Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

tu su:

zek, kevin, aleksa, nani, frenk k., pj, ponitka, smajli, balša, trifa, tristan

fali realno još jedan

ovo sam ih poređao po minutaži koju će verujem dobiti

Jaramaz?

Posted

dodao sam ga

previd

Posted

tu su:

zek, kevin, aleksa, nani, frenk k., pj, ponitka, smajli, balša, trifa, tristan

fali realno još jedan

ovo sam ih poređao po minutaži koju će verujem dobiti

A Anđuša? Ostao u tunelu?

• Haha 2
Posted

Smajli će imati više minuta od Kaminskog mmw

Posted
Just now, BlackGeorge said:

A Anđuša? Ostao u tunelu?

to će od njega da zavisi

voleo bih da bar trifu preskoči u učinku, mada…

verujem da će trojica musketara trifa, balša i smajli biti velika pomoć u širenju rostera i energičnijoj igri, da ne kažem da ćemo imati više mesa da se muški pobijemo

trisatan mi je enigma jer njemu telo nije problem(deluje da se malo popraviotm) već glava

no da sačekamo aba kup prvo

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

I treba. Deluje da će dečko pokidati ovu sezonu. Nadam se i Balša.

• +1 2
Posted

To znači 13, al ne bih nešto puno računao sa Tristanom. Ja mislim da će pre da dovedu nekog mozlija nego pleja, ili bar se meni čini da je to malo veći prioritet. Već se vidi zocov plan da osim jareta i Alekse pleja kol'ko tol'ko pokrivaju i Pointika i PJ. Btw, ja drkam na pja otkako je došao. Onaj iz babla bi bio Jordan za EL

Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

na 4. ili 5.?

kaminski će biti startna petica u 80% utakmica tu su mu zagarantovani minuti, samo ako se balša ne pretvori u šakila

Posted

to će od njega da zavisi

voleo bih da bar trifu preskoči u učinku, mada…

trisatan mi je enigma jer njemu telo nije problem(deluje da se malo popraviotm) već glava

Teško. Uroš je postao žestoki Željkov igrač zadatka. Željko kaže: "Skači u bunar" a on već unutra. Anđuša treba da se izbori sa nekim svojim unutrašnjim demonima prvo, da bi bio Željku od koristi. Do tada Uroš " devojka za sve" će biti uvek pre Anđuše.

Što se tiče Tristana ja sam skeptik veći nego za Balšu. Njegovo ponašanje i izjave mi ne ulivaju nadu da će biti neke koristi od njega. Pre bih se kladio na Balšu iako je manje talentovaniji od Tristana jer hoće, ima volju i sluša Željka. 

• +1 3
Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

na 4. ili 5.?

kaminski će biti startna petica u 80% utakmica tu su mu zagarantovani minuti, samo ako se balša ne pretvori u šakila

Može da se kombinuje sve, malte ne svi vaši visoki mogu da igraju u paru.

Posted
6 minutes ago, hooyadahoo said:

To znači 13, al ne bih nešto puno računao sa Tristanom. Ja mislim da će pre da dovedu nekog mozlija nego pleja, ili bar se meni čini da je to malo veći prioritet. Već se vidi zocov plan da osim jareta i Alekse pleja kol'ko tol'ko pokrivaju i Pointika i PJ. Btw, ja drkam na pja otkako je došao. Onaj iz babla bi bio Jordan za EL

I meni se čini da će Željko pre dovesti nekog zaštitnika reketa 4 - 5 koji zna i slobodno bacanje da pogodi u solidnim procentima. Pleja će na kraju i to ako proceni da mu treba i da se poklopi sa nekim last cut-om , odnosno ako iskrsne nešto ok a da nije skupo ... a možda i ne bude trebao.

Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

Može da se kombinuje sve, malte ne svi vaši visoki mogu da igraju u paru.

Isto kao i spoljni. Bukvalno žrebom da izvučem tri spoljna i dva visoka mogli da igraju

• Haha 1
Posted
10 minutes ago, BlackGeorge said:

I treba. Deluje da će dečko pokidati ovu sezonu. Nadam se i Balša.

image.thumb.png.71de5f77ca9fd5cbbc2c9953cedb2174.png

• +1 3
  • Wub 5
Posted

Možda dođe ovaj. Pišu neki portali ... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...