momak delija sto mi je delio dijagnoze. carry on
johan nagel Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Јарамаз је доведен јер нам треба што већа база домаћих играча а понуда је таква каква је, не можеш пуно да бираш. Штета је и што је Лучић везан уговором с Бајерном, и овако исповређиван и матор би нам значио, плус би било лепо да заврши каријеру овде.
Heaviside Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 10 minutes ago, bradilko said: razumeo sam te dobro. ti si onaj momak delija sto mi je delio dijagnoze. carry on Stojim pri tada napisanom
Lezilebovich Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 8 minutes ago, johan nagel said: Јарамаз је доведен јер нам треба што већа база домаћих играча а понуда је таква каква је, не можеш пуно да бираш. A sto nam treba ? 2
Recommended Posts