kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2023 Author Posted September 13, 2023 8 minutes ago, Milošica said: Zavidim vama koji ste bili savremenici. Joj kakav film znaš li ti, dete moje, da sam ja gledao samo drugo poluvreme protiv knora u bg a vest iz konstantinopoljaby dule je stigla do mene posle dva dana
Milošica Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: znaš li ti, dete moje, da sam ja gledao samo drugo poluvreme protiv knora u bg a vest iz konstantinopoljaby dule je stigla do mene posle dva dana Bio si u ratu? 1
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2023 Author Posted September 13, 2023 @goofs svi su ojačali, pa i mi uz to da verujem da će nama pre da klikne ove sezone. šro sam napisao preko tarabe moraće mlin da počne da mleje pre onog famoznog kup vikenda ove sezone mislim da možemo da računamo na koju pobedu više u regularnom delu sezone Spoiler a i u playoff-u ps jare mi malo nedefinisan, ne bih voleo da bude anđuša 2.0 2
Jimmy Kowalski Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 4 minutes ago, Milošica said: Zavidim vama koji ste bili savremenici. Joj kakav film Ovakav film je potreban i nama savremenicima da se podsetimo, ali i prvi put cujemo neke zanimljive price. U vremenu pre interneta kolicina informacija je neuporedivo manja. Eventualno ako kupujes redovno Sport/Zurnal, Tempo/Kos, pa procitas malo vise. Imas prenose utakmica ali su sva bila gostovanja, pa ni u gradu nije vladala neka atmosfera da se nesto posebno desava, tj. nije bilo tolikog hajpa. Do utakmice sa Knorom, tu je bila ludnica, verujem da bi i tada Arena bila puna da je postojala. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2023 Author Posted September 13, 2023 tad sa knorom su prodali jedva 3000 krata(valjda zbog nekih sumanutih cena)
Kreator Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 30 minutes ago, goofs said: Bojim se da 10% nije dovoljno neki su se skroz povampirili (PAO, Armani), a neki drugi takodje ojačali. Pa doći će i ta 2 pojačanja pa ćemo imati upotrebljivih 12 igrača. Ima da vrtimo svič dok se protivnik ne usere.
Nikodije Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Šta će vam dva pojačanja, već sad imate širi roster nego prošle godine. 1
Kreator Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 (edited) Pa rekao je valjda Savić i još neko iz kluba ako se dobro sećam? Što se mene lično tiče ne mora da dođe niko, ako tako Željko odluči. Moje je samo da sednem i da uživam u košarci. Ali stvarno, uživanje je gledati ove Željkove ekipe. Edited September 13, 2023 by BlackGeorge
goofs Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Širi, pa ne baš, otišla su nam četiri igrača iz rotacije, došla takodje četiri, a od svih tih možemo reći samo za Portiklutm da je siguran upgrade i to samo iz razloga jer Papapetru nije odigrao ništa kod nas. Imam plus na Balšu, ok, ali smo opet na jednu-dve povrede od rasula.
Nikodije Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ne treba vam, imate 13 igrača ako se ne varam. To što Čović voli da natrpa 17 nije nešto što treba da oponašate. 2
Lord Stef Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Drezgica ne racunamo jos za ozbiljnu kosarku a ocekujem da i Djordjije bude Glasovan negde novembra 2
Jimmy Kowalski Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 2 minutes ago, goofs said: Širi, pa ne baš, otišla su nam četiri igrača iz rotacije, došla takodje četiri, a od svih tih možemo reći samo za Portiklutm da je siguran upgrade i to samo iz razloga jer Papapetru nije odigrao ništa kod nas. Imam plus na Balšu, ok, ali smo opet na jednu-dve povrede od rasula. Eh, nije odigrao nista. Ajd' da ne preterujemo. Mozda nije odigrao u skladu sa nasim ocekivanjima zbog napada, ali nije da nije dao doprinos. To za Kuruca mozemo da kazemo jedno veliko nista..
Kreator Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Što se tiče igrača, ja samo očekujem makar neku, bilo kakvu korist od Anđušića. Da reši neki split, zadar, mzt, eto samo toliko. 1
BWA Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 5 minutes ago, BlackGeorge said: Što se tiče igrača, ja samo očekujem makar neku, bilo kakvu korist od Anđušića. Da reši neki split, zadar, mzt, eto samo toliko. Neće se desiti. 2
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2023 Author Posted September 13, 2023 (edited) 11 minutes ago, Lord Stef said: Drezgica ne racunamo jos za ozbiljnu kosarku a ocekujem da i Djordjije bude Glasovan negde novembra tu su: zek, kevin, aleksa, nani, frenk k., pj, jare, ponitka, smajli, balša, trifa, tristan fali realno još jedan ovo sam ih poređao po minutaži koju će verujem dobiti Edited September 13, 2023 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts