Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

:lolol:

pa ne budi na kraj srca, min 2 idiotska su mu svirali

mnogo se jare muči na pleju, oči krvare

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pa ne budi na kraj srca, min 2 idiotska su mu svirali

A znam ali mrzim da vidim takav stav kod mladog igrača.

S druge strane, kakva hrkljuš postava. 

• +1 1
Posted

smajli ko lbj u ovoj petorci

Posted

Lepo je sto smo doveli Jaramaza, nece nam Andjusic vise biti usamljen na kraju klupe.

Posted

taj

11:24 4/4

:isuse:

Posted

Jare :cry:

Nije trećina onog iz sezone pre Bajerna. 

Posted (edited)

Gorane Dragiću, ako čitaš forum, makar 10-15 minuta po meču, molim te.

Edited by Milošica
Posted

Najveći utisak je beskonačna beskorisnost Andjušića. Beskoristan u odbrani, smeta svojim saigračima, ali zato u napadu potpuno beskoristan. Nije mi jasno zašto ga nisu otpustili na kraju prošle sezone, nego i ove da kida živce. 

• +1 2
Posted
57 minutes ago, Lord Stef said:

Ova petorka kos moze da da samo slucajno

Rekoh ja, izvukose na bazi kurca Smajli 6 i Trifa 5 poena. Kontam da ih je Zeljko onako drugo drzao samo da bi mogao sto duze da ih maltretira na sledece treningu.

Posted

Ужасан је Јарамаз за сада, делује да је чак и ону експлозивност изгубио али је зато остао камењар. Но ајде рано је има времена да се упристоји.

Posted
20 minutes ago, Tresko said:

Najveći utisak je beskonačna beskorisnost Andjušića. Beskoristan u odbrani, smeta svojim saigračima, ali zato u napadu potpuno beskoristan. Nije mi jasno zašto ga nisu otpustili na kraju prošle sezone, nego i ove da kida živce. 

pozdrav tresko!

andjusic je limitiran ali neku aba ligu kad ga prokenja sut.

on sve radi pogresno, ne moze da kreira, 1 na 1 je smesan, ulaz nikakav. mozda u nekij petorci moze da coskari jer ima ru solidnu ruku.

jaramaz je potpuno bez samopouzdanja. gledam ga i na klupi odsutan skroz. nista mu ne ide od ruke ali nadam se da je radan pa ce proci.moze da uzme neke minute.

avram je potpuno poludeo, potpuno se promenio, ponasa se kao izabran od boga. potpuni ludak.  usao je u igru i promenio sve, par sns kradja, par asista, trojka i onda ga je izvadio zoc i stavili mu led na nogu ma lud potpuno.

kopriva nikako da posfane agresivan. mora da bude bezobrazan kao otac sto mu je bio.

dozier je cudo. on ce nam biti cudo. 

kaminski isto sve bolji. zoc se dere na trifu a dolazi sa njim na peglanje i kaminski hahaha.

na kraju ona petorka nece nikad igrati osim u garbage time.

smajlija najvise volim. ma sta volim obozavam

• Wub 1
Posted
30 minutes ago, garmonbozia said:

De si bre Tresko 😀

Evo, ne znam zašto dopustili su mi ponovo da pišem.:D

• Wub 1
  • Haha 6
Posted
4 minutes ago, bradilko said:

pozdrav tresko!

andjusic je limitiran ali neku aba ligu kad ga prokenja sut.

on sve radi pogresno, ne moze da kreira, 1 na 1 je smesan, ulaz nikakav. mozda u nekij petorci moze da coskari jer ima ru solidnu ruku.

jaramaz je potpuno bez samopouzdanja. gledam ga i na klupi odsutan skroz. nista mu ne ide od ruke ali nadam se da je radan pa ce proci.moze da uzme neke minute.

avram je potpuno poludeo, potpuno se promenio, ponasa se kao izabran od boga. potpuni ludak.  usao je u igru i promenio sve, par sns kradja, par asista, trojka i onda ga je izvadio zoc i stavili mu led na nogu ma lud potpuno.

kopriva nikako da posfane agresivan. mora da bude bezobrazan kao otac sto mu je bio.

dozier je cudo. on ce nam biti cudo. 

kaminski isto sve bolji. zoc se dere na trifu a dolazi sa njim na peglanje i kaminski hahaha.

na kraju ona petorka nece nikad igrati osim u garbage time.

smajlija najvise volim. ma sta volim obozavam

Andjušić je bukvalno negledljiv, beskoristan čak i protiv Igokee.

Jaramaz treba da vrati samopouzdanje, jer je u teškom kanalu. I da prestane da gleda u patos kad igra pleja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...