Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Visoki se planira, a da li ce doci, videcemo. I prosle sezone smo planirali jos jednog visokog posle produzenja Lessorta, pa nismo uspeli da dovedemo, uz to Mathias igrao iznad ocekivanja, pa je ispalo dovoljno. I ja mislim da Frank The Tank nije u stanju da igra u Mathiasovom rezimu, Smajli je smrsao da bi mogao da se nosi sa evroligaskim peticama, a Balsa jos uvek nije dorastao..

Posted

Како нисмо а Бродзија моћног :D

Ма мора неко доћи иначе се ослањамо на баш озбиљну ролу Балше(а чак и тад смо танки).

Више нема ни Папапетруа да улети мало на четворку, дакле од високих имамо само 4.5 играча, од којих је један поменути Балша а половина Тристан.

Posted

Da, ali ocekujem da za razliku od prosle sezone, Lajt Smajli ove vise minuta provodi na 4 nego na 5.

Posted

kako je željko nabrijao lesora i naučio ga košarci, neverovatno

evo ga kida i u panatenaikosu i to protiv centra koji ga je 2x prošle godine pošteno iškolovao u dresu valensije - džejsiela rivere

svaka čast, mislim da nema šanse da odradite zamenu za njega i da će željko morati da se okrene promenama u načinu igre, ne vidim ko će mu igrati onakvu switch odbranu

Posted

Edin i Milos su rekli da Partizan nije pogresio sto je pustio Lesora i da ovaj nece moci da ponovi onakve partije. Ja im verujem :fantom:

• Haha 1
Posted

Ako bude bio bolji, to će isto značiti da nije ponovio partije od prošle sezone. :fantom:

Posted

Moody ne moze da dise od Alekse.. :D

Posted

Aleksa u prva 4 defanzivna poseda- ukradena, blok, iznudjen faul u napadu

Posted

Kada bi merili nivo samopouzdanja, verujem da je Aleksa presisao i Puntera..

Posted

I naravno trojka za kraj preko ruke.

I frizider bi ubacio.. :D

Posted

sta se desilo aleksi?

ovo je neki drugi igrac.

on kida, leti citava ekipa sa njim

Posted

kao endorfin da si ubrizgao u venu petorci na parketu kad se on pojavio

Posted

Vidi se da je Tristan igrao u Realu, napravi čist (5.) faul, izlazi iz igre i kriv mu je sudija, jebe mu sve po spisku. 

Nikad igrač 

• +1 1
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...