Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

On izgleda do jaja. Pisali smo ovde već o njemu, pre nego što je potpisao ugovor, taj koji su sada iscepali

• +1 1
Posted
35 minutes ago, goofs said:

Širi, pa ne baš, otišla su nam četiri igrača iz rotacije, došla takodje četiri, a od svih tih možemo reći samo za Portiklutm da je siguran upgrade i to samo iz razloga jer Papapetru nije odigrao ništa kod nas.

Da se ponovim, ja ne zvidim da je Ponitka zamena za Papija. Na ove četiri tekme Obradović ga koristi kao startnog pleja, sumnjam da će preko noći postati igrač na 3-4 (Kuruc, Papi). Očigledno je (sa Mirotićem) odustao od takvog igrača u ovogodišnjem rosteru.. Kad bi došao ovaj Kueta ili Motli, to bi kompletiralo ovu ekipu (i upgrade na svim linijama gde smo imali odlaske)

Posted
26 minutes ago, BlackGeorge said:

I treba. Deluje da će dečko pokidati ovu sezonu. Nadam se i Balša.

Klinac mi je pokaza strašnu fotku ovog čukanja, donji rakurs, baklje u pozadini. Da je urami za penziju:)

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Da se ponovim, ja ne zvidim da je Ponitka zamena za Papija. Na ove četiri tekme Obradović ga koristi kao startnog pleja, sumnjam da će preko noći postati igrač na 3-4 (Kuruc, Papi). Očigledno je (sa Mirotićem) odustao od takvog igrača u ovogodišnjem rosteru.. Kad bi došao ovaj Kueta ili Motli, to bi kompletiralo ovu ekipu (i upgrade na svim linijama gde smo imali odlaske)

Otkud sad Motli u priči? Zar nema ugovor sa Fenerbahčeom, ili je potpisao samo na godinu dana (istekao ugovor)?

Nemam ništa protiv, naravno. Voleo bih da dođe kod nas. 

Posted

Moja neka onanija... Bio aber da se nešto pegla sa Itudisom, pa se malo ložim..

• +1 2
Posted
32 minutes ago, Nikodije said:

Isto kao i spoljni. Bukvalno žrebom da izvučem tri spoljna i dva visoka mogli da igraju

al kad nam neko lupi onu seljačku zonu 2-3 ne možemo da se opasuljimo za četvrtinu

Posted

Ozbiljna priča je ovo sa Tašom, nema šta. Postalo viralno, nema ko nije preneo na tviterima

Posted

Ovo na Tašu je ispalo dosta bolje nego što sam ja zamislio kad su najavili. 

Generalno od zvaničnog početka sezone sve lepo teče, a nije tako izgledalo kad su se skupili mladi igrači. 

Što se tiče igračkog kadra, bitno je da mi imamo celu jednu moćnu petorku od prošle sezone koja bi mogla izneti najveći teret na početku dok se novi igrači ne uklope. A njima će trebati vreme sigurno. Pokazuju ozbiljan potencijal i Frenk i PJ. Jare ako bude slušao i uspeo da primeni ono što se traži od njega biće top. Ponitka će odmah ući u sistem. 

Ne slažem se sa konstatacijom da smo nadoknadili odlazak Lesora. Nama je neophodan zaštitnik obruča, igrač koji će neumorno da skače i da se bije. 

Sve više glasina kruži da se takav igrač traži, kao i jedan igrač na 1/2. Sa te dve akvizicije mi grmimo. 

• +1 3
Posted

Iskreno, ja sam izpizdeo kad su krenuli da pale sve zivo pa nisam video teren 3 minuta :D medjutim posle listanja twitera i ostalih soc mreza vidim da je izazvalo boom u kosarkaskim krugovima, sto kaze Nikodije nema ko nije preneo, ljudi se masovno loze na ceo dogadjaj

• +1 1
Posted

ja ne vidoh to zlaćano na dresu, samo zelenu

:unsure:

Posted

Promocija na Tasu, slavlje neka bude na Kalisu, jer od Kalemegdana pa do Tasmajdana sve su straze, sve su straze Vukcevic Tristana

• +1 1
Posted

Od Koteza pa do Becmena sve su straze, sve su straze Smajlovic Alena

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...